Boxsprings

Wilt u een goede boxspring kopen? Laat dan uw boxspring op maat maken bij De Suite, beddenmakers met 40 jaar ervaring en passie voor het slaapvak. Meer nog dan de beste boxspring merken, haalt u met een luxe boxspring van De Suite ware top kwaliteit in huis van 100% Nederlands vakmanschap. Persoonlijk voor u gemaakt naar uw wensen en omstandigheden. Dat kan een elektrische boxspring zijn of zelfs een hoog laag boxspring, maar ook het juiste matras is belangrijk. Genieten doe je met je ogen dicht én met je ogen open. Daarom maken wij altijd de perfecte boxspring die past bij uw eigen smaak met eindeloos veel mogelijkheden om uw slaapkamer prachtig in te richten.

hoog laag bed manifesto 2-persoons

Luxe boxspring Manifesto

De Manifesto is een boxspring met handige zwevende nachtkastjes die we vrij van de vloer monteren.
Genieten in deze luxe boxspring met TV-lift

Boxspring met TV-lift

Deze luxe boxspring met TV-lift maakten we in combinatie met een aparte hocker aan het voeteinde.
kingsize boxspring met TV-lift

Boxspring Finotôre met TV-lift

Elk bed is te combineren met een TV-hocker, zoals bij deze luxe boxspring Finotôre.
boxspring Finotore in nachtblauw

Boxspring Finotôre

De stoffering van deze luxe boxspring krijgt de speciale aandacht van onze ervaren stoffeerders.
boxspring met hoog laag systeem

Hoog laag boxspring

Met een hoog laag boxspring haalt u het ideale bed in huis, voor nu en voor later.
echtpaar op hoog laag boxspring 2 persoons

Hoog laag design boxspring

Liliam en Jan Willem kozen voor een hoog laag functie in hun Duo Pezze design boxspring.
detail hoofdpaneel van boxspring Cuscino

Design boxspring met losse kussens

Het hoofdpaneel van deze design boxspring bestaat uit twee rijk gevulde rugkussens.
boxspring in rood leder met warme kleur hout

Boxspring Durante

Een chique boxspring met houten zijpanelen en zwevende nachtkastjes.
strak model boxspring Ferrara met TV hocker

Boxspring Ferrara met hocker

Deze boxspring met het strakke hoofdpaneel past bij elke stijl en slaapkamer interieur.
echtpaar zitten op kingsize boxspring

Boxspring Finotôre

Boxspring Finotôre met gecapitonneerd hoofdpaneel, voor de klant in extra brede afmeting.
bijzondere boxspring met extra groot hoofdpaneel

Boxspring met unieke ombouw

Deze bijzondere boxspring maakten we in combinatie met een unieke ombouw rondom het bed.
luxe boxspring manifesto

Boxspring Manifesto

Deze luxe boxspring maakten we met extra smalle nachtkastjes.

Een bed of boxspring kopen

Het kopen van een nieuwe bed is geen alledaagse bezigheid, terwijl het wel een belangrijke keuze is. Een verkeerd bed kan slecht zijn voor uw lijf en daar heeft u elke dag – misschien ongemerkt – last van. Daarom maken wij bedden op maat, waar uiteraard een goed advies aan vooraf gaat.

Luxe boxspring laten maken

“We zijn de enige die deze boxspring hebben, dat voelt speciaal”

Een bed van De Suite is altijd individueel vorm te geven. Dit geldt dus ook voor tweepersoonsbedden: heeft uw partner andere slaapvoorkeuren dan u? Bij De Suite vindt u de luxe die u zoekt.

Luxe boxspring laten maken

“We zijn de enige die deze boxspring hebben, dat voelt speciaal”

Een bed van De Suite is altijd individueel vorm te geven. Dit geldt dus ook voor tweepersoonsbedden: heeft uw partner andere slaapvoorkeuren dan u? Bij De Suite vindt u de luxe die u zoekt.

Bed of boxspring laten maken bij De Suite

Als specialist in slapen begrijpen wij dat het uiterlijk en de uitstraling van uw bedof boxspring minstens zo belangrijk zijn als het comfort. Bij het samenstellen van uw boxspring kiest u daarom uit een breed scala aan stijlen, kleuren, materialen en afwerkingen. Onze experts geven u graag advies over de vele verschillende stijlen en helpen u zo de uitstraling van uw slaapvertrek te bereiken die u voor ogen hebt.

