Luxe hoog laag boxspring met strak design
Hoog laag boxspring voor thuis
2 persoons hoog laag bed voor thuis met de uitstraling van een luxe boxspring

Hoog laag boxspring

De Suite biedt een uitgebreid programma voor een hoog laag boxspring op uw persoonlijke situatie afgestemd. Zo kunnen we rekening houden met fysieke ongemakken als rug- of spierklachten. Heeft u motorische klachten? Kiest u dan voor een elektrische verstelbare hoog laag boxspring die u extra ondersteunt bij het omdraaien en opstaan.

Dé boxspring voor nu en voor later

Een hoog laag bed van De Suite geeft u vanaf dag 1 profijt. Het slaapcomfort is namelijk onovertroffen. Ons geheim? 40 jaar expertise in maatwerk en een neus voor innovaties om beter te ontspannen. En gaat het later allemaal wat moeilijker? Dan bent u verzekerd van makkelijk in en uit bed stappen. Ook eventuele zorg aan bed is mogelijk, want onze hoog laag bedden voldoen aan alle Europese richtlijnen omtrent thuiszorg. Heeft u te maken met fysieke klachten zoals pijn in de onderrug of een chronische ziekte zoals neuropathie of parkinson? Dan heeft u echt wat aan onze expertise!

Dé specialist in hoog laag boxsprings voor thuis

Om de wensen en mogelijkheden voor uw hoog-laag boxspring te bespreken, nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Moordrecht. In onze showroom laten wij u de verschillende mogelijkheden zien en kunt u onze boxsprings en andere bedden uitgebreid testen. Wij staan u graag te woord over het bed dat het beste bij uw wensen en eventuele klachten past. U kunt tevens rondkijken in onze meubelmakerij om te zien hoe wij onze bedden vervaardigen.

Hoog laag boxspring samenstellen

Elke hoog laag boxspring wordt klant voor klant op maat gemaakt. Bijvoorbeeld onze hoog laag boxspring Manifesto, net zo mooi en stijlvol uit als elke andere boxspring. U kunt het hoog laag systeem naar keuze aan beide zijden of aan één zijde laten inbouwen. Wilt u een hoog laag boxspring eens met eigen ogen zien? In Moordrecht vindt u onze showroom vol met voorbeelden van deze en vele andere hoog laag boxsprings.

Advies voor het beste bed

Er zijn veel mensen die niet optimaal slapen, terwijl dit wél kan. Daarom maken wij zelf bedden en hoog laag bedden op maat. Als voortrekkers in seniorenbedden maken wij, zelfs in 120 cm brede twijfelaarmaten, in hoogte verstelbare bedden en boxsprings.

Een hoog laag boxspring biedt alle gemak van een verpleegbed wanneer dat later nodig mocht zijn. Maar van het in hoogte verstelbaar bed heeft u ook gelijk al plezier, want opmaken en schoonmaken is een stuk makkelijker dan bij een boxspring zonder hoog laag systeem.

Een hoog laag boxspring is verkrijgbaar vanaf € 4.520,-.

vrouw maakt 2 persoons hoog laag bed op

Deelbaar en verrijdbaar

Elk hoog laag bed is deelbaar en verrijdbaar, ook als u nog op het bed ligt. Dat is belangrijk wanneer u hulp krijgt aan bed. Bovendien is verrijden erg handig voor het schoonmaken. De wielen die zijn geschikt voor elk type vloer en voorzien van een remsysteem.

Bed opmaken zonder bukken

Makkelijk uw bed opmaken met een rechte rug en zonder te bukken. Voordat u aan de slag gaat stelt u het bed eenvoudig op een hoge stand zodat u met gemak overal bij kunt. Voor de lastige hoek in het midden zet u de bedden eenvoudig uit elkaar.

hoog laag boxspring hulpmiddel

Makkelijker omdraaien

Als u moeite heeft of krijgt met omdraaien in bed dan hebben wij daarvoor allerlei voorzieningen. Zoals een draaibuddy aan de zijkant van het bed of een papegaai voor boven het bed. Deze voorzieningen kunt u later altijd nog aan het bed toevoegen.

Bedhoogte op maat

De juiste zithoogte zorgt ervoor dat u makkelijker in- en uit bed kunt stappen. Afhankelijk van uw lichaamslengte, uw mobiliteit en de stevigheid van het matras bepalen we de juiste bedhoogte. Zoekt u een lage instap? Wij maken ook extra lage hoog laag bedden.

hoog laag bed Manifesto in een luxe slaapkamer

2-persoons hoog laag bedden en boxsprings

Ook met een hoog laag boxspring richt u uw slaapkamer volledig in eigen stijl in.
Hoog laag bed specialist op een hoog laag bed van de Suite

Hoog laag boxspring kopen: tips & advies

Al 20 jaar zijn we dé specialist in het maken van hoog laag boxsprings voor thuis. Hier leest u alles over ons hoog laag bedden
Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.