Bed of boxspring op maat

Een bed op maat laten maken bij De Suite doet u bij een echte specialist, want wij geloven juist dat een goed bed maatwerk is. Een bed op maat is heel persoonlijk, zowel kwa design als slaapcomfort. Al vanaf dag één maken wij bedden en boxsprings op maat die voor de volle 100% aansluiten bij onze klanten. Zoekt u een bed in een afwijkende maat? Wij maken niet alleen bedden in elke afmeting, maar maken ook samen met u een passend ontwerp.

Matras op maat

Matras op maat

Op een bed van De Suite slaapt u heerlijk en wordt u uitgerust wakker, omdat wij het matras afstemmen op úw lichaam. Ook als u te maken heeft met fysieke klachten zoals pijn in de onderrug.
eiken houten bed Harlem

Houten bed op maat

Met veel plezier maken wij bedden op maat van hout, want hout is een prachtig product om mee te werken. Bekijk onze houten bedden van eiken, noten, kersen, wengé en nog vele houtsoorten meer.
Kingsize bed op maat

Kingsize bed op maat

U kunt uw bed ook in een afwijkende afmeting laten maken. We kennen geen beperking in de grootte en maakten alle vele kingsize bedden en boxsprings op maat in elke denkbare stijl en afmeting.

Bed en boxspring op maat

Wij hebben een hartstikke leuk vak, want we mogen elke keer weer meedenken en werken aan unieke bedden op maat. Bijvoorbeeld met met een extra groot hoofdpaneel, bedden van een bijzondere houtsoort of een bed in een extra grote afmeting. Wij laten ons graag verrassen door uw ideeën en mogelijk u ook door de onze. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom en we geven u ook graag een rondleiding door onze productie waar altijd ijverig wordt gewerkt voor toekomstige eigenaren van een bed op maat.

Luxe hotel boxspring op design pootjes

Boxspring op maat in hotelstijl

Boxspring op maat op design pootjes. Met breed hoofdpaneel met bedlampen zoals in een luxe hotel.
Luxe houten design bed op maat Duo Pezze

Design bed op maat

We werken graag met de Duo Pezze om verschillende materialen te combineren binnen één design.
Bed op maat Duo Pezze

Duo Pezze bed op maat

Elke Duo Pezze wordt speciaal op maat gemaakt zodat de brede panelen perfect in de slaapkamer passen.
Noten houten design bed op maat

Noten houten design bed op maat

Elke Duo Pezze wordt speciaal op maat gemaakt zodat de brede panelen perfect in de slaapkamer passen.
Luxe bed op maat met kastombouw

Bed op maat met kast boven bed

In deze slaapkamer maakten we een bed op maat dat een heel vormt met de kast boven het bed.
Bed op maat onder schuin dak

Bed op maat onder schuin dak

In deze grote slaapkamer op zolder maakten we een bed op maat onder een schuin dak.
Boxspring met unieke ombouw

Boxspring met unieke ombouw

Deze boxspring op maat staat onder een unieke ombouw met hangende bedlampen.
Hoog laag bedden op maat

Hoog laag bedden
op maat

Dagelijks ontvangen wij klanten op aanbeveling van kennissen voor onze hoog laag bedden. Een hoog laag bed is dan ook ideaal voor praktische zaken zoals opmaken en het opstaan. Inmiddels maken wij al 25 jaar hoog laag bedden voor senioren. Daarbij verliezen we de uitstraling van het bed echter nooit uit het oog.

Een bed op maat is geen overbodige luxe

Een bed op maat is geen overbodige luxe. Uw bed heeft namelijk een belangrijke taak: de kwaliteit van uw leven verbeteren. Wist u dat uw bed ook het meest intensief gebruikte meubel in huis is? Een bed heeft een heel takenpakket dat het 25 jaar lang dag in dag uit trouw moet uitvoeren. Daarom stemmen we deze ‘werklast’ heel precies af op uw persoonlijke situatie. Goed en gezond slapen is belangrijk voor uw energie overdag. Slaapt u niet optimaal?  Wij maken voor iedereen hét perfecte bed op maat. Heeft u een druk leven en wilt u uw slaaptijd maximaal benutten? Heeft u moeite met ontspannen? Zorgen uw klachten voor een slechte nachtrust? Kom dan eens kennis met ons maken.

Bed op maat ontwerpen

Ook het ontwerp van het bed wordt volledig op maat gemaakt. Samen met u bespreken we uw wensen en ideeën die we vervolgens vertalen naar een 3D tekening van uw bed of boxspring op maat. Deze tekening gebruiken we om het ontwerp verder te verfijnen en als we daarmee klaar zijn kunnen onze beddenmakers beginnen met het bed van uw dromen. Om de slaapkamer in stijl aan te kleden maken wij allerlei slaapkamer accessoires. Zoals nachtkastjes op maat – vaak vrij van de vloer gemonteerd – en bijpassende ladekasten. We denken ook aan de verlichting met bijpassende bedlampen en u kunt naar wens stroompunten en usb-aansluitingen laten plaatsen. Dat is bijvoorbeeld handig voor het opladen van een telefoon of ipad. Maar ook voor de aansluiting van een elektrisch deken.