Seniorenbedden 2-persoons

Bij De Suite vindt u uw perfecte nachtrust, zowel voor u als uw partner. Wij ontwerpen uw seniorenbed 2 persoons voor u op maat. Ieder lichaam is anders en verdient de juiste ondersteuning. Onze specialisten kijken daarom naar wie u echt bent en waar uw behoeften liggen.

vrouw maakt hoog laag boxspring op

Deelbaar en op wielen

Zowel uw partner als u hebben beide andere wensen voor een goede nachtrust. Bij De Suite snappen wij dat als geen ander. Daarom maken we iedere bedhelft uniek en op maat. Het seniorenbed 2 persoons is deelbaar en kan eenvoudig uit elkaar geschoven worden.

Makkelijk opmaken

Het opmaken van uw bed kan steeds lastiger worden als u ouder wordt. U kampt misschien met rugklachten en bent niet meer zo soepel als voorheen. De deelbare seniorenbedden van De Suite schuift u gemakkelijk uit elkaar, zodat u de helften los van elkaar kunt opmaken.

Prettig schoonmaken

Wilt u de vloer onder uw bed ook eens grondig schoonmaken? U rijdt het seniorenbed eenvoudig aan de kant, zodat u uw rug niet hoeft te belasten.

Specialist in luxe seniorenbed twee persoons

Bij De Suite ervaart u een hoge mate van comfort. Wij combineren uw zorgbehoeften met de gewenste ondersteuning. Onze specialisten creëren de perfecte nachtrust voor u. Elk seniorenbed wordt tot in de puntjes verzorgd en biedt de oplossing voor uw lichaamsklachten. Zo wordt u iedere ochtend weer fris wakker.

man staat op uit bed

De juiste bedhoogte

De bedden van De Suite stelt u op ieder moment in naar de gewenste bedhoogte. Zo kost uitstappen u geen onnodige energie en zakt u niet in het bed weg.

Elektrisch verstelbaar

U kunt het seniorenbed 2 persoons elektrisch verstellen voor zowel het hoofd- als voeteneind. Zo biedt u uw onderrug extra ondersteuning en voorkomt u rusteloze benen.

oudere dame bij deelbare senioren boxspring

Senioren hoog laag bed

Met de hoog-laagfunctie bij De Suite stelt u het bed in op de gewenste hoogte. Heeft u een zorgbehoefte of is uw lichaam niet meer zo soepel? Dan biedt dit de juiste oplossing voor u.

de suite seniorbed en hoog laag bed op maat

Bezoek onze showroom

Wij ontvangen u graag in onze showroom in Moordrecht. Onze specialisten gaan met u in gesprek over uw eventuele slaapproblemen en behoeften. Samen zoeken we naar de perfecte comfort voor uw nachtrust. Wij zorgen dat u de deur uit loopt met een uitgebreid slaapadvies en inspirerende ideeën.

Het beste slaapcomfort voor senioren

Als u ouder wordt, kunt u steeds vaker last krijgen van slapeloze nachten. U zakt snel weg in uw huidige matras en omdraaien gaat moeizamer. Bij De Suite voorzien wij onze seniorenbedden van de juiste ondersteuning. Wij kijken naar uw lichaam en ontwerpen uw seniorenbed twee persoons zowel voor u en uw partner.

De beste afmeting voor een 2 persoons seniorenbed

De mogelijkheden voor uw seniorenbed zijn eindeloos. Bent u een breedslaper? Dan kan het prettig zijn om dit in de afmetingen voor uw tweepersoonsbed mee te nemen. U hoeft hier zelf niet over na te denken. In het gesprek met onze specialisten geven wij u een prettig overzicht.

Persoonlijk advies aan huis

Bent u op zoek naar een nieuw seniorenbed 2 persoons, maar is het niet mogelijk om langs te komen in onze showroom? Geen probleem. Onze specialisten komen bij u aan huis langs. Zo kunnen we meteen uw slaapkamer bekijken en meedenken over de inrichting.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.