Luxe slaapkamer ideeën

Goed slapen begint bij een goed bed, maar goed slapen gaat verder dan alleen een bed afgestemd op uw wensen. De Suite helpt u daarom ook graag verder met de inrichting van uw slaapkamer. Een slaapkamer moet u niet enkel ‘s nachts een onovertroffen slaapcomfort bezorgen, maar u ook overdag een gevoel van luxe en sfeer geven. Wij helpen u daarom graag verder om de wensen voor uw luxe slaapkamer helder te krijgen om een leefruimte te maken waarin u ultiem kunt ontspannen.

luxe slaapkamer inrichting zoals in luxe hotel

Luxe slaapkamer op maat

De inrichting van deze luxe slaapkamer in hotelstijl is strak, modern en weldadig.
Grote en moderne slaapkamer

Luxe slaapkamer met bed en TV-kast

Luxe slaapkamer met design bed, inbouwkast en room divider met TV-lift
Luxe kleine slaapkamer met kastombouw

Luxe slaapkamer met kastombouw

Een luxe slaapkamer met bed en kastombouw uitgevoerd in notenhout en witte deuren.
Mooi kleine slaapkamer met luxe inrichting

Kleine slaapkamer met luxe inrichting

Een kleine slaapkamer met luxe hotel bed en een hoekkast op maat.
Luxe hotel slaapkamer met kastombouw

Luxe slaapkamer met kastombouw

In deze luxe slaapkamer hebben we een kastombouw op gemaakt samen met het hoog laag bed.

luxe slaapkamer met hoog laag bed

Luxe slaapkamer met hoog laag bed

In deze grote slaapkamer maakten we een hoog laag bed met bijzonder ontwerp.

Slaapkamer voorbeelden

De Suite heeft ruime ervaring met het ontwerpen en maken van luxe slaapkamers. In de loop der jaren hebben we uiteenlopende slaapkamers gemaakt waarin een hoge mate van comfort en een doordacht design leidend waren. De stijl van deze luxe slaapkamers bepaalt u als opdrachtgever zelf. Wij helpen u met onze ervaring en expertise vervolgens verder om tot een definitief ontwerp te komen. Ter inspiratie vindt u hieronder een aantal voorbeelden van luxe slaapkamers die we in samenwerking met onze klanten hebben gerealiseerd.

Luxe slaapkamer ontwerpen

De basis van een ontwerp voor een luxe slaapkamer wordt gevormd door uw wensen. Dit kunnen hele concrete wensen zijn over de stijl, de indeling en het materiaal, maar ook alleen ideeën over de faciliteiten die u wilt zoals het type bed, zwevende kastjes of een TV-lift. Aan de hand van deze wensen starten wij met een ontwerp voor uw slaapkamer. Hiermee komen ideeën tot leven zodat het makkelijker wordt om de juiste keuzes te maken.

tekening slaapkamer inrichting
tekening slaapkamer inrichting

De beschikbare ruimte indelen

De indeling van een slaapkamer bepaalt voor een groot gedeelte de mate van gemak en uitstraling. Daarom brengen we als eerste de afmetingen van de kamer in kaart en stellen we vast welke mogelijkheden er zijn om de ruimte in te delen. Heeft u specifieke wensen voor de plaats van het bed? Dan houden we daar rekening mee in het ontwerp, zodat de rest van de slaapkamer ook past binnen die wensen.

Slaapkamer ontwerpen

De tekeningen van de indeling worden verrijkt met een voorstel voor materialen en kleuren. Vervolgens maakt de ontwerper van De Suite een artist impression van het design van uw luxe slaapkamer. Deze 3D weergave geeft u een duidelijk beeld hoe de nieuwe slaapkamer kan gaan worden.

Luxe slaapkamer inspiratie

Weet u al welke materialen u wilt gebruiken in uw luxe slaapkamer en bent u benieuwd hoe die materialen tot zijn recht kunnen komen? Of wilt u graag wat voorbeelden zien van complete luxe slaapkamers die De Suite heeft gerealiseerd? Bekijk dan de voorbeelden van enkele luxe slaapkamers die we hebben ontworpen en hebben gemaakt voor onze klanten.

Luxe slaapkamer inrichten

De slaapkamerexperts van De Suite hebben de kennis en het vakmanschap in huis om het ontwerp en de realisatie van uw slaapkamer te verwezenlijken. Om het ultieme gevoel van een luxe slaapkamer te krijgen is het belangrijk dat ook de inrichting helemaal klopt. Een bed op maat is hierin onmisbaar, maar we vergeten ook de rest van de inrichting niet. Denk hierbij aan de gordijnen, de vloeren en het behang, maar ook aan het gebruik van accessoires. De Suite werkt hiervoor samen met Tamara van Blijswijk van Stof op Maat.

slaapkamer vloer

Vloeren

De vloer is een belangrijk onderdeel van het interieur van uw slaapkamer. Ervaart u het meeste comfort en luxe met een fijn tapijten vloer? Of wilt u juist een natuurlijke uitstraling realiseren met lamelparket? Tamara van Stof op Maat adviseert u graag.

slaapkamer gordijnen

Gordijnen

Raamdecoratie biedt behalve privacy en een betere nachtrust, ook de mogelijkheid om de uitstraling van uw luxe slaapkamer compleet te maken. Kies voor strakke jaloezieën, voor stijlvolle duettegordijnen of een van de andere raamdecoraties uit het aanbod van Stof op Maat.

slaapkamer behang

Behang of verf

Weet u al hoe u effen kleuren in de kamer wilt combineren met wat meer uitgesproken kleuren? Of wilt u zich laten adviseren over de mogelijkheden van luxe wandbekleding? Wij hebben alles in huis om de muren van uw luxe slaapkamer te decoreren.

