Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Verbouwing tot luxe slaapkamer

In dit luxe slaapkamer design komen de functies "slapen" en "kleden" op prachtige wijze bij elkaar. Het bed is voorzien van een hoofdpaneel dat tot aan plafondhoogte is gecapitonneerd in een rijke leerdoek van Christian Fischbacher. Het hoofdpaneel is omtrokken van een houten lijst waarin de verstelbare bedlampen zijn verwerkt. Het bed is volledig verstelbaar en de matrassen zijn op maat gemaakt.

De kastengedeelte is niet zozeer een inloopkast, maar eerder een "inloopruimte" door de luxe combinatie van draaideuren en Shinnoki houtfineer. De interieurs van de kasten zijn op maat gemaakt en verdeeld in een kast met alleen hang en een kast met alleen leg. De garderobe tafel in het midden is voorzien van gerookt glazen panelen en is ideaal voor het opvouwen van de kleding.

Toen Susan en haar man Fred hun nieuwe apartement in Gouda hadden gekocht, brachten zij op aanraden van vrienden een bezoek aan onze showroom. Daar ontstond het idee van een ruime slaapkamer met open kastruimte door van twee kamers één ruime slaapkamer te maken. Samen met Bart van De Suite hebben zij de slaapkamer van hun dromen gerealiseerd. 

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken