Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Ons verhaal

De Suite begint waar anderen ophouden. Omdat die anderen niet verder willen of niet verder kunnen. Om eerlijk te zijn, meestal is het laatste het geval. Want De Suite maakt het onmogelijke mogelijk.

We maken slaapkamers die zowel in functie als in vormgeving excellent zijn. Niets gaat ons daarbij te ver. Materialen, bijzondere ontwerpen, technisch vernuft, kleurgebruik, er is geen onderdeel van de slaapomgeving waar wij concessies aan doen. 

Wij houden alles in eigen hand. De keuze van materialen, inkoop, productie en assemblage. Maar ook het ontwerp van de bedden, kasten en slaapkamers gebeurt door onze eigen team. Alles wordt met liefde, aandacht en vooral vakmanschap gemaakt.

Familiebedrijf

Wim Hofman heeft meer dan 35 jaar ervaring in het maken van bedden op maat. In 1998 is hij De Suite gestart met de verkoop van bedden direct aan de consument. Inmiddels is De Suite uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf.

Goed slapen

Er zijn veel mensen die niet optimaal slapen, terwijl dit wèl kan. Daarom maken wij zelf bedden en slaapkamers op maat. Zorgvuldig ontwerpen wij uw bed en matras, rekening houdend met uw wensen en omstandigheden, zoals bij spier, rug- en nekklachten of moeite met draaien en opstaan.

Lees verder...

Stijlvol slapen

Wat ons betreft is goed slapen maar de helft van het verhaal. Want van je slaapkamer wil je niet alleen genieten met je ogen dicht, maar ook met je ogen open. Daarom maken wij de bedden en slaapkamers zelf. Waarbij we met liefde, kennis en vakmanschap de allerbeste én mooiste oplossingen creëren.

Lees verder...

Complete slaapkamers

Wij vertalen goed slapen en ergonomie naar stijlvolle slaapkamers met maximaal comfort. Smaakvol, met gebruik van de mooiste materialen en volledig afgestemd op uw wensen. Wij laten zien dat een fijne slaapkamer ook bijzonder mooi kan zijn.

Lees verder...

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken