Kingsize bed Finotôre extra groot

Kingsize bedden

Een luxe slaapkamer met een groot bed in kingsize afmeting en van onovertroffen slaapcomfort. In Moordrecht maken wij al 40 jaar bedden op maat en in elke kingsize en queensize afmeting. Voorheen spraken we over kingsize vanaf 200 cm breed. Kingsize bedden worden meestal gestoffeerd en voor de uitstraling kijkt men vaak naar de het design van luxe hotels. Het is niet ongebruikelijk om het hoofdpaneel van het bed wand-vullend te maken.

luxe kingsize bed met TV-lift

Kingsize bed Scatole

Dit luxe kingsize bed met TV-lift hebben we speciaal voor deze slaapkamer ontworpen.
Luxe kingsize design bed

Kingsize bed Ferrara

Met het kingsize bed Ferrara combineren we een grote afmeting met een strak design.
Luxe kingsize boxspring Finotore met gecapitonneerd hoofdpaneel

Kingsize boxspring Finotore

Slapen als een koning in deze kingsize boxspring met een rijk gecapitonneerd hoofdpaneel.
kingsize boxspring met TV-lift

Finotôre met TV-hocker

We kunnen elk kingsize bed voorzien van een hocker met TV-lift zoals bij deze Finotôre.
Kingsize boxspring Ferrara

Kingsize boxspring Ferrara

Deze kingsize boxspring maakten we met een extra breed hoofdpaneel en bedlampen.

Kingsize bed afmetingen

In de VS en het Verenigd Koninkrijk noemt men een tweepersoons bed een kingsize. De exacte afmetingen van het king size bed verschillen echter per land. Zo hanteert de VS de maten 183 x 203 cm of 193 x 203 cm voor een king size bed, terwijl in het Verenigd Koninkrijk 183 x 198 cm geldt. Nederlandse kingsize maten.

Nederlandse maten

  • 180×200, 180×210, 180×220
  • 200×200, 200×210, 200×220
  • 220×210, 220×220, 220×240
Kingsize bedombouw Scatole

Design bed Scatole op maat

Voor Melanie en Alain maakten we dit stijlvolle design bed in hun nieuwe slaapkamer.
scandinavisch design bed in kingsize afmeting

Kingsize bed Ferrara

Bed met met ingetogen, Scandinavisch design in de afmeting 200×210 cm.
luxe kingsize design bed Duo Pezze

Kingsize design bed Duo Pezze

Het brede hoofdpaneel van de Duo Pezze geeft extra kracht aan een kingsize bed.
bijzonder boxspring met extra groot hoofdpaneel

Boxspring met unieke ombouw

Deze ‘groteske’ ombouw is een ware statement in deze moderne slaapkamer.

Wat is een kingsize bed?

Een kingsize bed is een extra groot bed met een afmeting van 180×200 cm of groter. Steeds vaker wordt de naam kingsize gebruikt voor de Nederlandse of Vlaamse standaard maat van tweemaal 90×200.

Een groot bed zorgt voor beter slapen

Niet zo lang geleden sliepen we nog in kleine bedden. De afmeting 140 x 200 cm bijvoorbeeld was – nog geen 10 jaar geleden – heel gebruikelijk. Tegenwoordig is dit meer een maat voor een twijfelaar bed. We maken zelden nog kleine 2-persoons bedden. Gelukkig maar, want meer ruimte in bed zorgt voor beter slapen zonder dat je last hebt van elkaar warmte en gedraai.

Kingsize of queensize afmeting?

Hoe groot is een kingsize of queensize bed? We bespreken van kingsize vanaf 180 cm breed en van queensize tot 180 cm breed. De meestvoorkomende queensize afmeting is 160×200 cm. Overigens raden we – als het even kan – om een maatje meer te nemen, omdat een breder bed de nachtrust bevordert.

Beddengoed voor grote bedden

U hoeft zicht vanwege het beddengoed niet laten afschrikken voor een grote afmeting. Ook voor grote maten is beddengoed makkelijk verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren. Dat gaat zelfs op voor het Mantello donzen dekbed met als grootste afmeting 280 cm breed en 260 cm lang. Voor deze grote dekbedden zijn ook bijpassende dekbedovertrekken verkrijgbaar.

Specialist in kingsize bedden en boxsprings

Slapen zoals in een luxe hotel, met XXL matrassen en een onovertroffen slaapcomfort. Droomt u nog van dat heerlijke ontspannen gevoel? Die Suite maakt het mogelijk en maakt à la carte elk kingsize bed precies volgens uw dromen. Met een persoonlijk ontwerp, heel veel inspiratie en een paradijs aan materialen en kleuren. Als beddenmakers met meer dan 40 jaar ervaring is goed slapen gegarandeerd. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is het ontbijt op bed…

Amerikaanse kingsize bedden

Slapen als in een luxe vijfsterren hotelboxspring. De Amerikaanse kingsize bedden hebben een fijne lighoogte, waardoor u makkelijk in en uit bed kunt stappen.Deze Amerikaanse hotel boxspring staat voor alles waar de USA voor staat: groot, groter, grootst! Wegzakken op een hoog matras precies zoals u deed in dat grote Amerikaanse hotel? Dat kan! De Suite heeft met deze boxspring alle facetten gecombineerd die u van een Amerikaanse boxspring mag verwachten: hoog, groot, en comfortabel slaapgenot in een queen of kingsize formaat.

Een Amerikaans bed heeft een heerlijk comfortabel matras en een luxueuze uitstraling. De Suite in Moordrecht kan elk bed maken zoals een Amerikaans bed bedoeld is, waarbij u kunt kiezen uit een grote collectie stoffen en leerdoeken. De matrassen zijn voorzien hoge pocketsprings en zachte comfortlagen. Met een Amerikaans bed bent u verzekerd van een goede nachtrust om ’s ochtendsuitgerust weer op te staan.

Slaapkamer inrichten met kingsize bed

Voor een kingsize bed heeft u natuurlijk een ruime slaapkamer nodig. Bij voorkeur maken we een groot bed minimaal 200 cm breed en 220 cm lang. Houdt u dan rondom uw bed 60 cm of meer over aan loopruimte, dan past een extra groot bed goed in uw slaapkamer. Heeft u een kleine slaapkamer? Dan is het aan te raden om niet groter te kiezen dan 180×200 cm.

Wij zijn op zoek naar een nieuw bed, bij voorkeur afm. 220×200. Modellen en mogelijkheden genoeg, maar blijkbaar is voor veel fabrikanten electrisch verstelbaar bij een breedte van meer dan 200cm een probleem? Speurend op het internet kwamen we uw site tegen, alvorens af te reizen naar Moordrecht, vragen wij ons nu af welke mogelijkheden jullie bieden?

Kingsize bed zonder naad

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.