U bent hier: 5 Bedden 5 Ferrara 5 Luxe twijfelaar boxspring Ferrara
twijfelaar boxspring ferrara

Luxe twijfelaar boxspring Ferrara

Luxe Velvet boxspring Ferrara: Een stijlvol twijfelaarbed met hoog laag functie, waar luxe design en functioneel gemak samenkomen in een elegante creatie.

 

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over deze twijfelaar boxspring

Onze Luxe velvet boxspring Ferrara belichaamt onze filosofie van uitzonderlijk slaapcomfort en esthetiek. Dit twijfelaarbed met hoog laag, is een meesterlijke combinatie van functioneel gemak en de verfijning van een luxe designbed, wat aansluit bij onze toewijding aan het verbeteren van de slaapkwaliteit en het bieden van een persoonlijke slaapervaring.

Een onderscheidend kenmerk van deze luxe velvet twijfelaar boxspring Ferrara is de hoog laag functie, waardoor het bed gemakkelijk kan worden aangepast aan de ideale hoogte voor het opmaken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar elimineert ook de noodzaak om te bukken of te strekken, wat vooral gewaardeerd wordt door degenen die de zorg dragen voor het dagelijkse opmaakritueel. Het strakke model hoofdpaneel met zwevende nachtkastjes voegt een vleugje elegantie toe aan de slaapkamer.

velvet boxspring ferrara met nachtkastje
kaptafel naast boxspring ferrara largo

Kenmerken

boxspring ferrara met zwevend nachtkastje

Zwevend nachtkastje

Onze zwevende nachtkastjes zijn een eigentijdse en ruimte besparende aanvulling op uw slaapkamer inrichting. Deze nachtkastjes worden aan het hoofdpaneel gemonteerd, waardoor ze lijken te zweven.

zwart pootje onder boxspring ferrara

Stijlvolle pootjes

Met onze zorgvuldige selectie meubelpootjes geven wij uw bed de perfecte afwerking in stijl. Waarbij we tot in detail kijken naar de verfijnde uitstraling die uw bed verdient.

zwart pootje onder boxspring ferrara

Uit te breiden tot hoog laag bed

Een hoog laag verstelbaar bed combineert comfort en functionaliteit. Het maakt het in- en uitstappen makkelijker en vereenvoudigt het bed opmaken en het schoonmaken onder uw bed.