Werkwijze

We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

U bent hier: 5 Over ons 5 Werkwijze
bedden adviseur in gesprek met klanten

Goed luisteren

Tijdens een (vrijblijvend en kosteloos) adviesgesprek, luisteren we aandachtig naar al uw wensen en situatie. Dat vormt de basis voor een persoonlijk advies en een betrouwbare, overzichtelijke prijsopgave.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

De tijd nemen

Een Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Stijladvies

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

meubelmaker in zagerij

Productie in Moordrecht

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed ‘instapklaar’ wordt opgeleverd.

Elk hoog laag bed wordt inhuis geproduceerd

Topkwaliteit

Met liefde en vakmanschap gaan we voor u aan de slag. We kiezen alttijd voor topkwaliteit en maken de bedden zelf. Kom gerust kijken wat we doen.
klantervaring met hoog laag bedden van De Suite

Uitmuntende service

Aan ons heeft u een partner voor lange tijd. We zijn een familiebedrijf en service zit in ons DNA, vanaf het eerst contact tot de levering en nazorg.

sandra adviseur twijfelaar bedden

Persoonlijk

Waar kunnen wij u mee helpen? We luisteren zorgvuldig en maken voor u het best denkbare bed, afgestemd op uw ideale nachtrust en comfort.