U bent hier: 5 Bedden 5 Familiebed

Familiebed

Een driepersons bed, een vierpersoonsbed…nee de familie Hofman slaapt maar liefst met z’n vijven in dit ware familiebed van 280 cm breed! Willy: “Eigenlijk snap ik niet waarom niet iedereen met zijn kinderen in bed slaapt. Een groot bed is niet alleen prettiger voor jezelf, maar het is ook praktischer, gezelliger én je hoeft veel minder je bed uit. Vergeet de angst dat ze nooit meer uit je slaapkamer vertrekken. Dat doen ze vanzelf.”

familie bed finotore met het hele gezin in bed

Familiebedden

Wat is een familiebed?

Een familiebed is een groot bed waar meerdere familieleden samen in kunnen slapen. Het is vaak een ruim bed dat ontworpen is om ouders en kinderen comfortabel samen te laten slapen. In veel culturen wordt het concept van een familiebed toegepast als een manier om de familie dichter bij elkaar te houden tijdens het slapen, vooral bij jonge kinderen.

Dergelijke bedden zijn meestal groter dan een standaard tweepersoonsbed en kunnen verschillende maten hebben, afhankelijk van de behoeften van de familie.

Sommige familiebedden zijn zo ontworpen dat ze zijpanelen hebben om te voorkomen dat kinderen ’s nachts uit bed rollen.

Het gebruik van familiebedden kan variëren afhankelijk van culturele, persoonlijke en praktische overwegingen van een familie. De beslissing om een familiebed te gebruiken hangt vaak af van individuele voorkeuren, slaapgewoonten en de behoeften van de familieleden. Wilt u advies over een familiebed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialsiten helpen u graag met een passend advies.

De voordelen van een familiebed

Een familiebed kan handig zijn bij het verzorgen van uw kinderen gedurende de nacht, zoals het troosten van uw kind wanneer hij/zij onrustig is of het geven van voedingen zonder uit bed te moeten komen. Een ander voordeel is dat kinderen vaak beter slapen en zich veiliger voelen wanneer ze dicht bij hun ouders liggen. Dit kan resulteren in een betere nachtrust voor het hele gezin.

Een familiebed biedt de mogelijkheid om samen te slapen wanneer dat gewenst is, maar het kan ook dienen als een ruime slaapruimte voor het hele gezin tijdens bijzondere gelegenheden, zoals een filmavond of gezellige ochtenden. Het delen van een bed kan helpen om beter toezicht te houden op de slaapgewoonten en behoeften van uw kinderen, vooral bij jongere kinderen.

familiebed finotore met tv lift
kingsize boxspring finotore

Altijd een vrijblijvend advies door een van onze specialisten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een familiebed? Neem dan vrijblijvend contact op met De Suite. Onze specialisten helpen u graag door het luisteren naar uw wensen en behoeften om vervolgens het beste advies te kunnen geven.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Persoonlijk advies in onze showroom en atelier

Bezoekers aan de showroom van De Suite en naastgelegen werkplaats/atelier worden ondergedompeld in een waar paradijs van ambacht en eersteklas materialen. In Moordrecht vindt u vele opstellingen van deelbare bedden: moderne design bedden, luxe boxsprings, houten bedden en twijfelaar bedden. Stuk voor stuk geschikt als deelbaar bed, volledig met de handgemaakt en van topkwaliteit. Wilt u meer weten over de opties, voordelen of specificaties van onze deelbare bedden? Sandra staat u graag te woord.

Sadra specialist in hoog laag bedden, seniorenbedden en twijfelaar bedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.