Luxe bedden en boxsprings

Een bed vervult een centrale rol in de slaapkamer. Het bed is in grote mate bepalend voor de stijl en sfeer van het slaapvertrek. In een luxe slaapkamer mag een luxe bed of boxspring daarom niet ontbreken. Tijdens de realisatie van een luxe slaapkamer, besteden we relatief veel aandacht aan het bed of boxspring. Ieder facet van het bed komt ter sprake om een bed te creëren dat volledig aansluit op uw slaapwensen. Zo denken we met u mee over het ontwerp van de ombouw van het bed, het comfort van het matras en eventueel ook over faciliteiten als een TV-lift in het voeteneind of een hoofdbord op maat.

Het geheim van goed slapen

Ieder mens is uniek en de slaapbehoefte daarmee ook. Daarom maken wij bedden en boxsprings op maat, volledig in eigen beheer. Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van maatwerk bedden en boxsprings, hebben we ons gespecialiseerd in het optimaal combineren van stijlvol slapen en verkwikkend wakker worden. Dit begint bij een ontwerp op maat voor het bed. Vervolgens besteden we ruim de aandacht aan uw ligcomfort door een matras op maat te maken. Hierbij houden we rekening met uw slaapgedrag en eventuele lichamelijke klachten. De lichamelijke klachten kunnen we vaak deels verzachten door te werken met een hoog/laag bed of door de FPS-ontspanningstechnologie te integreren in het matras.

Luxe slaapkamerkasten

Kasten hebben vaak een prominente plek in de slaapkamer. In het ontwerp van een luxe slaapkamer denken onze ontwerpers daarom proactief met u mee over de uitstraling van de kasten, maar ook over de capaciteit van de slaapkamerkasten. Heeft u een compacte slaapkamer en verder wel een ruim huis tot uw beschikking? Dan kan het waardevol zijn om het aantal kasten in de slaapkamer te minimaliseren om de slaapkamer ruimtelijk te houden. Heeft u juist wel veel ruimte voor ladekasten en grotere slaapkamerkasten? Dan denken we hierbij graag mee over de uitstraling en de inrichting van de kasten.

luxe hotel slaapkamer bed opmaken

Luxe hotel slaapkamer

Wakker worden in een hotelkamer zorgt bij veel mensen voor een gevoel van luxe. Het knisperende beddengoed, een luxueuze inrichting en een fraaie inrichting. Dat gevoel van een luxe slaapkamer halen we graag voor u naar huis door uw wensen voor uw luxe slaapkamer te combineren met onze kennis en vakmanschap. Welke materialen passen het beste bij de beschikbare ruimte? Hoe valt het licht in de kamer? En op welke positie in de kamer komt het bed het beste tot zijn recht? Dat zijn vragen die we samen met u willen beantwoorden om zo dat luxe gevoel van een hotelslaapkamer in uw eigen huis te realiseren.

luxe slaapkamer inloopkast

Slaapkamer met inloopkast

Wie droomt er nu niet van een slaapkamer met inloopkast om uw kleding en accessoires in op te bergen? Als dit voor u ook een wens is bij uw nieuwe luxe slaapkamer, dan houden we hier rekening mee bij het opmeten van de maten. Een inloopkast kan gerealiseerd worden in de slaapkamer zelf, maar soms ook in aangrenzende kamers. Bij het ontwerp van de inloopkast houden we rekening met de uitstraling van de rest van de slaapkamer, zodat dit één geheel vormt. We bieden u daarnaast advies voor een optimale indeling, zodat u straks kunt genieten van een overzichtelijke en luxe garderobe.

luxe slaapkamer met tv-lift

Slaapkamer met TV-lift

In het voeteneind van het bed, of in een room divider kan een TV-lift worden ingebouwd. Hiermee heeft u wel het comfort van een TV in uw slaapkamer, maar niet het nadeel dat de TV de uitstraling van uw luxe slaapkamer negatief beïnvloedt.

luxe slaapkamer met kingsize bed

Luxe kingsize bedden

Wilt u ontspannen in slaap vallen in een bed van royale afmetingen? Dan helpt De Suite u graag verder met een kingsize bed op maat in de stijl van uw nieuwe luxe slaapkamer.

showroom slaapkamer inrichten
adviseur slaapkamer

Showroom en advies

Bent u benieuwd of uw wensen realiseerbaar zijn? Of wilt u graag wat meer structuur in de ideeën die u heeft voor uw nieuwe luxe slaapkamer? Kom dan gerust eens langs in onze showroom.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.