U bent hier: 5 Bedden 5 Bed op maat

Bed op maat

Bij familiebedrijf De Suite geloven we dat een goede nachtrust de basis is voor een gezond leven. Maar veel mensen slapen niet goed, terwijl dit wél kan. Daarom maken wij zelf bedden op maat. Onze vakmensen doen alles voor de perfecte slaap op uw eigen bed van De Suite.

adviseur met klanten bij een bed in de showroom

Op maat gemaakte bedden

Waarom een bed op maat laten maken?

De Suite is gespecialiseerd in het maken van matrassen voor mensen met allerlei medische klachten. Bijvoorbeeld bij spier-, rug- en nekklachten of bij aandoeningen zoals neuropathie, de ziekte van parkinson en bij overgewicht.

U kunt gerust stellen dat slaap- en bedwensen heel persoonlijk zijn, maar een bed op maat laten maken is makkelijker dan u denkt. Of het nu gaat om kleinere problemen als temperatuur en een verkeerde slaaphouding of grotere die een medische achtergrond hebben: wij weten voor iedereen het juiste bed te maken.

Elk matras wordt speciaal afgestemd op uw lichaam en persoonlijke voorkeuren. Om te bepalen welke hardheid bij u past werken we met tientallen composities in matrassen.

Veel bedden zakken te veel in om goed en stabiel te kunnen zitten. Met als gevolg dat het opstaan uit bed meer moeite kost dan nodig. De juiste bedhoogte wordt bepaald door uw ‘heupbooghoogte’ en varieert van 45 cm (extra laag) tot 70 cm (extra hoog).

Stabiliteit is ook belangrijk bij het omdraaien in bed. De energie die u geeft om om te kunnen draaien, moet niet verloren gaan in de zachtheid van het bed. Overigens kan een matras zacht aanvoelen en toch stevig zijn.

Mooi bed voor nu, zorgbed voor later

Een hoog laag bed is ideaal als seniorenbed voor bijvoorbeeld het opmaken en schoonmaken onder het bed. U belast uw rug minder en krijgt hulp bij het uit bed stappen. Een hoog laag bed maken we op maat en precies naar uw eigen smaak. Zo heeft u een mooi bed voor nu en een zorgbed voor later.

klant juist bed bij hernia

Hoog laag verstelbaar

Een hoog laag functie is toepasbaar in elk model bed en kan handig zijn als u tegen lichamelijke beperkingen aanloopt. Voor hulp aan bed, maar ook prettig om uw bed op te maken zonder te bukken.

We komen veel situaties tegen waarbij het huidige bed voor veel ongemak zorgt bij het opstaan. In dat geval kan de hoog laag functie worden ingezet om makkelijker van ‘zit’ naar ‘sta’ te komen.

We maken alle bedden en boxsprings compleet op maat, helemaal naar uw wens.

Uitgebreid programma

Een hoog laag bed biedt vele extra mogelijkheden. Zo kunt u het bed aan één of aan beide zijden met als hoog laag bed laten uitvoeren. De bedden worden gekoppeld, zijn voorzien wielen met rem en op vele manieren verstelbaar.

Houten bed met hotspots

Deelbare bedden

Ideaal met opmaken en schoonmaken: een deelbaar houten bed.
Hoog laag bed

Hoog laag verstelbaar

Elk bed van De Suite is hoog laag verstelbaar te maken. Ideaal voor bij het opmaken of de eventuele verzorging aan bed.

Ingebouwde bedlampen

De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg. U vindt bij ons een uitgebreide collectie bedlampen die we in of aan de hoofdpanelen kunnen bouwen.

Nachtkastjes

Wij denken graag een stapje verder om uw bed compleet te maken. Zo maken we nachtkastjes op maat – zowel met als zonder laden- die perfect passen bij de stijl van uw bed.
L
FPS-technologie

FPS-technologie

De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie. Deze succesvolle toepassing geldt ook voor mensen die stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen, zoals bij Parkinson.

Uitstapverlichting

Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat. Bij De Suite kijken we nauwkeurig welke verlichting daar het beste voor is. Zo wilt u dat het licht ook nog aan staat (of weer aan gaat) wanneer u terug komt in de de slaapkamer. Daarnaast bouwen we de led uitstapverlichting altijd op een handige plek in, waar u bijvoorbeeld de armatuur niet kunt raken met de stofzuiger.
Houten bed met hotspots

Deelbare bedden

Ideaal met opmaken en schoonmaken: een deelbaar houten bed.
Hoog laag bed icoon

Hoog laag verstelbaar

Elk bed van de Suite is hoog laag verstelbaar te maken. Ideaal voor bij het opmaken of de eventuele verzorging aan bed.

Ingebouwde bedlampen

De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg.

Nachtkastjes

Wij denken graag een stapje verder om uw bed compleet te maken. Zo maken we nachtkastjes op maat – zowel met als zonder laden- die perfect passen bij de stijl van uw bed.
FPS-technologie

FPS-technologie

De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

Uitstapverlichting

Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat.

