Luxe bedden en boxsprings

Een luxe bed ziet er niet enkel prachtig uit, maar is pas echt luxe als het ook echt lekker ligt. Voor een bed van een duur beddenmerk geldt tevens: als dat dure bed niet lekker ligt, is het zijn geld niet waard. Bij De Suite is het onze missie om luxe, handgemaakte bedden samen te brengen met weldadig slapen.

Luxe bedden en boxsprings

Een luxe bed ziet er niet enkel prachtig uit, maar is pas echt luxe als het ook echt lekker ligt. Voor een bed van een duur beddenmerk geldt tevens: als dat dure bed niet lekker ligt, is het zijn geld niet waard. Bij De Suite is het onze missie om luxe, handgemaakte bedden samen te brengen met weldadig slapen. Wij vinden die combinatie niet meer dan vanzelfsprekend: wie een luxe bed aanschaft, moet in dat bed slapen als nooit tevoren.

luxe bedden

De beste boxsprings

  • matras op maat; meer informatie
  • bed op maat; past precies bij ú
  • 10 verstelmogelijkheden per bed
  • deelbaar en verrijdbaar
  • 15 hoofdpanelen in elke afmeting
  • 1542 stoffen, 131 houtsoorten
  • nachtkastjes, bedlampen en meer
  • advies in de showroom of bij u thuis

Makkelijk opmaken en schoonmaken

Een bed van De Suite ligt niet enkel luxe, maar biedt u ook gemak en comfort bij het opmaken en schoonmaken. Onze luxe bedden rijdt u gemakkelijk uit elkaar en aan de kant. Zo kunt u elke kant van het bed gemakkelijk bereiken. Schoonmaken onder het bed en opmaken van het bed worden u zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Stijlvolle bedden met hoog-laag functie

Elk bed van De Suite is naar wens uit te breiden met een hoog-laag functie. Kies bijvoorbeeld voor een hoog-laag bed en stel dit luxe bed geheel naar uw smaak samen. Een hoog-laag bed is een praktisch verstelbaar bed en een stijlvol, luxe bed in één: een zorgbed hoeft geen stijlbreuk te vormen met uw slaapvertrek.

[rev_slider_vc alias=”bedden-en-boxsprings”]

Makkelijk opmaken en schoonmaken

Een bed van De Suite ligt niet enkel luxe, maar biedt u ook gemak en comfort bij het opmaken en schoonmaken. Onze bedden rijdt u gemakkelijk uit elkaar en aan de kant. Zo kunt u elke kant van het bed gemakkelijk bereiken.

Bedden met hoog-laag functie

Elk bed van De Suite is naar wens uit te breiden met een hoog-laag functie. Kies bijvoorbeeld voor een hoog-laag boxspring en stel deze luxe boxspring geheel naar uw smaak samen. Een hoog-laag bed is een praktisch verstelbaar bed en een stijlvol, luxe bed in één.

Luxe bedden met mooie materialen

Een luxe bed van De Suite is een uniek bed. U kiest namelijk zelf de materialen en functionaliteiten van uw bed.  Luxe houtsoorten, rijke stoffen in verschillende prachtige tinten en een uitgebreide keuze aan functionaliteiten, zodat uw bed op uw lichaam afgestemd is: wie een bed uitzoekt bij De Suite, komt vaak ogen tekort. In ons atelier stellen wij met vakmanschap een luxe bed voor u samen waarvan de twee delen naadloos op elkaar én op uw wensen aansluiten.

De Suite vergelijken met bekende merken zoals Hästens en Auping

Hoe kunt u ons het beste vergelijken met bekende merken als Hästens, Auping en Pullman? Met de dure bedden merken in het premium segment delen we de keuze voor kwaliteit en perfectie.

Verschillend zijn we in onze manier van begeleiden, omdat een goede begeleiding net zo belangrijk is als een zorgvuldige productie van uw bed. En daarom werken onze beddenmakers en slaapadviseurs samen onder hetzelfde dak: de perfecte werkwijze voor zorgvuldig advies en om niets aan het toeval over te laten.

Beddenspeciaalzaak met eigen productie

Hebt u uw keuze gemaakt? Dan wordt uw luxe bed in ons eigen atelier met de hand gemaakt door onze kundige vakman. De vakman is niet enkel bedreven in het maken van bedden, maar geeft indien gewenst uw gehele slaapkamer een metamorfose.

Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u een kijkje achter de schermen nemen in het atelier en zo met eigen ogen zien hoe onze luxe bedden vervaardigd worden.

Klantervaringen

Velen gingen u voor en kozen voor een luxe, op maat gemaakt bed van De Suite. Zij vertellen u graag zelf over hun zoektocht naar het perfecte bed en leggen uit waarom zij voor De Suite hebben gekozen.

Klantervaringen

Velen gingen u voor en kozen voor een luxe, op maat gemaakt bed van De Suite. Zij vertellen u graag zelf over hun zoektocht naar het perfecte bed en leggen uit waarom zij voor De Suite hebben gekozen. En de vraag waar het uiteindelijk om draait, beantwoorden zij uiteraard ook: hoe slaapt hun nieuwe bed van De Suite?

Weldadig slapen in alle luxe

Een bed dat de ene persoon heerlijk vindt liggen, is voor de ander oncomfortabel. Zo komt het dat een willekeurig duur bed van een luxe beddenmerk voor de ene persoon geweldig slaapt, terwijl de ander de slaap maar niet kan vatten in dit bed. De Suite staat voor een persoonlijke aanpak, zodat u weldadig slaapt in een bed dat rekening houdt met uw wensen en slaapgewoonten. Weldadige luxe voor iedereen, dat is ons doel. Al onze bedden worden daarom speciaal voor u op maat gemaakt.

Luxe slaapkamers

Wil u niet enkel uw bed, maar uw gehele slaapkamer een luxueuze uitstraling geven? De Suite levert gehele luxe slaapkamers op maat. Geef uw slaapkamer een metamorfose met een niet terug te herkennen resultaat en maak tegelijkertijd optimaal gebruik van de ruimte in uw slaapvertrek. U stelt bij ons naar wens bijvoorbeeld zwevende nachtkastjes, een stijlvolle kastombouw, een tv-meubel of ladekastensamen die naadloos aansluiten op de stijl van uw bed.