Hoog laag boxsprings

Elke boxspring kunnen we uitvoeren met een hoog laag systeem waarbij het hele slaapoppervlak in hoogte kan worden versteld. Handig voor het opmaken, schoonmaken en voor de eventuele hulp aan bed. De techniek is volledig onzichtbaar en kan aan één of aan beide zijden van de hoog laag boxspring worden toegepast. Zo heeft heeft u nu én in de toekomst plezier van uw nieuwe boxspring.

Boxspring kopen bij De Suite

Een boxspring kopen doet u niet zomaar: u wilt verzekerd zijn van een bed dat bij uw slaapwensen aansluit. U bent op zoek naar een boxspring van goede kwaliteit. Met deze eisen bent u bij De Suite aan het juiste adres. Wij staan voor excellent slapen en doen geen concessies op het gebied van slaapcomfort, kwaliteit én uitstraling van onze boxsprings. Hierbij stelt u verschillende eisen:

  • De boxspring moet u langdurig slaapcomfort bieden;
  • U zoekt een boxspring met luxe uitstraling;
  • U wilt zelf precies bepalen hoe uw bed eruit gaat zien.

Met veel kennis van zaken maken wij heerlijke bedden. En ook voor een mooie uitstraling van uw boxspring vindt u bij ons deskundig advies. In onze bijzondere showroom staan wij niet alleen voor u klaar met creatieve ideeën en prachtige voorbeelden. Maar u treft ook een enorme keuze in kleuren, materialen, stoffen en leer. Verder nemen wij de tijd om het ontwerp naadloos af te stemmen op uw eigen smaak, passend bij de rest van uw slaapkamer interieur.

Luxe boxsprings, speciaal voor u gemaakt

U hebt misschien al een heel duidelijk beeld van hoe uw nieuwe boxspring eruit moet komen te zien. Of wellicht hebt u vooral de wens om nu eens echt goed te slapen en uitgerust wakker te worden in een boxspring van hoge kwaliteit.Bij De Suite stelt u zelf uw kwaliteitsboxspring samen. Uw bed heeft zo precies de functionaliteiten en uitstraling die u wenst. Kom langs in onze showroom en er gaat een wereld aan slaapcomfort en luxueuze, stijlvolle slaapoplossingen voor u open.

Uw boxspring in een afmeting naar wens

In welke maat u uw elektrische boxspring ook wenst, wij maken uw boxspring voor u op maat. Niet enkel standaardafmetingen, zoals boxsprings van 180 bij 200 centimeter, behoren bij De Suite tot de mogelijkheden. Wij leveren tevens afwijkende maten, bijvoorbeeld een twijfelaar, kingsize of Amerikaans bed. De boxsprings van De Suite worden stuk voor stuk in onze eigen meubelmakerij vervaardigd. Hierdoor zijn de afmetingen van elk individueel bed volledig aan te passen aan uw wensen.

2-persoons elektrisch bed met matrassen

Elektrische boxsprings

Een veelgehoorde wens is dat de boxspring elektrisch verstelbaar dient te zijn. Elektrische boxsprings van De Suite zijn naar wens verkrijgbaar met een verstelbaar hoofd-, voet- en kniegedeelte. Een elektrische boxspring is naar wens uit te breiden met een hoog-laag functie. Zowel voor uw ontspanning als uw slaaphouding heeft u baat bij een bed dat in verschillende standen instelbaar is. Met één druk op de knop verandert u snel en gemakkelijk van ligpositie. Uw verstelbare bed of boxspring moet natuurlijk jarenlang meegaan en daarom is het verstelbare systeem voorzien van de sterkst verkrijgbare motortechniek voor bedden. Het liftsysteem is volledig geïntegreerd en scharniert niet op de bekleding (geen rullen en plooien).

Hoog laag boxsprings

Elke boxspring kunnen we uitvoeren met een hoog laag systeem waarbij het hele slaapoppervlak in hoogte kan worden versteld. Handig voor het opmaken, schoonmaken en voor de eventuele hulp aan bed. De techniek is volledig onzichtbaar en kan aan één of aan beide zijden van de hoog laag boxspring worden toegepast. Zo heeft heeft u nu én in de toekomst plezier van uw nieuwe boxspring.

Boxspring de luxe

We maken niet alleen de matrassen op maat maar ook de boxspring onder de matrassen. De vering van deze boxspring ‘de luxe’ omkaderen we met een ombouw – in dit geval van stof – zodat de vering niet tot de buitenrand loopt. Op deze manier blijft de boxspring er altijd prachtig strak uit zien en gaat de bekleding nooit lubberen.

man en vrouw maken samen bed op

Deelbare boxsprings

Elk wiel is voorzien van een rem en om krassen te voorkomen gebruiken we voor gladde vloeren speciale parketwielen. Om te voorkomen dat de (lits jumeaux) bedden van elkaar wijken worden ze met een handig koppelsysteem aan elkaar gekoppeld.

