U bent hier: 5 Bedden 5 Hoog laag bed 5 Zorgbed 5 Extra laag hoog laag bed Tereno
extra laag hoog laag bed tereno

Extra laag hoog laag bed Tereno

Ervaar het comfort en de veiligheid van de Tereno, ons extra lage hoog-laag bed, verkrijgbaar in diverse elegante houtsoorten.

Hoog laag 

Extra laag 25 cm excl. matras,
extra hoog 80 cm excl. matras

Flexibel zijhek

Uitklapbaar én uittrekbaar,
met één hand te bedienen

Partnerbed

Bijpassend partnerbed,
één geheel met zorgbed

Meer over dit bed

Het Tereno hoog-laag bed is speciaal ontworpen met een extra lage stand van slechts 15 cm (exclusief matras), ideaal om valpartijen te voorkomen en daarmee de veiligheid van de gebruiker te verhogen. Dit bed is een uitstekende keuze voor wie extra zorg nodig heeft, zonder in te leveren op stijl, aangezien het verkrijgbaar is in diverse houtsoorten. De lage stand maakt het Tereno bed niet alleen veilig, maar ook toegankelijk, wat essentieel is in zorgsituaties.

Ons assortiment zorgbedden is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Deze bedden zijn uitgerust met handige functies zoals inklapbare bedhekken, een verstelbare papegaai, centrale voetrem en meer, waardoor ze een ideale combinatie van gemak en mobiliteit bieden. Of u nu thuiszorg nodig heeft of in een zorginstelling verblijft, onze bedden zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, met de toegevoegde bonus van een stijlvol ontwerp.

Kenmerken

senior ligt in extra laag verpleegbed

Extra laag verstelbaar

De laagste stand van slechts 25 cm (hoogte zonder matras) helpt om valpartijen te voorkomen met minder vrijheidsbeperkende maatregelen.

senior ligt in verpleegbed tereno

Hoog laag verstelbaar

Met het grote hoogte aanpassingsbereik ca. 15 tot 80 cm kan elke gewenste hoogte traploos met de handschakelaar worden ingesteld, ideaal voor de zorg aan bed.

verpleegbed tereno in fauteuil positie

Fauteuil-positie

De fauteuil-positie ontlast het hart en versterkt de bloedsomloop. Daarnaast is deze comfortabele positie ook aangemaam voor het lezen in bed of om TV te kijken.

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

Kleuren en materialen
zorgbedden 2023

Categorie
Challenger
Tijdloos
Exclusief
Thyme
Army
Forest
Teal
Darkblue
Cabernet
Burgundy
Scarlet
Cinnamon
Mustard
Bronze
Hazel
Coffee
Taupe
Liver
Desert
Natural
Shell
Lightgrey
Steel
Zinc
Grey
Graphite
Onyx
Hazel
Taupe
Trust Brown 15
Suit Cacao 83
Facet Rust 29
Crusy Wool 1-1306-021
Champ Sand 03
Adore Cognac 28
Via Condotti 1-4198-040
Reno Espresso 123
Parq Graphite 66
Chocolate Oak
Amerikaans Noten
Cinnamon Walnut
Via Condotti 1-4198-040
Salinas 9-2564-050
Perino Velvet CA1494040
Passeig Da Gracia 9-2578-040
Luxor 1-4185-070
Fiorino 1-2936-091
Bordeaux 9-2462-050
Amsterdam 9-2575-030
JAB Anstoetz CA1514-070

Telescopisch bedhek

Onze zorgbedden zijn voorzien van een handig telescopisch bedhek. Dit bedhek kan eenvoudig worden aangepast om valpartijen te voorkomen en biedt ondersteuning bij het in en uit bed stappen. Het zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust.

verpleegster staat bij zorgbed venta

Bedhek Vario Safe

Het Vario Safe bedhek-systeem, geschikt voor de Elvido, Libra en Tereno verpleegbedden, is eenvoudig zonder gereedschap te monteren. Met flexibele opties voor één tot vier hekken, biedt het aanpasbare bescherming bij zowel hoofd- als voeteinde.

bedhek vario safe voor verpleegbed
zorgbed met anti-trendelenburg in fauteuil-positie

Anti-trendelenburg

Het ligvlak van het Venta zorgbed kunt u gemakkelijk met de bediening in een anti-trendelenburgpositie zetten. Deze positie heeft hellingsvlak tot 12° die u bijvoorbeeld bij een middenrifscheurtje kunt gebruiken en waarmee u gedurende de nacht reflux kunt verminderen.

Fauteuil-positie

De fauteuil-positie ontlast het hart en versterkt de bloedsomloop. Daarnaast is deze comfortabele positie ook aangemaam voor het lezen in bed of om TV te kijken.

Hulpmiddelen

uitklapbaar bedhek

Inklapbaar bedhek

Het telescopische bedhek kan met één hand worden bediend. Het biedt bewoners extra veiligheid, zowel tijdens de nacht als bij het uit bed  stappen. Het hek kan eenvoudig volledig worden ingeklapt.

papegaai voor zorgbed

Papegaai met verstelbare triangel

De papegaai met triangel greep is een hulpmiddel die we altijd nog kunnen toevoegen. Het geeft extra houvast bij het verplaatsen in en uit bed, waardoor de mobiliteit wordt verbeterd.

centrale voetrem voor zorgbed

Centrale voetrem

De centrale voetrem maakt het verplaatsen van het bed eenvoudiger, wat handig is tijdens de verzorging en het schoonmaken. Hierdoor wordt de dagelijkse zorgtaken een stuk efficiënter.

nachtkastje met apneu apparaat

Hoofdpaneel, lampen en kastjes

Onze zorgbedden kunnen worden aangevuld met een uitgebreide selectie hoofdpanelen, nachtkastjes en bedlampen. Hiermee heeft u de vrijheid om uw slaapkamer op maat en met stijl in te richten.

hulpmiddel topcover bescherming bed

Waterproof topcover

Onze bedden zijn uitgerust met een waterproof topcovers die naadloos aan het matras kan worden bevestigd. Deze topcover laat geen vocht door, maar zorgt wel voor een optimale luchtcirculatie

fps technologie in matras van De Suite

FPS-technologie

Onze zorgbedden zijn uit te voeren met FPS-technologie (Frequency Physio Support), die subtiele geluidsgolven gebruikt om doorbloeding te verbeteren, spierspanning te verminderen en ontspanning te bevorderen.

Rolstoeltoegankelijke showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden en zorgbedden. De showroom biedt volop inspiratie en is rolstoeltoegankelijk.

Advies bij u thuis

Zoekt u een nieuw bed, maar is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een goed en persoonlijk advies kunnen wij ook bij u thuis bezoek komen. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.