1 persoons seniorenbed 90x200 model ferrara

Seniorenbed 90×200

Een ultieme nachtrust voor iedereen. Daar geloven we in bij De Suite. Een bed dat uw lichaam in volledige ontspanning brengt en zorgt voor een unieke ondersteuning. Wij kijken naar wie ú bent en maken ieder seniorenbed op maat.

Bent u alleenstaand en op zoek naar een eenpersoonsbed of wilt u twee eenpersoonsbedden tegen elkaar plaatsen voor u en uw partner? Bij De Suite denken we graag met u mee voor een passende oplossing.

twijfelaar boxspring 120x200 hoog laag icoon
Hoog laag
elektrisch verstelbaar bed icoon
Verstelbaar
icoon seniorenbed compleet
Compleet

Met oog op de toekomst

U wordt een jaartje ouder. Dat betekent: voorbereid de toekomst in met De Suite. Opstaan en opmaken gaat misschien niet meer zo eenvoudig als voorheen. Om te voorkomen dat u vroeg of laat tegen vervelende problemen aanloopt, raden wij aan om vroegtijdig na te denken over een seniorenbed.

Populair formaat: seniorenbed 90x200

Het seniorenbed met de afmeting 90×200 is een gewenst formaat. U kunt ervoor kiezen om het bed als eenpersoonsbed te gebruiken, maar u kunt natuurlijk ook twee eenpersoonsbedden naast elkaar plaatsen. Of u nu alleen bent of met uw partner op zoek bent naar een seniorenbed: bij De Suite kunt u het seniorenbed 90×200 op iedere gewenste manier toepassen.

Eenpersoonsbed met passie

Een seniorenbed 90×200 van De Suite beschikt over alle functionaliteiten voor een uniek seniorenbed. Wij denken graag met u mee in een gewenste oplossing om u volledig te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld eens aan een elektrisch verstelbare functie voor uw hoofd- en voeteinde of een hoog-laagfunctie om uw bed volledig in de juiste in- en uitstaphoogte te plaatsen.

Elektrisch seniorenbed 90×200

Een eenpersoonsbed van alle gemakken voorzien: bij De Suite kunt u kiezen voor een elektrisch verstelbare functie in uw seniorenbed. U komt optimaal tot rust door uw bed altijd in de juiste positie te plaatsen. Heerlijk lezen in bed door uw hoofdeinde omhoog te plaatsen of de druk op uw benen verlagen door uw voeteinde in een andere positie te zetten. U past het bed eenvoudig aan naar de wensen van ieder moment.

oudere vrouw ligt op 1-persoons seniorenbed met hoog laag functie

Hoog-laag functie voor uw seniorenbed 90×200

Een seniorenbed met een ingebouwd hoog-laag systeem. Perfect als u zorgbehoevend bent of moeite hebt met in- en uitstappen. U plaatst uw bed op de juiste hoogte, waardoor u uw voeten plat op de grond kunt plaatsen, zonder dat u onnodig energie verliest. Gaat het opmaken van uw bed stroever dan voorheen? Met de hoog-laag functie hoeft u niet meer te bukken, maar zet uw het bed gewoon omhoog.

twijfelaar bed 120x200 advies

Bedadvies op maat

Kampt u al enige tijd met lichaamsklachten? Onze specialisten gaan graag met u in gesprek. Waar u misschien denkt dat uw problemen niet op te lossen zijn, ligt de oplossing soms al in een kleine aanpassing in uw bed. Ieder lichaam is uniek. Daarom geven wij al onze klanten een bedadvies op maat.

de suite seniorbed en hoog laag bed op maat

Kom langs in onze showroom

Voor een seniorenbed 90×200 heten wij u graag welkom in onze showroom in Moordrecht. Maak een afspraak en kom langs voor een persoonlijk slaapadvies. Het is onze passie om uw nachten te veranderen.

Elektrisch seniorenbed 90×200 bij De Suite

Als u ouder wordt, kan het prettig zijn om uw bed aan te passen aan uw behoeften. Zo wordt het misschien lastig om op te staan en maken uw rugklachten het moeilijk om het bed op te maken. Met de elektrisch verstelbare functie van De Suite kunt u uw bed geheel naar wens instellen via het hoofd- en voeteneind.

Persoonlijk slaapadvies

Ieder lichaam is anders. Daarom geloven we bij De Suite dat iedereen baat heeft bij een ander bed. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om een persoonlijk slaapadvies voor u op te stellen. We kijken ook naar uw stijl en huidige inrichting. Zo zorgen we dat er uiteindelijk een complete slaapkamer ontstaat met een unieke uitstraling.

Levering en montage

Onze bedden worden door een vakkundig montageteam geleverd en geïnstalleerd door heel Nederland en België.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.