Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Complete slaapkamer met inloopkast

Hoe richt je een grote slaapkamer in van ruim 36 m2? Samen met deze klant uit Rotterdam zijn we deze uitdaging aangegaan. In de voorbereiding zijn verschillende ideeën uitgewerkt, op tekening gezet en verfijnd. Onze meubelmakers hebben het bed en de inloopkast gemaakt. Aannemersbedrijf Westra uit Moordrecht nam het plaatsen van de scheidings-wand en het verlaagd plafond voor zijn rekening.

Modern en klassiek gecombineerd

Het interieur van de slaapkamer met inloopkast is een combinatie van modern en klassiek. Modern zijn het model bed, de ‘Magnet’ bekleding van Carlucci en het flock-behang met een fluwelen touch (eveneens van Carlucci). De nachtkastjes, de lampen bij het bed en de paneeldeuren in de kast hebben een klassieke uitstraling. Samen zorgt dit voor een compleet en eigentijds slaapkamer interieur.

Slaapkamer met inloopkast

De garderobe van de klant heeft ruimschoots plek: 6 kledingroedes, 26 legplanken, 12 uittrekbare planken voor de schoenen, 8 brede laden en 2 ondiepe laden voor sierraden. Het  kastinterieur is in een chique combinatie van wit en antraciet uitgevoerd. Het resultaat is een sfeervolle slaapkamer met een inloopkast waar kleding, schoenen en accessoires stijlvol zijn op te bergen.

Indeling complete slaapkamer

De grote  ruimte is in tweeën gesplitst: een slaap- en een kledinggedeelte. Achter de scheidingswand bevindt zich de inloopkast, die toegankelijk is middels een zweefdeur. Het schuifmechanisme van deze deur zorgt ervoor dat de vloer niet onderbroken wordt met een onderrail.

U ziet hier een selectie uit onze rijke collectie.
In onze showroom vindt u altijd de kleur die u zoekt.

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken