De ervaring van Luc Vlug met innovatief slapen

Luc vertelt over zijn ervaring met FPS en de keuze voor een hoog laag bed.

De sleutel tot ultiem slaapcomfort ligt soms in een combinatie van oplossingen. Voor Luc betekende dit de perfecte mix van een ondersteunend kussen, het juiste matras, en de vernieuwende FPS-technologie. Deze drie samen hebben ervoor gezorgd dat hij binnen zes weken verlost was van zijn pijn. 

Is de verbetering echt of slechts een placebo-effect?

Luc legt uit hoe je FPS aanzet en omschrijft zijn ervaring als een ontspannende vibratie van trillingen gewoon door je kleding heen en zonder dat er daadwerkelijk iets beweegt. Hij vroeg zich in eerst instantie wel af of het de FPS was, het nieuwe matras of het kussen dat de verandering bracht.

Tijdens zijn reis in Amerika, waar hij sliep op hoogwaardige bedden maar dan zonder FPS, kwamen zijn klachten weer terug. Zijn geloof in de effectiviteit van FPS versterkte toen hij thuis terugkeerde naar zijn eigen bed en de pijn binnen zes weken weer verdween.

bediening fps

"Buitengewoon prettig"

FPS wordt ook ’s ochtends gebruikt om vanuit bed televisie te kijken. “Dit is een hele ontspannende manier om ’s ochtends naar het nieuws kijken, buitengewoon prettig!”

klant kijkt tv vanuit bed
hoofdpaneel bed

De keuze voor een hoog-laag bed

De overweging van de mogelijke, toekomstige noodzaak voor hulp aan bed gaan velen liever uit de weg. Luc deelde dit sentiment toen hij voor het eerst nadacht over een hoog-laag bed. Het is een afweging is die velen liever mijden en dat begrijpen we. Toch weten hoe belangrijk vooruitdenken kan zijn, waarbij een hoog-laag bed, dat hopelijk lang niet nodig is, toch een slimme keuze blijkt voor de lange termijn.

hoog laag bed

“Het is wel handig met schoonmaken. Dat je het eventjes omhoog kan doen en dat je eronder kunt stofzuigen. Daar gebruik ik het nu wel voor,” merkt Luc tot slot met een knipoog nuchter op.

slaapkamer met bed
de suite bezoek hoog laag beddden showroom

Bekijk ons unieke bedden atelier