Werkwijze

Topkwaliteit, persoonlijke aandacht en service tot in de puntjes.

Tijdens een (vrijblijvend en kosteloos) adviesgesprek, luisteren we aandachtig naar al uw wensen en situatie. Dat vormt de basis voor een persoonlijk advies en een betrouwbare, overzichtelijke prijsopgave.

verkoopster adviseert klant
slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

De tijd nemen

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

klant probeert bed met advies

Het perfecte bed

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke wensen. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vinden altijd het perfecte bed.

klant krijgt rondleiding door de showroom

Complete slaapkamer

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

meubelmaker maakt bed
naaister maakt bed

Eigen productie

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage.

monteur demonstreert bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed ‘instapklaar’ wordt opgeleverd.

monteur demonstreert slaapkamerkast
de suite bezoek hoog laag beddden showroom

Showroom en productie

Ambachtweg 10
2841LZ Moordrecht

0182 – 37 50 22
[email protected]

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10:30 – 17:00
Zaterdag van 10:30 – 16:00