Seniorenbed elektrisch

Vergroot het gemak in uw slaapkamer met een elektrisch seniorenbed. Bij De Suite vindt u een bed dat perfect aansluit bij uw lichaam. Wij geloven dat iedereen de juiste nachtrust kan vinden. Het is onze passie om u hierbij te helpen. Samen kijken we waar u behoefte aan heeft. Uw nachten verbeteren? Dat doet u met een elektrisch seniorenbed van De Suite.

hoog laag bed finotore voor senioren

De functies bij De Suite

Met één druk op de knop uw bed in de juiste positie plaatsen: bij de Suite maken we het comfort in uw slaapkamer zo groot mogelijk. U kunt onder andere de volgende onderdelen in uw bed in een passende hoogte verstellen:

  • Hoofdeinde
  • Voeteinde
  • Knieknik

Het gemak voor senioren

Ouder worden kan zorgen voor lichamelijke klachten. Het in- en uitstappen gaat niet meer zo gemakkelijk als voorheen. Zonde van uw energie, vinden wij bij De Suite. Met een elektrisch seniorenbed kunt u uw bed namelijk eenvoudig in hoogte verstellen. We vinden het belangrijk dat u de perfecte rust vindt in uw slaapkamer.

Fijne ondersteuning met een seniorenbed elektrisch

Kijkt u graag televisie in bed of leest u veel? Dan is het fijn als u hier een goede ondersteuning voor heeft. Bij het elektrisch seniorenbed van De Suite kunt u zowel het hoofd- als het voeteneind verstellen. Zo krijgt u de juiste ondersteuning voor uw onderrug en nek. U vindt altijd de unieke ontspanning voor uw lichaam.

Vind de ideale houding in bed

’s Nachts draaien en woelen: als u ouder wordt kan het moeilijk zijn om een goede slaaphouding te vinden. Uw benen voelen zwaar aan of u krijgt snel last van uw nek. Met een elektrisch seniorenbed hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Wij kijken samen namelijk naar de behoeften van uw lichaam. Onze specialisten weten voor iedereen de juiste nachtrust te creëren.

Verminder de druk op uw rug

De druk op uw onderrug verminderen? Dat doet u met een elektrisch seniorenbed. Door de verstelbare functie kantelt u het bed in de positie die voor u gewenst is. Zo verplaatst u het zwaartepunt, waardoor de pijn in uw rug zal verminderen.

oudere vrouw ligt op 1-persoons seniorenbed met hoog laag functie

Elektrische mogelijkheid voor ieder seniorenbed

Ieder seniorenbed kan voorzien worden van een elektrische verstelbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed of een twijfelaar: uw nachtrust staat voorop. Onze specialisten kijken naar wat u nodig heeft. Naast de elektrisch verstelbare functie kunt u ook kiezen voor een hoog-laagbed bij De Suite. Dit bed kunt u eenvoudig in hoogte verstellen, waardoor het in- en uitstappen, opmaken en schoonmaken nog makkelijker wordt.

matras met fps

Seniorenbed elektrisch met FPS

De bedden van De Suite kunnen worden ingebouwd met de innovatieve FPS-technologie. FPS staat voor Frequency Physio Support. De unieke technologie zorgt aan de hand van (onhoorbare) geluidsgolven voor een effectieve ontspanning van het lichaam. Het vermindert lichamelijke klachten en is daarom een uitstekende oplossing voor seniorenbedden. De geluidsgolven stimuleren de bloedsomloop en zorgen voor een goede ontspanning van de spieren. De perfecte toepassing als u ouder wordt of last heeft van Parkinson.

Seniorenbed naar wens bij De Suite

Merkt u dat uw lichaam niet meer functioneert als voorheen en wilt u uw nachten verbeteren? Wij heten u graag welkom bij De Suite. Kom langs bij onze showroom in Moordrecht en ervaar wat er bij u past. We gaan graag met u in gesprek om uw behoeften in kaart te brengen en zoeken samen naar de juiste slaaphouding voor uw leeftijd.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.