tekening van menselijk lichaam

Het juiste bed bij klachten

Wat uw situatie ook is, wij vinden altijd een oplossing

Heeft u te maken met een ziekte of lichamelijke klachten? Wij zijn in heel wat specifieke situaties gespecialiseerd en zorgen dat u beter kunt omgaan met uw ongemakken.

   Beter slapen met maatwerk matras
√   Ontdek de voordelen van FPS
√   Makkelijker uit bed komen
   Geschikt voor (mantel)zorg

Slapen zonder rugpijn

Maatwerk maakt hét verschil voor uw rug. U slaapt comfortabel en gegarandeerd anatomisch correct. Dit zorgt voor een optimale ontspanning van de spieren en gewrichten. U staat voortaan frisser én beter uitgerust op.

   Minder stijf opstaan
   Makkelijker omdraaien in bed
   Sneller herstellen

senioren stel slaapt zonder rugpijn

Het juiste bed bij Parkinson

Veel Parkinsonpatiënten ervaren slaapproblemen en vermoeidheid door continu gespannen spieren. Dit leidt tot slaapproblemen, omdat ontspannen slapen moeilijk is. Onze bedden helpen effectief tegen deze klachten voor een betere nachtrust.

   Minder onrust
   Minder stijfheid
   Meer energie

Beter slapen bij neuropathie

Wij helpen mensen van wie de gevoels- en bewegingszenuwen beschadigd zijn. Dat staat bekend als perifere neuropathie. Deze aandoening geeft niet alleen pijnklachten, maar kan ook zorgen voor spierzwakte.

   Minder pijn in de voeten
   Zekerder lopen
   Sneller herstel na operatie

Slaapproblemen overwinnen

Wanneer je met een gespannen lijf naar bed gaat, is in slaap vallen lastiger, lukt doorslapen niet en begin je futloos aan een nieuwe dag. Met het juiste matras en FPS-ontspanningstechnologie kunnen we slaapproblemen overwinnen.

   FPS is uniek en verlaagt uw lichaamsspanning
   Ook mogelijk in combinatie met het bestaande bed
   Al meer dan 40 jaar ervaing in matrassen op maat

Jaren tobben maakt u oververmoeid

Mensen met slaapproblemen slapen vaak al jaren slecht. Ontspannen gaat lastig en als de spreekwoordelijke prinses op de erwt liggen ze de hele nacht te draaien. Ze worden zelden fit wakker en als je dan ook nog een druk leven hebt, eindig je ’s avonds steeds vaker uitgeblust en moe.

“Achteraf denk je, wat hebben we toch eigenlijk al die jaren lopen tobben. Dat is eigenlijk zo zonde geweest.”

 

Liliam: Als ik terugkijk sliep ik al jaren slecht en kon me niet meer ontspannen. Op mijn oude bed lag ik altijd te draaien. Ik werd zelden fit wakker.

Goed slapen is té belangrijk om zomaar wat te doen

Wij hebben een allesomvattende kijk op slaapproblemen met een op maat gemaakte matras, het juiste beddengoed en voor velen betekent FPS en enorme meerwaarde. Op die manier houden we ook rekening met spierspanning, mentale spanning, het slaapklimaat en lichamelijke klachten.

Zelfstandigheid terugvinden bij mobiliteitsproblemen

Bij een verminderde mobiliteit kan de zelfstandigheid in het gedrang komen, bijvoorbeeld met in- en uit bed komen. De belasting voor de partner wordt groter en je kunt je bezwaard gaan voelen. Met het juiste bed zorgen we dat u weer meer zelf kunt.

   Makkelijker in- en uit bed
   Zelf de hoogte aanpassen
   Minder spierspanning

bed voor zware mensen, overgewicht

Bent u te zwaar? Uw gewicht speelt bij ons geen rol!

Onze bedden zijn zo sterk, dat ze met gemak geschikt zijn bij overgewicht. We kunnen goed helpen als uw spieren of gewrichten gevoelig zijn, als u last heeft van maagproblemen (reflux) en bij benauwdheidsklachten.

   Ondersteuning zonder het bed te hard aanvoelt
   Ook in grote afmetingen geen beperkingen
   Betere afvalstoffen verwerking

Voorbereid zijn voor het ouder worden

Ervaart u moeilijkheden bij het inslapen, vindt u het lastig om ’s ochtends op te staan, of wordt u regelmatig wakker met gespannen spieren? Ondervindt u problemen bij het opmaken en schoonhouden van uw bed? Wij presenteren dé oplossing: het op maat gemaakte seniorenbed.

   Ideale in- en uitstap hoogte
   Volledig afgestemd op uw lichaam
   Deelbaar: makkelijk opmaken en schoonmaken
   Elektrisch verstelbaar
   Levensloopbestendig

klant bij seniorenbed

Waar kunnen wij ú mee helpen? Maak een afspraak in de showroom of bij u thuis.