Langer thuis wonen: uw comfortabele slaapkamer met De Suite

senior maakt hoog laag bed op

Langer thuis wonen voor ouderen

Naarmate de jaren verstrijken, groeit de wens om zo lang mogelijk in het vertrouwde thuis te blijven wonen. Uw huis zit vol met herinneringen en heeft een onschatbare emotionele waarde. Bij De Suite begrijpen we deze behoefte en staan we klaar om u te helpen uw huis om te vormen tot een levensloopbestendige en comfortabele plek. Ontdek hoe we u kunnen ondersteunen met persoonlijk advies.

Slaapkamer op maat

Een van de belangrijkste ruimtes in uw huis is de slaapkamer, waar u elke dag begint en eindigt. Bij De Suite hebben we expertise in het ontwerpen van slaapkamers die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van ouderen. Of het nu gaat om het creëren van een slaapkamer die toegankelijk is voor rolstoelen, het installeren van hoog-laag bedden voor meer gemak, of het optimaliseren van de slaapkamerruimte voor comfort, we bieden oplossingen die aansluiten bij uw levensstijl en wensen.

Ruimteoptimalisatie en comfort

Onze ontwerpen streven naar maximale functionaliteit en comfort. We passen slimme opslagoplossingen toe, zoals handige kasten en inloopkasten, om uw spullen netjes en georganiseerd te houden. Bovendien streven we ernaar om de slaapkamer zo in te richten dat deze een gevoel van rust en welzijn bevordert, met harmonieuze kleurenpaletten en strategisch geplaatste verlichting.

Hoog-laag bedden: comfort en veiligheid

Onze hoog-laag bedden bieden niet alleen comfort, maar ook veiligheid. Ze kunnen eenvoudig worden aangepast aan de gewenste hoogte, waardoor het opstaan en naar bed gaan veel gemakkelijker wordt. Daarnaast hebben deze bedden ingebouwde uitstapverlichting om ’s nachts veiliger te bewegen. Of u nu behoefte heeft aan zorg aan bed of gewoon extra gemak, onze hoog-laag bedden zijn een waardevolle toevoeging aan uw slaapkamer.

Persoonlijk advies

Bij De Suite gaan we verder dan alleen het ontwerpen van slaapkamers. We begrijpen dat elke senior unieke behoeften en wensen heeft. Daarom bieden we persoonlijke service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw thuisomgeving perfect aan uw eisen voldoet. Of het nu gaat om aanpassingen aan uw bestaande slaapkamer of het ontwerpen van een volledig nieuwe levensloopbestendige ruimte, wij staan klaar om u te helpen.

Bij De Suite koesteren we de wens van ouderen om langer thuis te blijven wonen. We zijn er om u te ondersteunen in deze reis naar comfort, veiligheid en gemoedsrust. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw thuisomgeving kunnen transformeren tot een plek waar u met vertrouwen en gemak kunt genieten van uw gouden jaren.

klant zit aan tafel met adviseur Bart voor slaapkamer ontwerp

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze enthousiaste adviseur, is geweldig in het ontwerpen van complete slaapkamers. Hij luistert goed naar wat u wilt en maakt daar mooie en unieke slaapkamers van die uw dromen waar maken. Hij werkt zorgvuldig en deskundig om iets te creëren dat u echt blij maakt.

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?