Moderne slaapkamers

Een moderne slaapkamer in uw stijl, dat is waar De Suite voor staat. Hebt u al precies voor ogen hoe uw nieuwe moderne, strakke slaapkamer eruit moet komen te zien? Of vindt u het juist moeilijk om uit alle mogelijkheden de stijl te kiezen die u het meest aanspreekt? Deze pagina is bedoeld als inkijkje in de vele mogelijkheden die De Suite u biedt voor uw moderne slaapkamer.

moderne slaapkamer

Moderne slaapkamer ideeën

Een moderne slaapkamer in uw stijl, dat is waar De Suite voor staat. Hebt u al precies voor ogen hoe uw nieuwe moderne, strakke slaapkamer eruit moet komen te zien? Wellicht hebt u al voorbeelden uit tijdschriften of op internet verzameld van kleurencombinaties, meubelen en materialen die u hiervoor op het oog hebt? Of vindt u het juist moeilijk om uit alle mogelijkheden de stijl te kiezen die u het meest aanspreekt? Deze pagina is bedoeld als inkijkje in de vele mogelijkheden die De Suite u biedt voor uw moderne slaapkamer. Bent u op zoek naar meer ideeën? Kom dan gerust langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

Moderne slaapkamer met design bed

Zoals elk bed wordt ook deze Roma door onze eigen beddenmakers ontworpen en met de hand gemaakt.

Witte slaapkamer met strakke bedombouw

Bekijk deze stijlvolle witte slaapkamer met bedombouw Ferrara, in de kleur wit en met zwevende nachtkastjes.

Voorbeelden van moderne design slaapkamers

In welke sfeer u uw moderne slaapkamer het liefst inricht, is aan u. De Suite biedt u de helpende hand bij het stijlvol inrichten van uw design slaapkamer. Of u nu uw zinnen hebt gezet op een Scandinavische slaapkamer, een industriële slaapkamer of een slaapkamer met luxe hoteluitstraling. de mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele klanten geven u hieronder een rondleiding door hun nieuwe, moderne slaapkamer van De Suite. Hoe ziet uw droomslaapkamer eruit?

Hoe richt je een moderne slaapkamer in?

Het kiezen van de stijl voor uw moderne slaapkamer is een eerste stap. Vervolgens volgt de juiste indeling van het slaapvertrek. De slaapkamerexperts van De Suite helpen u graag om de juiste indeling te vinden voor uw slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos: een prachtige kastombouw die de ruimte optimaal benut, zwevende nachtkastjes in de stijl van het bed, een op maat gemaakt dressoir…Wij tekenen graag verschillende mogelijke indelingen voor u om u zo inzicht te geven in de potentie van uw slaapvertrek.

Hoe richt je een moderne slaapkamer in?

Het kiezen van de stijl voor uw moderne slaapkamer is een eerste stap. Vervolgens volgt de juiste indeling van het slaapvertrek. De slaapkamerexperts van De Suite helpen u graag om de juiste indeling te vinden voor uw slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos: een prachtige kastombouw die de ruimte optimaal benut, zwevende nachtkastjes in de stijl van het bed, een op maat gemaakte ladekast…Wij tekenen graag verschillende mogelijke indelingen voor u om u zo inzicht te geven in de potentie van uw slaapvertrek.

[rev_slider_vc alias=”moderne-slaapkamer-tekeningen”]

Slaapkamer indeling

De vakmensen van De Suite begeleiden u graag in uw zoektocht naar de perfecte stijl voor uw luxe slaapkamer. Wat voor soort slaapkamer u ook heeft: wij helpen u deze om te toveren tot een modern en luxueus vertrek in de sfeer die u uitkiest. Met behulp van ons tekenprogramma brengen wij uw droomslaapkamer in beeld. Zo werpt u alvast een blik op uw toekomstige slaapkamer!

Moderne slaapkamer inspiratie

Hieronder vindt u inspiratie voor moderne slaapkamers. Deze slaapkamers zijn door De Suite met zorg en oog voor detail samengesteld. U ziet: een slaapkamer op maat biedt legio mogelijkheden om van elke slaapkamer een modern vertrek te maken, waarin stijl en functionaliteit samensmelten tot één sfeervol en praktisch geheel.

[rev_slider_vc alias=”moderne-slaapkamer-fotos”]

Slaapkamer gordijnen

De stijl van uw slaapkamermeubelen is geheel naar wens te personaliseren dankzij de vele prachtige houtsoorten, afwerkingsdetails en bekledingsstoffen die De Suite biedt. Bijpassende, zorgvuldig geselecteerde slaapkamer gordijnen en vloeren maken de ambiance in uw moderne slaapkamer af. Voor deze exact kloppende finishing touch van uw slaapkamer werken wij samen met Tamara van Blijswijk van Stof op Maat.

Vloeren, wanden en raamdecoratie in de moderne slaapkamer

De stijl van uw slaapkamermeubelen is geheel naar wens te personaliseren dankzij de vele prachtige houtsoorten, afwerkingsdetails en bekledingsstoffen die De Suite biedt. Bijpassende, zorgvuldig geselecteerde slaapkamer gordijnen en vloeren maken de ambiance in uw moderne slaapkamer af. Voor deze exact kloppende finishing touch van uw slaapkamer werken wij samen met Tamara van Blijswijk van Stof op Maat.

Stijlvolle gordijnen

Raamdecoratie: er is genoeg te kiezen. Raamdecoratie speelt met licht en is daarmee uitermate geschikt om uw moderne slaapkamer precies de juiste uitstraling te geven. Kies uit jaloezieën, (duo)rolgordijnen, plissé- en duettegordijnen. Tamara vertaalt uw wensen graag in een passend gordijnadvies.

