Een luxe seniorenbed 1-persoons

Een seniorenbed 1-persoons kopen? Kiest u voor De Suite, dan gaat u voor luxe en comfort. Wij maken uw nieuwe bed volledig op maat. Afgestemd op uw wensen en behoeften. Zeker is dan ook: u gaat de allerbeste nachtrust tegemoet.

Seniorenbed eenpersoons: Unomezzo

Wie op zoek is naar een 1-persoons seniorenbed die ruim is én elektrisch te verstellen, is geholpen met de Unomezzo. De maat van 120 bij 200 centimeter staat garant voor comfort. Daarbij: dit bed heeft een nachtkastje met drie laden aan de linkerkant. Genoeg ruimte om alles wat u graag bij de hand heeft in op te bergen!

Kies zelf de juiste hardheid

Omdat we begrijpen dat ouderdom met gebreken komt, stellen we uw nieuwe matras volledig op maat samen. Heeft u bijvoorbeeld rug- of nekklachten? Is omdraaien voor u een lastige opgave? Of lijdt u aan de ziekte van Parkinson? Wij zorgen ervoor dat de hardheid van uw matras écht bij uw lichaam past.

Seniorenbed Ferrara

Ook met het seniorenbed 1-persoons Ferrara legt u uw lichaam in de watten. Dit luxe bed met strakke uitstraling is dé blikvanger in een industrieel of modern ingerichte slaapkamer. En dat is niet onbelangrijk. Want ook al wordt u ouder, een slaapkamer moet een plek zijn waar u zich fijn voelt.

Geniet van praktisch gemak

Op het gebied van comfort en praktisch gemak doet dit seniorenbed eenpersoons niet onder aan de Unomezzo. Ook de Ferrara is elektrisch te verstellen én wordt geleverd met nachtkastje. Daarbij niet te vergeten: uiteraard bepaalt u zélf hoe hard uw nieuwe matras wordt.

twijfelaar bed 120x200 Ferrara

Afmetingen 1-persoons seniorenbedden

1-persoons seniorenbedden komen in verschillende maten. Waar degene met een smalle slaapkamer uit de voeten kan met een model van 90 bij 200 centimeter, voelt de ander meer voor een breedte van 100 of 120 centimeter. Voor welke maat u ook gaat, met een De Suite profiteert u hoe dan ook van comfort en luxe.

senior maakt 1-persoons seniorenbed op

De voordelen van een luxe 1-persoons seniorenbed

De Suite heeft ruim 40 jaar ervaring met het maken van seniorenbedden op maat. En dat wij voor iedereen in elke situatie de állerbeste oplossing bieden, dat is dan ook niet vreemd. Met een De Suite-bed profiteert u van voordelen als:

  • Perfect slapen, ook bij gezondheidsklachten;
  • Eenvoudig opmaken en schoonmaken;
  • Makkelijk in en uit bed stappen;
  • Verrijdbaar, op wielen;
  • Volledig naar eigen smaak samen te stellen;
  • (Deel)behoud bestaande bed vaak goed mogelijk.

twijfelaar bed 120x200 unomezzo

De ideale bedhoogte

Hoe ouder u bent, hoe lastiger het wordt om in en uit bed te stappen. Een bedhoogte die perfect aansluit bij uw lichaams- en heupbooglengte maakt dit een stukje makkelijker. Bij De Suite zit dat wel goed. De hoogte van uw nieuwe bed, die wordt namelijk afgestemd op uw lichaamsbouw.

Seniorenbed elektrisch 1-persoons

In ons assortiment vindt u 1-persoonsbedden die elektrisch te verstellen zijn. Oftewel: waarbij u het hoofd- en voeteneind omhoog en omlaag kunt doen. Wel zo prettig. Niet alleen komt u zo makkelijker overeind. Ook geeft u uw benen, knieën en rug wat extra steun.

Seniorenbed op wielen

Een seniorenbed 1-persoons die u gemakkelijk aan de kant schuift, bijvoorbeeld om hieronder te kunnen stofzuigen? Ook daarvoor heeft De Suite een oplossing. Met een seniorenbed op wielen is dit een fluitje van een cent.

oudere vrouw ligt op 1-persoons seniorenbed met hoog laag functie

Hoog-laagbedden: 1-persoons senioren

Heeft u moeite met in en uit bed stappen, heeft u rugklachten en/of krijgt u zorg aan huis? Een hoog-laagbed maakt uw leven een stuk comfortabeler. Door hem in zijn geheel omhoog om omlaag te doen, zorgt u ervoor dat:

  • Het bed altijd de juiste hoogte heeft om er in en uit te stappen;
  • De thuiszorg een fijne werkhoogte heeft;
  • U niet hoeft te bukken als u uw bed opmaakt.

Uw nieuwe bed in het echt bekijken

Het eenpersoons seniorenbed dat u op het oog heeft in het echt bekijken? Of uitgebreid advies ontvangen van een expert? U bent van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Wij beantwoorden uw vragen graag en geven u alle informatie die u nodig heeft. Als u dat leuk vindt, kunt u zelfs even een kijkje nemen in het atelier en de werkplaats. Dé plek waar onze luxe bedden ter wereld komen.

Advies aan huis ontvangen?

Is onze showroom bezoeken niet zo vanzelfsprekend voor u? Bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent? Wij doen ook bezoekjes aan huis. Ter plekke beoordelen wij de situatie en geven we advies waar u écht iets aan heeft. U het allerhoogste slaapcomfort bieden: dát is ons doel.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.