bed op maat showroom

Bedden en boxsprings op maat

Wij geloven met hart en ziel dat het juiste bed maatwerk is. Het juiste bed is dus heel persoonlijk en geeft precies de juiste ondersteuning. Hierdoor kunt u prettig draaien en snel de juiste slaaphouding vinden. Al vanaf dag één maken wij bedden en boxsprings die voor de volle 100% aansluiten bij de gebruiker. En dat doen we inmiddels al 40 jaar.

Een bed op maat is geen overbodige luxe

Een bed op maat is geen overbodige luxe. Uw bed heeft namelijk een belangrijke taak: de kwaliteit van uw leven verbeteren. Wist u dat uw bed ook het meest intensief gebruikte meubel in huis is? Een bed heeft een heel takenpakket dat het 25 jaar lang dag in dag uit trouw moet uitvoeren. Daarom stemmen we deze ‘werklast’ heel precies af op uw persoonlijke situatie.

Het juiste bed verbetert de kwaliteit van uw leven

Goed en gezond slapen is belangrijk voor uw energie overdag. Slaapt u niet optimaal? Dat is zonde en nergens voor nodig. Wij maken immers voor iedereen hét perfecte bed op maat. Heeft u een druk leven en wilt u daarom uw slaaptijd maximaal benutten? Heeft u moeite met ontspannen? Zorgen uw klachten voor een slechte nachtrust of moeilijk opstaan uit bed? Maak dan eens een afspraak en ervaar zelf ons expertise.

We houden echt óveral rekening mee

Er komt veel bij kijken om een bed geschikt te maken voor jarenlang intensief gebruik. Daarnaast is er ook steeds meer mogelijk, zoals FPS-technologie voor meer ontspanning en een vlugger herstel. Verder krijgen bedden steeds meer verstelmogelijkheden en zijn dan toch ook deelbaar. Zomaar een paar voorbeelden van onze mogelijkheden.

Goed slapen

Op een bed van De Suite slaapt u heerlijk en wordt u uitgerust wakker, omdat wij het matras afstemmen op úw lichaam en úw slaaphouding. Ook als u te maken heeft met fysieke klachten zoals pijn in de onderrug of een chronische ziekte zoals reuma of Parkinson. Dan heeft u echt wat aan onze expertise!

Een droog slaapklimaat

Ieder mens transpireert. Ook ’s nachts en ook als u het niet warm heeft. Elke nacht gaat dat om een vol glas aan vocht. Tel daarbij op dat we ook in een vochtig klimaat leven en u begrijpt waarom wij zo bezig zijn met ‘droog slapen’. Dat is niet alleen fijner slapen, maar ook nog eens beter voor uw spieren. Bovendien is het bed voor huisstofmijten onaantrekkelijker.

Onze matrassen ademen met u mee!

De stof van matras laat namelijk meer lucht door wanneer deze warmer wordt. Dus hoe warmer het wordt, des te meer vocht er verdampt wordt. En als gevolg van een betere verdamping ontstaat een drogere en koelere slaapomgeving.

Makkelijk draaien, stabiel zitten

Veel mensen krijgen vroeg of laat moeite met opstaan of omdraaien in bed. Daarom is stabiliteit zo belangrijk. Stabiel zitten, makkelijk opstaan en zonder weerstand draaien worden echter vaak onderschat. Met als gevolg dat een bed elke dag irritatie oplevert. Dat gebeurt ook eerder bij zacht slapen. Zacht slapen moet je dus combineren met voldoende ondersteuning om opgebouwde energie zo min mogelijk te verliezen.

Zithoogte op maat

Elke bed maken we op en zithoogte die bij u past, variërend van 42 cm (extra laag) tot 70 cm (hoog). De meest gekozen zithoogte is 60 cm. Wij geven u graag advies wat de beste zithoogte is, ook wanneer u moeite heeft met in en uit bed stappen.

bed op maat met fps

FPS-ontspanningstechnologie

U kunt uw bed op maat laten uitvoeren met de FPS-techniek. Door middel van laag-frequente geluidsgolven verbetert in het bijzonder de bloedsomloop en verlaagt de spierspanning. Er zijn programma’s voor ontspanning, een snel herstel en voor specifieke spiergroepen.

Deelbare bedden

Waarom is het schoonmaken onder het bed altijd zo’n hels karwij? Vroeger plaatsten we de bedden op pootjes (ook wel castors genoemd), waardoor het bed lastig van zijn plek te zetten was. Dat gaat nu veel makkelijker. Door middel van sterke en soepel lopende wielen zijn zelfs de zwaarste bedden toch makkelijk te verrijden.

bed-op-maat-opmaken

Elektrisch verstelbaar

U geniet nog meer van uw luxe boxspring met een elektrische hoofd-, voet- en knieverstelling. In een ontspannen houding komt u immers meer tot rust en kunt u bovendien prettig lezen of TV kijken. Om trek in de knieholte te voorkomen, is in het bijzonder de knieverstelling belangrijk.

Hoog laag bedden

Dagelijks ontvangen wij klanten op aanbeveling van kennissen voor onze hoog laag bedden. Een hoog laag bed is dan ook ideaal voor praktische zaken zoals opmaken en het opstaan. Inmiddels maken wij al 25 jaar hoog laag bedden voor senioren. Daarbij verliezen we de uitstraling van het bed echter nooit uit het oog.

Slaapkamer accessoires

Om de slaapkamer in stijl aan te kleden maken wij allerlei slaapkameraccessoires. Zoals zwevende nachtkastjes waar u makkelijk onder kunt schoonmaken. In elke kleur lak, vele houtsoorten en ook in combinatie met dezelfde stof als het bed.

zwevend nachtkastje

Verlichting en elektra

Een bedlamp is niet alleen prettig bij het lezen, maar ook als sfeerverlichting. Veel bedden maken we dan ook in combinatie met een bijpassende bedlamp. Dat is ook heel handig, want u houdt meer ruimte vrij op uw nachtkastje. Vandaar dat u bij De Suite een prachtige collectie bedlampen vindt.

Verder voorzien we de bedden van stroompunten en usb-aansluitingen. Dat is bijvoorbeeld handig voor het opladen van een telefoon of ipad. Maar ook voor de aansluiting van een elektrisch deken.

Het bed voorzien we van stroompunten, die volledig uit het zicht zijn. Stroomvoorziening is handig als u bijvoorbeeld een elektrische deken gebruikt. Bij mij bungelen daar weer de draden aan voor de ipad.

Maak uw boxspring compleet met een van onze stijlvolle hoofdpanelen.

Het hoofdpaneel bepaalt in belangrijke mate de stijl en vormgeving van uw bed. En omdat smaken verschillen, vindt u bij ons een uitgebreide collectie. Niet alleen maken we prachtige modellen, maar die combineren we ook met stijlvolle stoffen, leerdoeken en houtsoorten. De hoofdpanelen zijn in elke afmeting verkrijgbaar en naar wens uit te voeren met ingebouwde stopcontacten, schakelaars en verlichting. Samen met de uitgebreide collectie accessoires zet u de stijl van het bed volledig naar uw eigen hand.

Het kan zijn dat uw slaapkamer vraagt om een speciaal ontwerp bed. Bijvoorbeeld een bed met een TV-lift, een vrijstaand bed of een extra groot kingsize bed. Wij denken graag met u mee en vertalen uw ideeën eerst naar een 3D tekening. Verder kunt u de vele soorten hout en lak combineren met prachtige stoffen van onder andere JAB, Carlucci em Christian Fichbacher.