Hoog laag bed Durante

Een stijlvol hoog laag bed gemaakt van stof, leer en hout. Wij maken een tweepersoons Durante op maat inclusief hoog laag functie al voor € 5.920,-.

Hoog laag bed Durante

Een stijlvol hoog laag bed gemaakt van stof, leer en hout.

Wij maken een tweepersoons Durante op maat inclusief hoog laag functie al voor € 5.920,-.

Hoog-laag verstelling en andere opties

Als u ouder wordt, dan is het niet onverstandig om daar ook in de slaapkamer rekening mee te houden. Bijvoorbeeld met een senioren bed dat in zijn geheel omhoog kan voor het geval één van u ziek wordt. Zo denken we aan de lange termijn, want een nieuw 2-persoons bed moet tenminste 15 jaar meegaan. De bedden zijn verrijdbaar, deelbaar en we houden rekening met de aanvangszithoogte. Het hoog laag bed kunt u elektrisch in hoogte verstellen – voor de eventuele hulp aan bed – maar het wordt vaker gebruikt om makkelijk te kunnen opmaken. Daarnaast is het bed voorzien van een elektrische hoofd- en voetverstelling in combinatie met een kantelmechanisme. Iets naar voren of achteren kantelen is heel prettig als u langer op bed ligt en de druk op de onderrug wilt kunnen verminderen.

Het hoofdpaneel Durante laat zich het beste combineren met een 2-persoons hoog laag bed van 160×200 of groter, omdat het paneel pas in de breedte mooi tot zijn recht komt. De wangen links en rechts worden gemaakt in een houtsoort naar keuze (of in een effen kleur gelakt) en het middendeel wordt bekleed in de stoffering van het bed. De bijpassende nachtkastjes worden uitgevoerd met 1, 2 of 3 laden en boven de nachtkastjes plaatsen we – met de snoeren geheel weggewerkt – een bedlamp naar keuze uit onze uitgebreide collectie.

Deelbaar en verrijdbaar

Worstelt u ook zo met het opmaken van het bed? Met het delen en verrijden van het bed krijgt u de hoeslakens veel makkelijker om de matrassen heen. Daarbij hoeft u met een hoog laag verstelling ook niet meer te bukken. Een verrijdbaar bed is bovendien handig met het schoonmaken onder het bed en daarom zorgen we ook dat er geen kabels op de vloer liggen. Maar er zijn nog meer voordelen van dit hoog laag bed:

  • opmaken zonder te bukken
  • comfortabel lezen en TV-kijken
  • verminder druk op de onderrug
  • makkelijk schoonmaken
  • bedhoogte op maat
  • zorgbed als dat nodig is
  • makkelijk opstaan uit bed

Hoog laag bed Durante in de showroom

U kunt dit hoog laag bed bij ons in de showroom uitgebreid uittesten en bekijken. Daarnaast laten wij u vanuit onze ervaring allerlei praktische zaken zien die bij hoog laag bedden van belang zijn. Bijvoorbeeld de juiste bedhoogte, stabiel zitten, gemak met opstaan, de juiste afmeting en misschien wel het belangrijkste: we helpen u met het uitkiezen van het juiste matras. Een bezoek aan onze showroom is beslist de moeite waard,  want naast een goed advies krijgt u tevens een rondleiding door de werkplaats en het atelier.

Specificaties

Modelhoog laag bed Durante
Matrassenop maat gemaakt (meer informatie)
3-Liften systeemhoofd- en voetverstelling met kantelfunctie
Hoog laag functiein hoogte verstelbaar tot 110 cm
Bedhoogte60 cm (hoger of lager mogelijk)
Hoofdpaneelbedbreedte+100 cm, 120 cm hoog, 10 cm dik
Kabelmanagementgeen snoeren op de vloer
Levertijd4-8 weken
Garantie15 jaar

Opties

Bed Linksvlak, verstelbaar of hoog-laag verstelbaar
Bed Rechtsvlak, verstelbaar of hoog-laag verstelbaar
Kantelfunctieinbegrepen bij verstelbare bedden
Deelbaardeelbaar en verrijdbaar (wielen met rem)
Draaibuddyhandig met draaien en opstaan
Oriëntatielichtin- en uitstap verlichting onder het bed
Bedlampenuitgebreide collectie bedlampen
Nachtkastjesbijpassende kastjes met 1, 2 of 3 laden