Moderne slaapkamer vloeren

Maak uw moderne slaapvertrek af met een vloer die dezelfde sfeer ademt als uw meubelen. Kies uit verschillende soorten lamelparket, bijvoorbeeld uit de Piet Boon of de Cabbanicollectie. Houdt u van keuzemogelijkheden, kies dan uit ons brede scala aan PVC-vloeren. Ook voor behaaglijk tapijt en voor mooie vloerkleden in allerlei soorten en maten kunt u terecht bij Stof op Maat.

Behang voor de moderne slaapkamer

Luxe behang met uitbundig kleurgebruik of juist ingetogen, strak en effen behang: wij hebben alles in huis om de wanden van uw moderne slaapkamer te decoreren. Welke stijl en uitstraling u ook wenst in uw moderne slaapvertrek: Tamara zoekt graag samen met u geschikte wandbekleding uit.

Design bedden

Uw bed: het belangrijkste onderdeel van uw slaapkamer dat een centrale plaats inneemt in het vertrek. Een bed in een moderne slaapkamer moet voldoen aan twee eisen: comfort en de juiste uitstraling. De Suite zet zich er al jaren voor in om elke klant te voorzien van een bed dat zowel op het gebied van comfort als op het gebied van design perfect aansluit bij zijn wensen. Ons brede aanbod aan bedden met verschillende functionaliteiten en uiteenlopende afwerkingen maakt dat iedereen het design bed vindt dat hij zoekt.

Het geheim van goed slapen

Goed en gezond slapen is belangrijk voor uw energie overdag. Slaapt u niet optimaal? Dat is zonde en nergens voor nodig. Wij maken voor iedereen hét perfecte bed. Ongeacht uw persoonlijke situatie: heeft u een druk leven en wilt u uw slaaptijd maximaal wilt benutten? Heeft u moeit met ontspannen? Of zorgen uw klachten voor een slechte nachtrust of moeilijk opstaan uit bed? Bij De Suite is uw slaapcomfort in goede handen.

Kasten op maat

Een prachtig en weldadig slaapvertrek begint met een goed bed, maar eindigt daar zeker niet. Waar het bed het centrale, sfeerbepalende element van uw moderne slaapkamer is, drukken ook uw kasten in de slaapkamer hun stempel op de sfeer in uw slaapvertrek.

Moderne, op maat gemaakte kasten in alle soorten en maten: De Suite maakt het mogelijk om uw gehele slaapkamer in stijl in te richten. Breng een bezoek aan onze showroom en ons naastgelegen meubelatelier en zie hoe wij met zorg samengestelde slaapkamers voor onze klanten creëren.

Ook met een hoog-laag bed kan een slaapkamer modern zijn

Een hoog-laag bed wordt ook wel een zorgbed of een ziekenhuisbed genoemd. Dit doet denken aan bedden van RVS en wit kunststof met een zeer steriele uitstraling. Een hoog-laag bed van De Suite is verre van stijlloos. U kunt uw hoog-laag bed geheel naar wens samenstellen en uw bed zo een eigentijdje uitstraling meegeven die past bij u en bij uw slaapvertrek.

Hebt u een hoog-laag bed nodig en uw partner niet, en bent u bang voor een stijlbreuk in de slaapkamer wanneer u een nieuw bed aanschaft? Bij De Suite stelt u een tweepersoonsbed samen dat bestaat uit twee losse bedden met eigen functies, maar met exact hetzelfde uiterlijk.

moderne slaapkamer met design bed
moderne slaapkamer met hoog laag bed
moderne slaapkamer met design bed
moderne slaapkamer met hoog laag bed
hoog laag boxspring

Hoog laag bedden

Net als onze andere bedden en boxsprings zijn ook onze hoog-laag bedden geheel naar wens vorm te geven en samen te stellen. De wens voor een moderne slaapkamer kan dus prima samengaan met de noodzaak van een hoog-laag bed. Uw hoog-laag bed is op het eerste gezicht een normaal bed of een normale boxspring en gaat moeiteloos op in uw sfeervolle, moderne slaapvertrek.

Kleine slaapkamer modern inrichten

Elke slaapkamer is geschikt voor een luxe en modern ontwerp, ook de kleine slaapkamer. Een kleine slaapkamer vraagt om een creatieve aanpak om zowel een luxueus bed als voldoende opbergruimte kwijt te kunnen. De adviseurs van De Suite schetsen, aan de hand van uw slaapkamerafmetingen, samen met u de mogelijkheden van de indeling van uw kleine, moderne slaapkamer.

kleine slaapkamer kastombouw

Kastruimte

Bij een kleine slaapkamer is het soms een uitdaging om voldoende kastruimte te creëren, zonder dat de slaapkamer het strakke, moderne karakter kwijtraakt. Om te voorkomen dat de slaapkamer te vol aandoet, wordt vaak gekozen voor een stijlvolle kastombouw. In de kastombouw kunnen zowel garderobekasten als andere soorten opbergruimte verwerkt worden. Om de stijl van uw slaapkamer te benadrukken, kunnen gedeelten van de kastombouw uit open kastruimte bestaan.

showroom slaapkamer inrichten

Showroom en advies

Om al onze moderne slaapkamermogelijkheden te bekijken en om onze luxe bedden uit te proberen, nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Moordrecht. Wij staan voor u klaar om u te adviseren over uw bed en slaapkamer. Wilt u een uitgebreid advies over uw mogelijkheden, maak dan een afspraak via de website of telefonisch, zodat er een slaapexpert voor u klaarstaat op het afgesproken tijdstip.