Senioren bedden

beter opstaan met hoog laag boxspring

Senioren bedden

De Suite biedt het juiste bed voor iedere slaapwens. Neemt uw leeftijd toe, dan is de kans groter dat er gebreken om de hoek komen kijken. U kunt last krijgen van kwalen als spierpijn, rug- of nekklachten of van motorische klachten zoals Parkinson. In zulke gevallen is een goede nachtrust onmisbaar. Deze gebreken kunnen echter de nachtrust juist negatief beïnvloeden.

Bij De Suite weten we dat goed slapen begint met een goed bed. Een goed bed ziet er voor iedereen anders uit. Het is namelijk afgestemd op uw wensen en is speciaal op maat gemaakt, zodat u heerlijk slaapt en uw eventuele klachten verlicht worden.

Uw bed of boxspring naar wens

Veel senioren hebben al baat gehad bij een op maat gemaakt bed van De Suite. Enkele veelgehoorde wensen waaraan wij tegemoet kunnen komen met een verstelbaar bed op maat, zijn:

 • Extra rekening houden met gemakkelijker kunnen draaien en opstaan, in verband met bijvoorbeeld Parkinsonklachten;
 • Wielen onder het bed, zodat eventuele hulp gemakkelijk aan elke kant van uw bed kan komen;
 • Meer ontspanning bieden met FPS-technologie door middel van laagfrequente geluidsgolven;
 • Hoog-laag bedden die u en uw partner afzonderlijk van elkaar helpen specifieke klachten te verlichten;
 • Onze verstelbare bedden voor ouderen zijn volledig naar wens samen te stellen;
 • Zowel de functionaliteiten als het design van uw bed worden in overeenstemming met uw wensen gecreëerd.

Elektrisch verstelbaar seniorenbed

Een elektrisch verstelbaar bed is juist voor senioren vaak een passende oplossing die goed aansluit bij hun individuele wensen. Onze elektrische hoog-laag bedden en boxsprings zijn het ideale verstelbare bed voor ouderen vanwege de eigen wensen waarop elk bed kan worden afgestemd.

Hoog-laag bed voor senioren

Bij de term ‘hoog-laag bedden’ denken velen al snel aan een (puur functioneel) ziekenhuisbed. Een bezoek aan de showroom van de Suite laat zien dat er ook zeer stijlvolle varianten van het hoog-laag bed zijn. Of u nu een boxspring of een ledikant zoekt: De Suite levert beide bedden in verschillende hoog-laag varianten.

Door de vele beschikbare stijlen en uitstralingen die wij onze bedden kunnen meegeven, sluit uw bed op maat volledig aan bij uw huidige of nieuwe interieur. Het is vaak zelfs mogelijk een deel van uw bestaande bed of slaapkamerinrichting te behouden.

Weldadig slapen met FPS-technologie

De FPS-ontspanningstechnologie van De Suite is uniek in zijn soort. Een bed met FPS-technologie produceert een laagfrequent geluid dat u effectief helpt te ontspannen. De FPS-techniek is effectief gebleken bij:

 • Parkinson
 • Nek- en schouderklachten
 • Rugklachten
 • Restless legs en beenkrampen
 • Neuropathische pijn
 • Vliegstress, jetlags

Luxe senioren slaapkamer

We maakten kennis met meneer en mevrouw De Kwaadsteniet toen ze op zoek waren naar een senioren bed voor in hun nieuwe appartement. Dat senioren bed is een in hoogte verstelbaar bed geworden en daarnaast hebben we ook mogen helpen met de complete slaapkamer inrichting.

Uw seniorenbed kopen? Maak een afspraak!

Wij adviseren u een afspraak te maken voor een persoonlijk advies op maat. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 0182 – 37 50 22. Graag nemen wij de tijd voor u om uw wensen en eventuele slaapproblemen met u te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden die onze seniorenbedden en -boxsprings u bieden.

Prachtig vakmanschap uit eigen atelier

De Suite beschikt over een eigen atelier, dat zich direct naast de showroom bevindt. Ieder bed wordt in onze eigen atelier gecreëerd. U kunt dit atelier ook bezoeken om te zien hoe wij onze bedden maken. Met oog voor detail vervaardigt onze vakman boxsprings met prachtige bekleding in een scala aan stoffen, houten bedden in exclusieve, chique houtsoorten met bijpassende ombouw en nachtkastjes die naadloos aansluiten op de sfeer van uw slaapkamer. Ook bijpassende garderobekasten of dressoirs kunt u in ons atelier op maat laten vervaardigen.