Home 5 Luxe beddengoed 5 Hoofdkussens 5 Hoofdkussen Luna

 

Hoofdkussen Luna

Een donzen hoofdkussen geeft veel mensen het meest comfortabele gevoel. Het is heerlijk zacht en zeer goed vervormbaar. Voor diegene die een vormvast kussen willen maar toch van het comfort van dons willen genieten is er de Luna. Slapen op dons met een dragende laag van het vormvaste Natural Vita Talalay latex.

Deze latex heeft het Cradle to Cradle certificaat en is de beste latex voor mens en milieu. De kern is verwisselbaar waardoor u, met eventuele persoonlijke aanpassingen, gegarandeerd tevreden zult zijn. De buitenkanten van het kussen zijn gevuld met een hoogwaardige 90% ganzendons. Dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en een uitstekende vochtregulatie.

Ergonomische vorm

De ergonomische vorm van het kussen en de geïntegreerde neksteun zorgen voor een perfecte ondersteuning. Door de goede vochtregulatie en de batist geweven 100% katoenen tijk is het kussen uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor de huismijt. De Imperior is er in diverse hoogtes en is zeer goed wasbaar, zonder de latex kern. De hoogte kunt u gemakkelijk aanpassen door het verwisselen van de latex kern. Er zijn ook molton en katoenen slopen met dezelfde uitsparing leverbaar. Zie hier de flyer en doorsnede van dit kussen.

hoofdkussen luna binnenzijde