U bent hier: 5 Bedden 5 Luxe boxspring

Luxe boxspring

Beter slapen op een luxe boxspring die precies past bij uw eigen stijl. Ontdek de vele mogelijkheden bij De Suite en profiteer van 40 jaar ervaring in het maken van de beste boxsprings.

boxspring manifesto

Boxsprings

FILTER
Filter op:
HOOG LAAG BOXSPRINGS
ELEKTRISCHE BOXSPRINGS
1-PERSOONS BOXSPRINGS
2-PERSOONS BOXSPRINGS
TWIJFELAAR BOXSPRINGS
BOXSPRINGS MET TV LIFT
HOUTEN BOXSPRINGS
BOXSPRINGS MET VOETBORD
LEREN BOXSPRING

De Suite maakt voor u de beste boxspring

Wilt u de beste boxspring kopen? Laat dan uw boxspring maken bij De Suite, beddenmakers met 40 jaar ervaring en passie voor het slaapvak. Meer nog dan de beste boxspring merken, haalt u met een luxe boxspring van De Suite ware top kwaliteit in huis van 100% Nederlands vakmanschap. Persoonlijk voor u gemaakt en met het beste slaapadvies. Dat kan een senioren boxspring zijn of zelfs een hoog laag boxspring. De Suite maakt bedden en boxsprings op maat, omdat goed slapen zo belangrijk is. Uw lichaam is uniek en daarom geloven wij in maatwerk. Al 40 jaar helpen wij onze klanten met de beste boxspring, waarbij goed slapen hand in hand gaat met bijvoorbeeld een elektrische boxspring.

Wij maken boxspring in elke afmeting. Niet alleen de standaardafmetingen, zoals boxsprings van 180×200, maar ook twijfelaar boxsprings van 120×200 en extra grote afmetingen zoals een boxspring van 200×200. Elk bed van De Suite wordt in eigen meubelmakerij vervaardigd, waardoor de afmetingen van elk individueel bed volledig aan te passen aan uw wensen. In onze showroom staan wij voor u klaar met creatieve ideeën voor een mooie boxspring, zoals boxsprings met TV-lift, velvet boxsprings en design boxsprings van leer. Wanneer u niet te veel wilt veranderen aan de slaapkamer, kunt u ook een boxspring zonder hoofdbord laten maken. Onze experts geven u graag advies over de vele mogelijkheden en helpen u vakkundig met de boxspring van uw dromen.

Mogelijkheden

Houten bed met hotspots

Deelbare bedden

Ideaal met opmaken en schoonmaken: een deelbaar houten bed.
Hoog laag bed

Hoog laag verstelbaar

Elk bed van De Suite is hoog laag verstelbaar te maken. Ideaal voor bij het opmaken of de eventuele verzorging aan bed.

Ingebouwde bedlampen

De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg. U vindt bij ons een uitgebreide collectie bedlampen die we in of aan de hoofdpanelen kunnen bouwen.

Nachtkastjes

Wij denken graag een stapje verder om uw bed compleet te maken. Zo maken we nachtkastjes op maat – zowel met als zonder laden- die perfect passen bij de stijl van uw bed.
L
FPS-technologie

FPS-technologie

De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie. Deze succesvolle toepassing geldt ook voor mensen die stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen, zoals bij Parkinson.

Uitstapverlichting

Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat. Bij De Suite kijken we nauwkeurig welke verlichting daar het beste voor is. Zo wilt u dat het licht ook nog aan staat (of weer aan gaat) wanneer u terug komt in de de slaapkamer. Daarnaast bouwen we de led uitstapverlichting altijd op een handige plek in, waar u bijvoorbeeld de armatuur niet kunt raken met de stofzuiger.
Houten bed met hotspots

Deelbare bedden

Ideaal met opmaken en schoonmaken: een deelbaar houten bed.
Hoog laag bed icoon

Hoog laag verstelbaar

Elk bed van de Suite is hoog laag verstelbaar te maken. Ideaal voor bij het opmaken of de eventuele verzorging aan bed.

Ingebouwde bedlampen

De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg.

Nachtkastjes

Wij denken graag een stapje verder om uw bed compleet te maken. Zo maken we nachtkastjes op maat – zowel met als zonder laden- die perfect passen bij de stijl van uw bed.
FPS-technologie

FPS-technologie

De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

Uitstapverlichting

Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat.

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

De Suite Hoog Laag Boxspring

Elke boxspring kunnen we uitvoeren als hoog laag boxspring waarbij het hele slaapoppervlak in hoogte kan worden versteld. Handig voor het opmaken, schoonmaken en voor de eventuele hulp aan bed. De techniek is volledig onzichtbaar en kan aan één of aan beide zijden van de hoog laag boxspring worden toegepast. Zo heeft heeft u nu én in de toekomst plezier van uw nieuwe boxspring.

deelbare hoog laag boxspring fintotore

Deelbare boxspring

Elk wiel is voorzien van een rem en om krassen te voorkomen gebruiken we voor gladde vloeren speciale parketwielen. Om te voorkomen dat de (lits jumeaux) bedden van elkaar wijken worden ze met een handig koppelsysteem aan elkaar gekoppeld.

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Klantervaringen

klant vertelt over luxe boxspring bij De Suite

We zijn de enige die deze boxspring hebben

Een boxspring van De Suite wordt altijd individueel vorm te geven. Dit geldt dus ook voor tweepersoons boxsprings: heeft uw partner andere slaapvoorkeuren dan u? Bij De Suite vindt u de luxe die u zoekt.

klant met hoog laag boxspring

Hoog laag boxspring bij Parkinson

Een hoog laag boxspring is ideaal wanneer u een zorgbed zoekt en de slaapkamer toch gezellig wilt inrichten. Bovendien is de hoge boxspring ideaal bij het opmaken.

Boxspring specialist

De Suite maakt bedden en boxsprings op maat, omdat goed slapen belangrijk is. U vindt in beddenzaken alleen standaard boxsprings zelfs bij de meest luxe bedden merken. Maar uw lichaam is uniek en daarom geloven wij in maatwerk. Al 40 jaar helpen wij onze klanten met het bed dat precies past bij hun situatie. Daar leven we voor, want een goed bed bepaalt de kwaliteit van uw dag.

Showroom én productie

In de showroom in Moordrecht unieke boxsprings fraai opgesteld. Tevens kunt u kijken in het atelier en bij de productie. Deze keuze is uniek en als u zeker wilt zijn van de kwaliteit en prachtige bedden en kasten, dan is een bezoek aan De Suite echt de moeite waard. Het bijzondere is dat we alles in eigen hand houden: advies, inmeten, tekenen, productie en montage. En dat ziet u terug in een perfect eindresultaat.

expert in seniorenbedden en hoog laag bedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.