Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Uitgebreid programma

Hoog-laag bed voor thuis

Stijlvolle hoog-laag bedden

Als voortrekkers van een mooi deelbaar bed met wielen maken wij elektrische hoog-laag bedden en boxsprings voor thuis, ook als twijfelaar bed.

Een hoog-laag bed heeft een uitgebreid programma voor individuele wensen. Dat kan zijn in geval van spier, rug- en nekklachten of bij motorische klachten zoals Parkinson, waarbij we extra aandacht geven aan het draaien en opstaan.

Beter slapen met geluid

Een in hoogte verstelbaar bed kan voorzien worden van FPS-technologie. Laag frequent geluid stimuleert de bloedsomloop, verlaagt de basisspanning van het lichaam en verbetert de stofwisseling.

Meer over FPS-ontspanningstechnologie

Bezoek aan huis

Het kan zijn dat een bezoek aan huis u beter past of dat u een deel van uw bestaande bed wilt behouden. Ter plekke kunnen we dan bespreken wat mogelijk is.


Deelbehoud van uw bestaande bed of slaapkamer is vaak mogelijk. Wat de vraag ook is, we vinden altijd een weg om te maken wat u wenst. 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een bezoek aan huis?
Neem dan contact met ons op via 0182-375022
of maak een afspraak per mail.

Hoog-laag boxspring voor later

“We hebben het hoog-laag bed nu nog niet nodig, maar alvast voor in de toekomst aangeschaft.” Hans en Geertje Vermaas zijn onlangs verhuisd en dat vormde een goede aanleiding nieuwe slaapkamermeubels aan te schaffen.

Lees verder

Hoog-laag bed op maat

Wanneer in en uit bed gaan of omdraaien lastig gaat, vertalen wij uw gebruiken en handigheden naar het specifieke ontwerp van úw hoog-laag bed. Ook in situaties waarbij er sprake is van intensieve zorg.

Lees verder

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken