Moderne slaapkamers

Een moderne slaapkamer in uw stijl, dat is waar De Suite voor staat. Hebt u al precies voor ogen hoe uw nieuwe moderne, strakke slaapkamer eruit moet komen te zien? Wellicht hebt u al voorbeelden uit tijdschriften of op internet verzameld van kleurencombinaties en materialen die u hiervoor op het oog hebt? Of vindt u het juist moeilijk om uit alle mogelijkheden de stijl te kiezen die u het meest aanspreekt? Deze pagina is bedoeld als inkijkje in de vele mogelijkheden die De Suite biedt voor de moderne slaapkamer. Bent u op zoek naar meer ideeën? Kom dan langs in onze showroom & atelier en wij helpen u graag verder.

Moderne zwart wit slaapkamer

Moderne zwart-wit slaapkamer

De Suite maakte het strakke bed voor deze moderne zwart-wit slaapkamer met prachtig uitzicht op de polder.
design bed Scatole

Moderne slaapkamer met design bed

Met trots laten Melanie en Alain hun design bed in hun nieuwe slaapkamer zien.
Grote en moderne slaapkamer

Grote en moderne slaapkamer

Grote slaapkamer met eigentijdse inrichting met design bed, tv-kast met lift en twee inbouwkasten.
Moderne slaapkamer met bed en kast

Slaapkamer in nieuw appartement

In het appartement van Bas en Esther wordt je overweldigd door het fenomenale uitzicht op de polder…en de moderne slaapkamer.
Industriële slaapkamer met houten design bed

Industrële slaapkamer

Hout en beton gaan prachtig samen zoals in deze industriële slaapkamer met design bed.
Moderne slaapkamer met houten bed en kastombouw

Kleine slaapkamer inrichting

In deze kleine slaapkamer creëerden we een moderne inrichting met veel kastruimte.
Moderne slaapkamer met design boxspring op maat

Moderne slaapkamer met bed op maat

De ombouw rondom deze boxspring is een ware blikvanger in deze moderne slaapkamer.

Design bedden

De Suite maakt design bedden op maat om het ‘middelpunt’ van de moderne slaapkamer stijlvol in te vullen. Bijvoorbeeld met design bedden die lijken te zweven en moderne bedden met een strakke vormgeving. We maken de bedden volledig in eigen beheer, van ontwerp, productie tot levering. Bij De Suite laat u uw bed precies in uw eigen stijl maken in elke denkbare combinatie van stof, hout en lak.

Moderne slaapkamer ideeën

In welke sfeer u uw moderne slaapkamer het liefst inricht, is aan u. De Suite biedt u de helpende hand bij het stijlvol inrichten van uw design slaapkamer. Of u nu uw zinnen hebt gezet op een Scandinavische slaapkamer, een industriële slaapkamer of een slaapkamer met luxe hoteluitstraling. de mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele klanten geven u hieronder een rondleiding door hun nieuwe, moderne slaapkamer van De Suite. Hoe ziet uw droomslaapkamer eruit?

Modern bed Embrace

Moderne bedden

Uw bed: het belangrijkste onderdeel van uw slaapkamer dat een centrale plaats inneemt in het vertrek. Een bed in een moderne slaapkamer moet voldoen aan twee eisen: comfort en de juiste uitstraling. De Suite zet zich er al jaren voor in om elke klant te voorzien van een bed dat zowel op het gebied van comfort als op het gebied van design perfect aansluit bij zijn wensen.
draaideurkast slaapkamer gelakt glas

Kasten op maat

Een prachtige slaapkamer begint met een goed bed, maar eindigt daar zeker niet. Waar het bed het centrale, sfeerbepalende element van uw moderne slaapkamer is, drukken ook uw kasten in de slaapkamer hun stempel op uw slaapkamer interieur. Moderne, op maat gemaakte kasten in alle soorten en maten: De Suite maakt het mogelijk om uw gehele slaapkamer in stijl in te richten.
Bezoek onze showroom met prachtige slaapkamers en kasten

Showroom

Om onze moderne slaapkamers te bekijken en om onze luxe bedden uit te proberen, nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Moordrecht. Wij staan voor u klaar om u te adviseren over uw bed en slaapkamer. Wilt u een uitgebreid advies over uw mogelijkheden, maak dan een afspraak via de website of telefonisch, zodat er een slaapexpert voor u klaarstaat op het afgesproken tijdstip.

Hoe richt je een moderne slaapkamer in?

Het kiezen van de stijl voor uw moderne slaapkamer is een eerste stap. Vervolgens volgt de juiste indeling van het slaapvertrek. De slaapkamerexperts van De Suite helpen u graag om de juiste indeling te vinden voor uw slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos: een prachtige kastombouw die de ruimte optimaal benut, zwevende nachtkastjes in de stijl van het bed, een op maat gemaakte ladekast…

Slaapkamer indeling

De vakmensen van De Suite begeleiden u graag in uw zoektocht naar de perfecte stijl voor uw luxe slaapkamer. Wat voor soort slaapkamer u ook heeft: wij helpen u deze om te toveren tot een modern en luxueus vertrek in de sfeer die u uitkiest. Wij tekenen graag verschillende mogelijke indelingen voor u om u zo inzicht te geven in de potentie van uw slaapvertrek.

Kleine slaapkamer modern inrichten

Elke slaapkamer is geschikt voor een luxe en modern ontwerp, ook de kleine slaapkamer. Een kleine slaapkamer vraagt om een creatieve aanpak om zowel een luxueus bed als voldoende opbergruimte kwijt te kunnen. De adviseurs van De Suite schetsen, aan de hand van uw slaapkamerafmetingen, samen met u de mogelijkheden van de indeling van uw kleine, moderne slaapkamer.

Moderne slaapkamer inspiratie

Hieronder vindt u inspiratie voor moderne slaapkamers. Deze slaapkamers zijn door De Suite met zorg en oog voor detail samengesteld. U ziet: een slaapkamer op maat biedt legio mogelijkheden om van elke slaapkamer een modern vertrek te maken, waarin stijl en functionaliteit samensmelten tot één sfeervol en praktisch geheel.

Vloeren, wanden en gordijnen in de moderne slaapkamer

De stijl van uw slaapkamermeubelen is geheel naar wens te personaliseren dankzij de vele prachtige houtsoorten, afwerkingsdetails en bekledingsstoffen die De Suite biedt. Bijpassende slaapkamer gordijnen en vloeren maken de ambiance in uw moderne slaapkamer compleet. Raamdecoratie speelt met licht en is daarmee uitermate geschikt om uw moderne slaapkamer precies de juiste uitstraling te geven. Maak uw moderne slaapvertrek af met een vloer die dezelfde sfeer ademt als uw meubelen. Voor deze exact kloppende finishing touch van uw slaapkamer werken wij samen met Tamara van Blijswijk van Stof op Maat.

Slaapkamer met hoog laag bed modern inrichten

Een hoog-laag bed wordt ook wel een zorgbed of een ziekenhuisbed genoemd. Dit doet denken aan bedden van RVS en wit kunststof met een zeer steriele uitstraling. Een hoog-laag bed van De Suite is verre van stijlloos. U kunt uw hoog-laag bed geheel naar wens samenstellen en uw bed zo een eigentijdje uitstraling meegeven die past bij u en bij uw slaapvertrek. Hebt u een hoog-laag bed nodig en uw partner niet, en bent u bang voor een stijlbreuk in de slaapkamer wanneer u een nieuw bed aanschaft? Bij De Suite stelt u een tweepersoonsbed samen dat bestaat uit twee losse bedden met eigen functies, maar met exact hetzelfde uiterlijk.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.