U bent hier: 5 Bedden 5 Seniorenbed 5 Deelbaar seniorenbed

Deelbaar seniorenbed

Splits uw tweepersoonsbed in tweeën met een deelbare functie. Bij De Suite zorgen we voor een optimaal comfort in de slaapkamer. De perfecte oplossing als u en uw partner ouder worden. U zoekt beide naar de juiste slaaphouding zonder dat de ander hier last van heeft. Wilt u uw hoofdeinde omhoog zetten, maar uw partner niet? Dit is geen probleem met een deelbaar seniorenbed op wielen van De Suite.

Deelbare seniorenbedden op wielen

De voordelen van een deelbaar bed

De deelbare bedden van De Suite zijn voorzien van wieltjes. Hierdoor kunt u deze eenvoudig uit en aan elkaar schuiven. Zeker bij lichamelijke klachten kan dit het opmaken en schoonmaken van het bed aanzienlijk vergemakkelijken. De wielen beschikken over een rem, zodat het bed altijd stabiel in de slaapkamer staat. Veilig en comfortabel.

Een deelbaar seniorenbed zorgt voor een hoge mate van gemak. Kies je voor een deelbaar bed, dan kies je voor de volgende voordelen:

 

 • Makkelijk opmaken
 • Eenvoudig schoonmaken
 • Ideaal voor de zorg aan bed

Bij De Suite creëren we een complete slaapkamer. Uw nachtrust is ontzettend belangrijk. Wij geloven dat een strakke slaapkamer bijdraagt aan de ontspanning in uw hoofd. Een deelbaar seniorenbed is daarom niet alleen functioneel: het bed is een lust voor het oog. De bedden zijn tot in de puntjes verzorgd en zorgen voor een compleet en stijlvol plaatje in uw slaapkamer.

Kost het bed opmaken u meer energie dan voorheen? Een deelbaar seniorenbed biedt de oplossing. U hoeft uw lichaam niet in verkeerde posities te brengen, maar schuift de twee bedden gewoon uit elkaar. Blijft het opmaken van een eenpersoonsbed nog steeds een moeilijke opgave? Dan kunt u overwegen om voor de hoog-laagfunctie te kiezen. Dit is bevordelijk voor uw rug en andere lichamelijke klachten.

Deelbaar bed met hoog laag functie

De deelbare bedden kunt u bij De Suite uitbreiden met een hoog laag functie. Dit betekent dat u het bed in de juiste hoogte kunt instellen om de nodige zorg te ontvangen of simpelweg eenvoudig uit bed te kunnen stappen.

vrouw stofzuigt tussen deelbaar hoog laag bed

Hoog laag bed

Aan het uiterlijk van het hoog-laag bed is geen verschil te zien met een normaal bed. Toch beschikt een hoog-laag bed over een unieke functie: u kunt deze in hoogte verstellen. Het is een verstandige keuze als u ouder wordt en u zich wilt voorbereiden op de toekomst. De hoog-laagbedden zijn deelbaar en kunt u verrijden, ook terwijl u op bed ligt.

  Langer thuis wonen met een deelbaar seniorenbed

  Uw wens is om zo lang mogelijk thuis te wonen. Dat begrijpen wij. Dit kan met een deelbaar seniorenbed. Het bed sluit uitstekend aan op uw zorgbehoeften en kan in de juiste hoogte versteld worden. Hierdoor blijft u zelfstandig en kunt u eenvoudig zelf uit bed stappen, zonder dat u hier een ander voor nodig hebt.

  senior maakt hoog laag bed op

  Specialist in senioren bedden

  Onze adviseur Sandra, met haar rijke ervaring, is dé specialist in het vinden van het ideale seniorenbed. Ze luistert aandachtig, toont veel begrip, en schakelt moeiteloos, zelfs als kinderen meekomen, wat klanten zeer waarderen.

  sandra adviseur twijfelaar bedden

  Advies in onze showroom

  Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

  Advies bij u thuis

  Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.