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Voordelen van een bed op maat

vrouw stofzuigt tussen deelbaar hoog laag bed

Makkelijker schoonmaken

Het kan handig zijn om de bedden uit elkaar te zetten, ook als u op bed ligt. Daarom zijn onze hoog laag bedden voorzien van wielen met rem. De bedden zijn deelbaar en verrijdbaar terwijl u op bed ligt.

senioren stel maakt hoog laag bed op

Makkelijk opmaken

Sommige mensen kiezen voor hoog laag speciaal voor het makkelijk op maken zonder te bukken. U stelt het bed op de gewenste hoogte en rijdt de onderbedden uit elkaar. Alle hoog laag bedden zijn voorzien van wielen met rem.

senior staat op uit twijfelaar boxspring 120

Makkelijk opstaan

We kijken speciaal naar uw heupbooghoogte en daar passen we de hoogte van het bed op aan. Zo kunt u vanaf een fijne zithoogte goed met de voeten bij de vloer en makkelijk opstaan. Ook kunt u gebruik maken van de sta-op functie van onze hoog laag bedden.

2 persoons hoog laag bed

Vele verstelmogelijkheden

De hoog laag bedden van De Suite zien er net zo mooi en stijlvol uit als elke andere boxspring en hebben vele verstelmogelijkhenden zoals een rug- en beenverstelling, de hoog laag verstelling, de relax-fauteuil verstelling en anti-trendelenburg.

  hoog laag bed icm bestaand bed

  Deelbehoud bestaande bed

  Wilt u wel een hoog laag bed kopen maar liever de inrichting van uw slaapkamer zoveel mogelijk behouden? Vaak is het prima mogelijk om een deel van het bestaande bed te combineren met het nieuwe hoog laag bed.

  120x200 twijfelaar hoog laag bed

  Twijfelaar hoog laag bedden

  Hoog laag bedden maken we in 1-persoons en twijfelaar uitvoeringen tot 120 cm breed. Slaapt u alléén? Dan maken we ook met een hoog laag bed een fijne, gezellige ruimte van uw slaapkamer.

  Werkwijze

  uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

  Persoonlijk gesprek

  Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

  Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

  Slaapadvies

  Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

  adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

  Slapen in eigen stijl

  We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

  adviseur met klanten in de bedden fabriek

  Familiebedrijf De Suite

  Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

  slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

  Slaapkamer ontwerpen

  Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

  klant met monteur bij nieuwe bed

  Vakkundige montage

  Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

  Veelgestelde vragen

  Een compleet bed op maat maken we vanaf € 4.157,- inclusief onze matrassen op maat. Dat kan met 1 groot matras of 2 aparte matrassen. Het bed plaatsen we naar wens op wielen (deelbaar), op pootjes of op een terugvallende plint. Voor de uitvoering kunt u kiezen uit vele stoffen en houtsoorten.

  Een belangrijke vraag, maar zonder u te kennen moeilijk te beantwoorden. In ieder geval is een boxspring minder geschikt als u moeite heeft met omdraaien in bed of als het opstaan uit bed lastig gaat. Dan kost een boxspring u extra veel energie.

  Het is vooral belangrijk om uw bed niet te klein te nemen. Als 1-persoons maat is het raadzaam om minimaal 90 cm, maar eerder 100 of 120 cm breed kiezen. Voor de 2-persoons bedden raden we 160, 180 of 200 cm breed aan. De lengtemaat van 190 cm kunnen we maken, maar dat is voor veel mensen wel kort. Een lengte van 200, 210 of 220 is verstandiger.

  Een topmatras maken we in het matras zelf of als losse topper. Het omdraaien in bed kost met een topper wel meer moeite en daarom is een topmatras niet voor iedereen aan te raden.

  In veel situaties is het mogelijk om een deel van het bestaande bed te behouden en dat te combineren met het nieuwe bed. Indien u dat wenst bezoeken wij u thuis om ter plekke te bespreken wat mogelijk is.

  Een matras moet uw lijf ondersteunen en moet daarom wel hard genoeg zijn. Maar dat betekent niet dat een matras hard moet aanvoelen: we kunnen gerust bovenop (heel) zacht eindigen en daaronder het matras steviger maken.

  Een deelbaar bed op wielen is makkelijk bij het schoonmaken onder het bed. De wielen zijn geschikt voor elke type vloer en voorzien van een remsysteem.

  Een afspraak maken is niet nodig, maar wel prettig. U bent van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wilt u wel een afspraak maken voor uw bezoek? Neem dan contact op telefonisch 0182-375022 of per mail [email protected].

  Specialist in maatwerk bedden

  In de showroom in Moordrecht staan de bedden fraai opgesteld en kunt kijken in het atelier en bij de productie. De keuze in stijl, comfort en afwerking is uniek. Bent u op zoek naar een matras, bed of complete slaapkamer inrichting dan is een bezoek aan De Suite beslist de moeite waard.

  Bij De Suite wordt u geholpen door de makers zelf: u praat met echte experts bij de samenstelling van uw bed op maat. In alle rust én met verstand van zaken zorgen wij dat u de juiste keuzes maakt.

  Het kan zijn dat een bezoek aan huis u beter past. Ter plekke kunnen we dan kijken wat de beste oplossing is in uw situatie, bijvoorbeeld wanneer een deel van het bestaande bed behouden moet blijven.

  Sadra specialist in hoog laag bedden, seniorenbedden en twijfelaar bedden

  Advies in onze showroom

  Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

  Advies bij u thuis

  Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.