U bent hier: 5 Bedden 5 Seniorenbed 5 Elektrisch seniorenbed

Elektrisch seniorenbed

Vergroot het gemak in uw slaapkamer met een elektrisch seniorenbed. Bij De Suite vindt u een bed dat perfect aansluit bij uw lichaam. Wij geloven dat iedereen de juiste nachtrust kan vinden. Het is onze passie om u hierbij te helpen. Samen kijken we waar u behoefte aan heeft. Uw nachten verbeteren? Dat doet u met een elektrisch seniorenbed van De Suite.

Elektrisch verstelbare seniorenbedden

Elektrische seniorenbedden van De Suite

Ouder worden kan zorgen voor lichamelijke klachten. Het in- en uitstappen gaat niet meer zo gemakkelijk als voorheen en dat is zonde van de enerige. Maar uw seniorenbed compleet  met een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteinde en stel eenvoudig de gewenste positie in. 

Fijne ondersteuning met een elektrisch seniorenbed

Kijkt u graag televisie in bed of leest u veel? Dan is het fijn als u hier een goede ondersteuning voor heeft. Bij het elektrisch seniorenbed van De Suite kunt u zowel het hoofd- als het voeteneind verstellen. Zo krijgt u de juiste ondersteuning voor uw onderrug en nek. U vindt altijd de unieke ontspanning voor uw lichaam.

Vind de ideale houding in bed

’s Nachts draaien en woelen: als u ouder wordt kan het moeilijk zijn om een goede slaaphouding te vinden. Uw benen voelen zwaar aan of u krijgt snel last van uw nek. Met een elektrisch seniorenbed hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Wij kijken samen namelijk naar de behoeften van uw lichaam. Onze specialisten weten voor iedereen de juiste nachtrust te creëren.

Verminder de druk op uw rug

De druk op uw onderrug verminderen? Dat doet u met een elektrisch seniorenbed. Door de verstelbare functie kantelt u het bed in de positie die voor u gewenst is. Zo verplaatst u het zwaartepunt, waardoor de pijn in uw rug zal verminderen.

Elektrische mogelijkheid voor ieder seniorenbed

Ieder seniorenbed kan voorzien worden van een elektrische verstelbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed of een twijfelaar: uw nachtrust staat voorop. Onze specialisten kijken naar wat u nodig heeft.

oudere dame gebruik elektrisch seniorenbed

Hoog laag bed

Naast de elektrisch verstelbare functie kunt u ook kiezen voor een hoog-laagbed bij De Suite. Dit bed kunt u eenvoudig in hoogte verstellen, waardoor het in- en uitstappen, opmaken en schoonmaken nog makkelijker wordt.

  Seniorenbed elektrisch met FPS

  De bedden van De Suite kunnen worden ingebouwd met de innovatieve FPS-technologie. FPS staat voor Frequency Physio Support. De unieke technologie zorgt aan de hand van (onhoorbare) geluidsgolven voor een effectieve ontspanning van het lichaam. Het vermindert lichamelijke klachten en is daarom een uitstekende oplossing voor seniorenbedden. De geluidsgolven stimuleren de bloedsomloop en zorgen voor een goede ontspanning van de spieren. De perfecte toepassing als u ouder wordt of last heeft van Parkinson.
  fps technologie in matras van De Suite

  Specialist in senioren bedden

  Onze adviseur Sandra, met haar rijke ervaring, is dé specialist in het vinden van het ideale seniorenbed. Ze luistert aandachtig, toont veel begrip, en schakelt moeiteloos, zelfs als kinderen meekomen, wat klanten zeer waarderen.

  sandra adviseur twijfelaar bedden

  Advies in onze showroom

  Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

  Advies bij u thuis

  Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.