U bent hier: 5 Bedden 5 Luxe bed

Luxe bed

Een luxe bed van De Suite ziet er niet alleen prachtig uit, maar geeft u ook nog eens het meeste luxe slaapcomfort. Misschien nog wel meer dan de dure beddenmerken, want wij stemmen het bed werkelijk volledig af op uw lijf en persoonlijke situatie. Onze missie is dan ook om u perfect te laten slapen onze elk luxe, handgemaakte bedden.

luxe hoog laag boxspring durante

Luxe bedden

Luxe bedden in úw stijl

Een bed van De Suite biedt u ook gemak en comfort bij het opmaken en schoonmaken. Onze luxe bedden rijdt u gemakkelijk uit elkaar en aan de kant. Zo kunt u elke kant van het bed gemakkelijk bereiken. Onder het bed stofzuigen en opmaken van het bed worden u zo eenvoudig gemaakt.

Weldadige luxe voor iedereen, dat is ons doel. Al onze bedden worden daarom speciaal voor u gemaakt. De Suite staat daarmee voor een persoonlijke aanpak waar echt naar u geluisterd wordt. Zodat u weldadig slaapt in een bed dat perfect past bij uw wensen en slaapgewoonten. Ook onze Mantello donzen dekbedden dragen bij aan slapen in luxe.

Wilt u niet enkel uw bed, maar uw gehele slaapkamer een luxueuze uitstraling geven? De Suite levert gehele luxe slaapkamers op maat. Maak uw slaapkamer compleet met nachtkastjes, ladekasten en inbouwkasten. Maar ook met slaapkamer gordijnen en luxe beddengoed van Fischbacher.

Luxe houtsoorten, rijke stoffen in verschillende prachtige tinten en een uitgebreide keuze aan functionaliteiten. Wie een bed uitzoekt bij De Suite komt vaak ogen tekort. In ons atelier stellen wij samen u het bed samen waarvan alles klopt en alles naadloos op elkaar aansluit. Zo ontstaat een luxe bed in eigen stijl voor jaren slaapgenot.

Beddenspeciaalzaak met eigen productie

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan wordt uw luxe bed in ons eigen atelier met de hand gemaakt door onze kundige vakmensen. Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u een kijkje achter de schermen nemen in het atelier en zo met eigen ogen zien hoe onze luxe bedden vervaardigd worden.

houten hoog laag bed

De Suite vergelijken met luxe beddenmerken

Hoe kunt u ons het beste vergelijken met bekende merken als Hästens, Auping en Pullman? Met de dure bedden merken in het premium segment delen we de keuze voor kwaliteit en perfectie. Verschillend zijn we in onze manier van begeleiden, omdat een goede begeleiding net zo belangrijk is als een zorgvuldige productie van uw bed. En daarom werken onze beddenmakers en slaapadviseurs samen onder hetzelfde dak: de perfecte werkwijze voor zorgvuldig advies en om niets aan het toeval over te laten.

Luxe hoog laag bedden

Elk bed van De Suite is naar wens uit te breiden met een hoog laag functie. Kies bijvoorbeeld voor een hoog laag bed en stel dit luxe bed geheel naar uw smaak samen. Een hoog laag bed is een praktisch verstelbaar bed en een stijlvol, luxe bed in één: een stijlvol vorm gegeven zorgbed.

  Waar moet u op letten bij het kopen van een nieuw bed? Lees meer over onze werkwijze, tips en adviezen uit 40 jaar ontwerpen, maken en leveren van bedden op maat. 

  Advies op maat

  Uitgebreid programma

  Een luxe bed van De Suite biedt vele extra mogelijkheden. Zo kunt u het bed aan één of aan beide zijden met als hoog laag bed laten uitvoeren. De bedden worden gekoppeld, zijn voorzien wielen met rem en op vele manieren verstelbaar.

  Houten bed met hotspots

  Deelbare bedden

  Ideaal met opmaken en schoonmaken: een deelbaar houten bed.
  Hoog laag bed

  Hoog laag verstelbaar

  Elk bed van De Suite is hoog laag verstelbaar te maken. Ideaal voor bij het opmaken of de eventuele verzorging aan bed.

