seniorenbed 120x200

Seniorenbed 120×200

Iedereen verdient een goede nachtrust. Bij De Suite kiest u voor de juiste ondersteuning. Wij maken uw seniorenbed 120×200 voor u op maat. Een bed dat nauw aansluit bij uw leeftijd en uw behoeften. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek en geven u een inspirerend slaapadvies.

icoon hoog laag seniorenbed
Hoog laag
icoon seniorenbed elektrisch verstelbaar
Verstelbaar
icoon seniorenbed compleet
Compleet
nachtkastje icoon
Nachtkastjes
draaibuddy voor hoog laag bed
Draaibuddy

Seniorenbed in twijfelaar afmeting

Een seniorenbed 120×200 kennen we als twijfelaar. Voor alleenstaanden op zoek naar extra comfort, biedt de twijfelaar de juiste oplossing. U kunt alsnog genieten van de brede afmeting van de twijfelaar, zonder dat dit teveel ruimte inneemt in uw kamer.

Past het seniorenbed 120×200 net niet bij uw slaapkamer? U kunt ook kiezen uit onze andere formaten.

De voordelen van een 120x200 seniorenbed

Een twijfelaar zorgt voor een perfecte nachtrust. Heeft u last van gezondheidsklachten? Dan zorgen wij ervoor dat uw bed deze problemen verlicht. De breedte van 120 centimeter zorgt dat u zich eenvoudig kunt omdraaien en breed kunt slapen. Door de elektrisch verstelbare functie van het seniorenbed kost opstaan u geen energie. Ook opmaken en schoonmaken doet u met gemak.
senior op 120x200 bed

Complete slaapkamer
met 120×200 bed

Bij De Suite kiest u voor een complete slaapkamer. Naast het bed op maat ontwerpen we de inrichting voor uw kamer en zorgen we dat er één geheel ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan nachtkastjes, ingebouwde lampjes of een bijpassende kast. We zorgen voor één stijl in uw slaapkamer.

twijfelaar boxspring Roma 120x200

Senioren boxspring

Geniet van uw nachtrust met een senioren boxspring van 120×200. We zoeken altijd naar de juiste ondersteuning en comfort voor uw lichaam.

vrouw bij hoog laag bed 2 persoons op wielen

Seniorenbed op wielen

De bedden van De Suite kunt u rijden en eenvoudig aan de kant schuiven als u uw bed wilt opmaken of schoonmaken. We voorzien deze van wielen, zodat deze flexibel te bedienen zijn.

seniorenbed in hoog laag verstelling

Hoog laag bed

De hoog-laagfunctie zorgt ervoor dat u uw twijfelaar bed in hoogte kunt verstellen. Deze optie kan prettig zijn als u hulpbehoevend bent of opstaan niet meer zo soepel gaat als voorheen.

de suite seniorbed en hoog laag bed op maat

Showroom Moordrecht

Kom langs bij onze showroom in Moordrecht om inspiratie op te doen voor uw slaapkamer. We laten u graag zien hoe wij te werk gaan en geven u een uitgebreid slaapadvies. Onze specialisten nemen de tijd om u te informeren en gaan graag met u rond de tafel om uw slaapwensen te bespreken.

Elektrisch seniorenbed 120×200 bij De Suite

Als u ouder wordt, kan het prettig zijn om uw bed aan te passen aan uw behoeften. Zo wordt het misschien lastig om op te staan en maken uw rugklachten het moeilijk om het bed op te maken. Met de elektrisch verstelbare functie van De Suite kunt u uw bed geheel naar wens instellen via het hoofd- en voeteneind.

Persoonlijk slaapadvies

Ieder lichaam is anders. Daarom geloven we bij De Suite dat iedereen baat heeft bij een ander bed. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om een persoonlijk slaapadvies voor u op te stellen. We kijken ook naar uw stijl en huidige inrichting. Zo zorgen we dat er uiteindelijk een complete slaapkamer ontstaat met een unieke uitstraling.

Levering en montage

Onze bedden worden door een vakkundig montageteam geleverd en geïnstalleerd door heel Nederland en België.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.