robuust massief eiken houten bed

Robuust bed in massief eiken hout

Dit robuuste eikenhouten bed is met zorg gemaakt door onze eigen meubelmakers, die vakmanschap en persoonlijke stijl samenbrengen voor uw ultieme slaapcomfort.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over dit robuuste bed

Ontdek de duurzaamheid en schoonheid van dit robuuste eikenhouten bed van De Suite, vervaardigd met zorg en precisie in onze eigen werkplaats. Elk bed is uniek, met de hand gemaakt om de natuurlijke kenmerken van eikenhout – zoals de noesten en knoesten – te benadrukken, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling en een sterk, duurzaam product.

Bij De Suite begrijpen we het belang van slaapcomfort voor uw welzijn. Daarom ontwerpen wij houten bedden die niet alleen mooi zijn, maar ook ergonomisch verantwoord. U kunt rekenen op een bed dat perfect aansluit bij uw lichaamsbouw en slaapvoorkeuren, dankzij onze op maat gemaakte matrassen en geavanceerde slaaptechnologieën.

U heeft de vrijheid om uw bed volledig naar wens aan te passen. Of het nu gaat om de keuze van houtsoort, afwerking of maat, wij zorgen ervoor dat uw bed naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en interieur. Vanaf het eerste ontwerp tot de levering aan huis, staat ons team klaar om uw droombed werkelijkheid te laten worden.

sfeerbeeld robuust bed in massief eiken hout
sfeerbeeld eiken houten bed

Kenmerken

robuust hoofdpaneel in massief eiken hout en stof

Robuust hout met karakter

Onze meubelmakers zorgen dat de knoesten van het robuuste hout goed tot hun recht komen. De afwerking van het hout is in een watervaste olie die geheel onderhoudsvrij is.

massiek eiken hout bed met nachtkastje en planchet

Uitschuifbare planchet

Het zwevende nachtkastje maakt schoonmaken rondom het bed makkelijke. Dit kastje is uitgevoerd met een zogenaamd planchet, dat dient als een uitschuifbare ontbijttafel.

zwevend massief eiken houten bed

Houten bed op terugvallende plint

Het bed is op terugvallende plint geplaatst, waardoor het bed lijkt te zweven. Daarnaast is de plint ideaal is bij het schoonmaken en verzamelt stof zich niet onder het bed.