  Ingebouwde bedlampen

  De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg. U vindt bij ons een uitgebreide collectie bedlampen die we in of aan de hoofdpanelen kunnen bouwen.

  Nachtkastjes

  Wij denken graag een stapje verder om uw bed compleet te maken. Zo maken we nachtkastjes op maat – zowel met als zonder laden- die perfect passen bij de stijl van uw bed.
  L
  FPS-technologie

  FPS-technologie

  De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie. Deze succesvolle toepassing geldt ook voor mensen die stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen, zoals bij Parkinson.

  Uitstapverlichting

  Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat. Bij De Suite kijken we nauwkeurig welke verlichting daar het beste voor is. Zo wilt u dat het licht ook nog aan staat (of weer aan gaat) wanneer u terug komt in de de slaapkamer. Daarnaast bouwen we de led uitstapverlichting altijd op een handige plek in, waar u bijvoorbeeld de armatuur niet kunt raken met de stofzuiger.
  Houten bed met hotspots

  Deelbare bedden

  Ideaal met opmaken en schoonmaken: een deelbaar houten bed.
  Hoog laag bed icoon

  Hoog laag verstelbaar

  Elk bed van de Suite is hoog laag verstelbaar te maken. Ideaal voor bij het opmaken of de eventuele verzorging aan bed.

  Ingebouwde bedlampen

  De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg.

  Nachtkastjes

  Wij denken graag een stapje verder om uw bed compleet te maken. Zo maken we nachtkastjes op maat – zowel met als zonder laden- die perfect passen bij de stijl van uw bed.
  FPS-technologie

  FPS-technologie

  De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

  Uitstapverlichting

  Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat.

  Bed opties

  Automatische contourverstelling
  Sta op stand
  Maximaal stabiel
  Fauteuil-positie
  Geschikt voor zorg aan bed
  Zithoogte op maat
  Waterproof top-covers
  Anti-slip
  Vele kleuren
  Vocht/vuil werend
  Nachtkastjes
  Bedlampen
  Oriëntatieverlichting
  Draaibuddy
  Papegaai
  Uitstaphulp
  Geschikt voor tillift
  Bedhek
  Werklast tot 225 kg

  “We zijn de enige die dit bed hebben, dat voelt speciaal”

  Een bed van De Suite is altijd individueel vorm te geven. Dit geldt dus ook voor tweepersoonsbedden: heeft uw partner andere slaapvoorkeuren dan u? Bij De Suite vindt u de luxe die u zoekt.

  FPS-Technologie

  FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

  fps technologie in matras van De Suite

  Specialist in luxe bedden

  Een bezoek aan de De Suite showroom in Moordrecht is een beleving voor wie een luxe bed zoekt. Laat u inspireren in onze nieuwe showroom van 1000m2 met onze luxe bedden en boxsprings in een stijlvolle ambiance. Bezoek de showroom voor het beste advies voor uw nieuwe bed of complete slaapkamer interieur.

  Werkwijze

  uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

  Persoonlijk gesprek

  Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

  Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

  Slaapadvies

  Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

  adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

  Slapen in eigen stijl

  We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

  adviseur met klanten in de bedden fabriek

  Familiebedrijf De Suite

  Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

  slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

  Slaapkamer ontwerpen

  Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

  klant met monteur bij nieuwe bed

  Vakkundige montage

  Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

  Advies in onze showroom

  Een bezoek aan de De Suite showroom in Moordrecht is een beleving voor wie een luxe bed zoekt. Laat u inspireren in onze nieuwe showroom van 1000m2 met onze luxe bedden en boxsprings in een stijlvolle ambiance. Bezoek de showroom voor het beste advies voor uw nieuwe bed of complete slaapkamer interieur.

  Advies bij u thuis

  Vindt u het lastig om naar ons te reizen? Voor individuele begeleiding bieden we ook de mogelijkheid van een huisbezoek. U krijgt persoonlijke assistentie van Wim Hofman of een van zijn zonen: Bart, Rutger of Casper.