U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Luxe slaapkamer

Luxe slaapkamer

De Suite is specialist in het ontwerpen van luxe slaapkamers. Een slaapkamer moet u niet enkel ‘s nachts een onovertroffen slaapcomfort bezorgen, maar u ook overdag een gevoel van luxe en sfeer geven. Wij helpen u daarom graag verder om de wensen voor uw luxe slaapkamer helder te krijgen om een leefruimte te maken waarin u ultiem kunt ontspannen.

luxe slaapkamer met boxspring en inbouwkast

Luxe slaapkamers

Luxe slaapkamer inspiratie

Weet u al welke materialen u wilt gebruiken in uw luxe slaapkamer en bent u benieuwd hoe die materialen tot zijn recht kunnen komen? Of wilt u graag wat voorbeelden zien van complete luxe slaapkamers die wij hebben gerealiseerd? Bekijk dan de voorbeelden van enkele luxe slaapkamers die we hebben ontworpen en gemaakt voor onze klanten.

Slaapkamer voorbeelden

De Suite heeft ruime ervaring met het ontwerpen en maken van luxe slaapkamers. In de loop der jaren hebben we uiteenlopende slaapkamers gemaakt waarin een hoge mate van comfort en een doordacht design leidend waren. De stijl van deze luxe slaapkamers bepaalt u als opdrachtgever zelf. Wij helpen u met onze ervaring en expertise vervolgens verder om tot een definitief ontwerp te komen. Ter inspiratie vindt u hieronder een aantal voorbeelden van luxe slaapkamers die we in samenwerking met onze klanten hebben gerealiseerd.

Beschikbare ruimte indelen

De indeling van een slaapkamer bepaalt voor een groot gedeelte de mate van gemak en uitstraling. Daarom brengen we als eerste de afmetingen van de kamer in kaart en stellen we vast welke mogelijkheden er zijn om de ruimte in te delen. Heeft u specifieke wensen voor de plaats van het bed? Dan houden we daar rekening mee in het ontwerp, zodat de rest van de slaapkamer ook past binnen die wensen.

luxe kingsize boxspring scatole met velvet bekleding

Luxe bedden en boxsprings

Een bed vervult een centrale rol in de slaapkamer. Het bed is in grote mate bepalend voor de stijl en sfeer van het slaapvertrek. In een luxe slaapkamer mag een luxe bed of boxspring daarom niet ontbreken. Tijdens de realisatie van een luxe slaapkamer, besteden we relatief veel aandacht aan het bed of boxspring. Ieder facet van het bed komt ter sprake om een bed te creëren dat volledig aansluit op uw slaapwensen. Zo denken we met u mee over het ontwerp van de ombouw van het bed, het comfort van het matras en eventueel ook over faciliteiten als een TV-lift in het voeteneind of een hoofdbord op maat.

klassieke slaapkamer met tv-kast

Luxe slaapkamer met TV-lift

In het voeteneind van het bed, of in een room divider kan een TV-lift worden ingebouwd. Hiermee heeft u wel het comfort van een TV in uw slaapkamer, maar niet het nadeel dat de TV de uitstraling van uw luxe slaapkamer negatief beïnvloedt.

kastinterieur op maat

Luxe slaapkamerkasten

Kasten hebben vaak een prominente plek in de slaapkamer. In het ontwerp van een luxe slaapkamer denken onze ontwerpers daarom proactief met u mee over de uitstraling van de kasten, maar ook over de capaciteit van de slaapkamerkasten. Heeft u een compacte slaapkamer en verder wel een ruim huis tot uw beschikking? Dan kan het waardevol zijn om het aantal kasten in de slaapkamer te minimaliseren om de slaapkamer ruimtelijk te houden. Heeft u juist wel veel ruimte voor ladekasten en grotere slaapkamerkasten? Dan denken we hierbij graag mee over de uitstraling en de inrichting van de kasten.

slaapkamer inrichten, slaapkamer gordijnen

Luxe slaapkamer inrichten met vloeren en gordijnen

De slaapkamerexperts van De Suite hebben de kennis en het vakmanschap in huis om het ontwerp en de realisatie van uw slaapkamer te verwezenlijken. Om het ultieme gevoel van een luxe slaapkamer te krijgen is het belangrijk dat ook de inrichting helemaal klopt. Een bed op maat is hierin onmisbaar, maar we vergeten ook de rest van de inrichting niet. Denk hierbij aan de gordijnen, de vloeren en het behang, maar ook aan het gebruik van accessoires. De Suite werkt hiervoor samen met Tamara van Blijswijk van Residenza.

Klantervaringen

klant in luxe slaapkamer

Luxe hotel slaapkamer

Wakker worden in een hotelkamer zorgt bij veel mensen voor een gevoel van luxe. Het knisperende beddengoed, een luxueuze inrichting en een fraaie inrichting. Dat gevoel van een luxe slaapkamer halen we graag voor u naar huis door uw wensen voor uw luxe slaapkamer te combineren met onze kennis en vakmanschap. Welke materialen passen het beste bij de beschikbare ruimte? Hoe valt het licht in de kamer? En op welke positie in de kamer komt het bed het beste tot zijn recht? Dat zijn vragen die we samen met u willen beantwoorden om zo dat luxe gevoel van een hotelslaapkamer in uw eigen huis te realiseren.

klant maakt bed op in luxe slaapkamer

Luxe slaapkamer met inloopkast

Wie droomt er nu niet van een slaapkamer met inloopkast om uw kleding en accessoires in op te bergen? Als dit voor u ook een wens is bij uw nieuwe luxe slaapkamer, dan houden we hier rekening mee bij het opmeten van de maten. Een inloopkast kan gerealiseerd worden in de slaapkamer zelf, maar soms ook in aangrenzende kamers. Bij het ontwerp van de inloopkast houden we rekening met de uitstraling van de rest van de slaapkamer, zodat dit één geheel vormt. We bieden u daarnaast advies voor een optimale indeling, zodat u straks kunt genieten van een overzichtelijke en luxe garderobe.

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Luxe slaapkamer ontwerpen

De basis van een ontwerp voor een luxe slaapkamer wordt gevormd door uw wensen. Dit kunnen hele concrete wensen zijn over de stijl, de indeling en het materiaal, maar ook alleen ideeën over de faciliteiten die u wilt zoals het type bed, zwevende kastjes of een TV-lift. Aan de hand van deze wensen starten onze specialisten met een ontwerp voor uw slaapkamer. Hiermee komen ideeën tot leven zodat het makkelijker wordt om de juiste keuzes te maken.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.