Hoge boxsprings

Ideale hoogte. Elke boxspring kunnen we uitvoeren met een hoog laag systeem waarbij het hele slaapoppervlak in hoogte kan worden versteld. Handig voor het opmaken, schoonmaken en voor de eventuele hulp aan bed. De techniek is volledig onzichtbaar en kan aan één of aan beide zijden van de hoog laag boxspring worden toegepast. Zo heeft heeft u nu én in de toekomst plezier van uw nieuwe boxspring. Handige boxspring voor senioren.

vrouw slaapt als een wolkje

Elektrische boxsprings

Een veelgehoorde wens is dat de boxspring elektrisch verstelbaar dient te zijn. Elektrische boxsprings van De Suite zijn naar wens verkrijgbaar met een verstelbaar hoofd-, voet- en kniegedeelte. Een elektrische boxspring is naar wens uit te breiden met een hoog-laag functie. Elektrische boxsprings van De Suite zijn naar wens verkrijgbaar met een verstelbaar hoofd-, voet- en kniegedeelte.

dwarsdoorsnede matras met FPS

Beter slapen, beter herstellen en minder pijn

Gun uw lichaam én geest diepe ontspanning met een dagelijkse fysio akoestische behandeling. Het fysio akoestische matras (FPS) is ontstaan uit ervaring met klanten die moeite hebben met bewegen of spanning in hun lijf ervaren.

vrouw doet slaapkamergordijn open naast bed
detail hoofdpaneel Embrace

In elke denkbare stijl

Design. Gecapitonneerd. Tot slot is ook de uitvoering in stijl belangrijk. Een nieuw bed gaat lang mee en u wilt daar jaren met veel plezier tegen aan kunnen kijken. Laat u verleiden in onze speeltuin aan stoffen, leerdoeken, vele soorten hout en andere materialen. Combineer naar harte lust en ontwerp samen met ons het bed van uw dromen. Kijk voor inspiratie naar onze uitgebreide collectie:

boxspring zonder hoofdbord

Van boxspring tot complete slaapkamer

Design. Gecapitonneerd. Mooie materialen, stijl en ontwerp. Met een zeer groot aanbod aan stoffen, leerdoeken, hout en lakwerk zijn vele variaties mogelijk en kunt u de stijl van het bed volledig naar uw hand zetten. Met gevoel voor stijl helpen wij u met de vormgeving van het bed. Naast een uitgebreide materiaalkeuze kunt u het bed compleet maken met fraaie hoofdpanelen, nachtkastjes (ook zwevend) en bedlampen.

Nachtkastjes

Harde of stevige boxspring. Elke boxspring kunnen we uitvoeren met een hoog laag systeem waarbij het hele slaapoppervlak in hoogte kan worden versteld. Handig voor het opmaken, schoonmaken en voor de eventuele hulp aan bed. De techniek is volledig onzichtbaar en kan aan één of aan beide zijden van de hoog laag boxspring worden toegepast.

Bedlampen

Goede verlichting bij het bed is onmisbaar. In onze showroom vindt u vele leuk ontworpen lampen, die prettig zijn in het gebruik en fijn licht geven. Met een wandlamp houdt u het nachtkastje vrij voor andere items. Kiest u voor wandlampen, dan zorgen wij voor perfecte integratie met uw bed.

Hocker bij boxspring met handige TV-lift
hotel slaapkamer inrichten

Boxspring laten maken bij De Suite

De Suite maakt bedden en boxsprings op maat, omdat goed slapen belangrijk is. U vindt in beddenzaken alleen standaard boxsprings zelfs bij de meest luxe bedden merken. Maar uw lichaam is uniek en daarom geloven wij in maatwerk. Al 40 jaar helpen wij onze klanten met het bed dat precies past bij hun situatie. Daar leven we voor, want een goed bed bepaalt de kwaliteit van uw dag.

Showroom en productie

In de showroom in Moordrecht staan de bedden en kasten fraai opgesteld. Tevens kunt u kijken in het atelier en bij de productie. Deze keuze is uniek en als u zeker wilt zijn van de kwaliteit en prachtige bedden en kasten, dan is een bezoek aan De Suite echt de moeite waard. Het bijzondere is dat we alles in eigen hand houden: advies, inmeten, tekenen, productie en montage. En dat ziet u terug in een perfect eindresultaat.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.