extra laag hoog laag bed tereno

Extra laag hoog laag bed Tereno

Ervaar het comfort en de veiligheid van de Tereno, ons extra lage hoog-laag bed, verkrijgbaar in diverse elegante houtsoorten.

Hoog laag 

Extra laag 25 cm excl. matras,
extra hoog 80 cm excl. matras

Flexibel zijhek

Uitklapbaar én uittrekbaar,
met één hand te bedienen

Partnerbed

Bijpassend partnerbed,
één geheel met zorgbed

Meer over dit bed

Het Tereno hoog laag bed is speciaal ontworpen met een extra lage stand van slechts 15 cm (exclusief matras), ideaal om valpartijen te voorkomen en daarmee de veiligheid van de gebruiker te verhogen. Dit bed is een uitstekende keuze voor wie extra zorg nodig heeft, zonder in te leveren op stijl, aangezien het verkrijgbaar is in diverse houtsoorten. De lage stand maakt het Tereno bed niet alleen veilig, maar ook toegankelijk, wat essentieel is in zorgsituaties.

Ons assortiment zorgbedden is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Deze bedden zijn uitgerust met handige functies zoals inklapbare bedhekken, een verstelbare papegaai, centrale voetrem en meer, waardoor ze een ideale combinatie van gemak en mobiliteit bieden. Of u nu thuiszorg nodig heeft of in een zorginstelling verblijft, onze bedden zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, met de toegevoegde bonus van een stijlvol ontwerp.

Kenmerken

senior ligt in extra laag verpleegbed

Extra laag verstelbaar

De laagste stand van slechts 25 cm (hoogte zonder matras) helpt om valpartijen te voorkomen met minder vrijheidsbeperkende maatregelen.

senior ligt in verpleegbed tereno

Hoog laag verstelbaar

Met het grote hoogte aanpassingsbereik ca. 15 tot 80 cm kan elke gewenste hoogte traploos met de handschakelaar worden ingesteld, ideaal voor de zorg aan bed.

verpleegbed tereno in fauteuil positie

Fauteuil-positie

De fauteuil-positie ontlast het hart en versterkt de bloedsomloop. Daarnaast is deze comfortabele positie ook aangemaam voor het lezen in bed of om TV te kijken.