Seniorenbed compleet

Bij De Suite vindt u een luxe compleet seniorenbed dat aansluit bij uw leeftijd. U slaapt wellicht al enige tijd rusteloos en wilt hier verandering in brengen. Wij kijken naar wie u bent en waar uw lichaam behoefte aan heeft. Met het juiste matras zorgen wij dat iedereen zijn of haar perfecte slaap vindt en ervaart wat een goede nachtrust inhoudt.

De specialist in luxe seniorenbedden

Het is onze passie om uw slaapkamer naar wens te maken. Bij De Suite vindt u daarom complete seniorenbedden die van alle functionaliteiten voorzien zijn. Wij maken uw bed op maat, naar uw lichaam en op basis van uw behoeften. We zorgen ervoor dat uw seniorenbed nauw aansluit bij uw situatie. Of u nu hulpbehoevend bent of moeite hebt met uitstappen: bij De Suite zoeken we samen naar de gewenste oplossing.

Compleet seniorenbed bij De Suite

Ervaar zelf de luxe van een compleet seniorenbed van De Suite. Bij ons heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden, die nauw bij elkaar aansluiten:

• Bedhoogte op maat
• Bijpassende nachtkasjes
• Uniek matras
• Elektrisch verstelbaar
• Hoog-laag-functie
• Verrijdbaar op wielen
• Bijpassende ladekasten
• Ingebouwde bedlampen
• Dekbedden en beddengoed

Seniorenbed compleet met accessoires

Een slaapkamer is de kamer in huis waar u volledig tot rust komt. Het biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen. Een opgeruimde, strakke kamer is de voorwaarde. Bij De Suite zorgen wij dat er aan niets ontbreekt. Een compleet seniorenbed stellen wij af op uw lichaam, maar voorzien wij ook van een stijlvolle uitstraling. We zorgen dat uw bed uitstekend overeenkomt met het karakter van uw slaapkamer. Ieder compleet seniorenbed ontwerpen we met bijpassende nachtkastjes, bedlampen en dressoirs. Zo zal er uiteindelijk één perfect plaatje ontstaan.

Elektrisch verstelbaar

De bedden van De Suite hebben elektrische verstelbare mogelijkheden. We voorzien de bedden van hoofd- en voetverstelling, zodat u altijd de juiste houding kunt vinden in bed. Het kan prettig zijn om uw rug iets naar voren te kantelen, waardoor u uw onderrug minder belast. Last van rusteloze benen? Dan kunt u uw voeteinde verhogen.

Liever uw bed in de gehele hoogte verstellen? Bij De Suite kunt u ook kiezen voor een bed met een hoog-laag-functie, waardoor u de uit- en instaphoogte verkleint.

De juiste bedhoogte

Uw huidige bedhoogte voldoet niet meer aan uw behoeften. U heeft misschien meer zorg nodig of uw rug is niet meer zo sterk als voorheen. Geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat uw bed op de juiste hoogte versteld kan worden. Met een hoog-laagbed met een elektrisch verstelbare functie brengt u het comfort terug in de slaapkamer.

senioren vrouw met parkinson zit op bed en zakt teveel in

Veel bedden zijn te zacht

Veel bedden blijken vaak te zacht te zijn. Zeker als u ouder wordt, heeft u baat bij een goede ondersteuning. Omdraaien wordt lastig als u in het bed wegzakt. Hierdoor kost het u onnodig veel energie.

Omdraaien en opstaan

Een juist matras geeft u voldoende stabiliteit. Bij De Suite zorgen we daarom voor een stevig matras. Heeft u moeite met opstaan of omdraaien in bed? Dan is de kans groot dat dit met uw huidige matras te maken heeft. Wij combineren graag comfort met de juiste ondersteuning, zodat u met gemak uit bed komt.

Seniorenbed volledig naar uw wens

Uw wens staat centraal bij De Suite. De zoektocht naar uw perfecte nachtrust begint hier. We ontvangen u graag in onze showroom en gaan met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Onze specialisten doen er alles aan om uw slaapproblemen te begrijpen en de juiste oplossing te vinden. Met een uitgebreid advies en de juiste inspiratie ontwerpen wij uw unieke complete seniorenbed.

Compleet met levering en montage

Onze bedden worden door een vakkundig montageteam geleverd en geïnstalleerd door heel Nederland en België. U kunt vertrouwen op een persoonlijke en zorgvuldige werkwijze.

de suite seniorbed en hoog laag bed op maat

Showroom

De stijlvolle showroom in Moordrecht in speciaal ingericht voor onze twijfelaar bedden. Een inspiratiebron met luxe bedden en twijfelaar boxsprings voor de keuze en samenstelling van uw eigen bed.

Kleuradvies

Helemaal van hout of in combinatie met stof? Onze specialisten zoeken naar de perfecte balans van kleuren in uw slaapkamer.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.