U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Moderne slaapkamer

Moderne slaapkamer

Een moderne slaapkamer in uw stijl, dat is waar De Suite voor staat. Hebt u al precies voor ogen hoe uw nieuwe moderne, strakke slaapkamer eruit moet komen te zien?  Deze pagina is bedoeld als inkijkje in de vele mogelijkheden die De Suite biedt voor de moderne slaapkamer. Bent u op zoek naar meer ideeën? Kom dan langs in onze showroom & atelier en wij helpen u graag verder.

moderne slaapkamer met duo pezze

Moderne slaapkamers

Moderne slaapkamer ideeën

Het kiezen van de stijl voor uw moderne slaapkamer is een eerste stap. Vervolgens volgt de juiste indeling van het slaapvertrek. De slaapkamerexperts van De Suite helpen u graag om de juiste indeling te vinden voor uw slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos: Een prachtige kastombouw die de ruimte optimaal benut, zwevende nachtkastjes in de stijl van het bed, een op maat gemaakte ladekast

Moderne bedden

Uw bed is het belangrijkste onderdeel van uw slaapkamer dat een centrale plaats inneemt in het vertrek. Een bed in een moderne slaapkamer moet voldoen aan twee eisen: comfort en de juiste uitstraling. De Suite zet zich er al jaren voor in om elke klant te voorzien van een bed dat zowel op het gebied van comfort als op het gebied van design perfect aansluit bij zijn wensen.

Slaapkamer indeling

De vakmensen van De Suite begeleiden u graag in uw zoektocht naar de perfecte stijl voor uw luxe slaapkamer. Wat voor soort slaapkamer u ook heeft: wij helpen u deze om te toveren tot een modern en luxueus vertrek in de sfeer die u uitkiest. Wij tekenen graag verschillende mogelijke indelingen voor u om u zo inzicht te geven in de potentie van uw slaapvertrek.

Kleine slaapkamer modern inrichten

Elke slaapkamer is geschikt voor een luxe en modern ontwerp, ook de kleine slaapkamer. Een kleine slaapkamer vraagt om een creatieve aanpak om zowel een luxueus bed als voldoende opbergruimte kwijt te kunnen. De adviseurs van De Suite schetsen, aan de hand van uw slaapkamerafmetingen, samen met u de mogelijkheden van de indeling van uw kleine, moderne slaapkamer.

Moderne slaapkamer inspiratie

Op deze pagina vindt u inspiratie voor moderne slaapkamers. Deze slaapkamers zijn door De Suite met zorg en oog voor detail samengesteld. U ziet: een slaapkamer op maat biedt legio mogelijkheden om van elke slaapkamer een modern vertrek te maken, waarin stijl en functionaliteit samensmelten tot één sfeervol en praktisch geheel.

minialistisch houten design bed

Design bedden

De Suite maakt design bedden op maat om het ‘middelpunt’ van de moderne slaapkamer stijlvol in te vullen. Bijvoorbeeld met design bedden die lijken te zweven en moderne bedden met een strakke vormgeving. We maken de bedden volledig in eigen beheer, van ontwerp, productie tot levering. Bij De Suite laat u uw bed precies in uw eigen stijl maken in elke denkbare combinatie van stof, hout en lak.

modern hoog laag bed trallici voor senioren

Slaapkamer met hoog laag bed modern inrichten

Een hoog laag bed wordt ook wel een zorgbed of een ziekenhuisbed genoemd. Dit doet denken aan bedden van RVS en wit kunststof met een zeer steriele uitstraling. Een hoog laag bed van De Suite is verre van stijlloos. U kunt uw hoog laag bed geheel naar wens samenstellen en uw bed zo een eigentijdje uitstraling meegeven die past bij u en bij uw slaapvertrek. Hebt u een hoog laag bed nodig en uw partner niet, en bent u bang voor een stijlbreuk in de slaapkamer wanneer u een nieuw bed aanschaft? Bij De Suite stelt u een tweepersoonsbed samen dat bestaat uit twee losse bedden met eigen functies, maar met exact hetzelfde uiterlijk.

kastinterieur op maat

Slaapkamerkasten

Een prachtige slaapkamer begint met een goed bed, maar eindigt daar zeker niet. Waar het bed het centrale, sfeerbepalende element van uw moderne slaapkamer is, drukken ook uw kasten in de slaapkamer hun stempel op uw slaapkamer interieur. Moderne, op maat gemaakte kasten in alle soorten en maten: De Suite maakt het mogelijk om uw gehele slaapkamer in stijl in te richten.

slaapkamer inrichten, slaapkamer gordijnen

Moderne slaapkamer inrichten met vloeren en gordijnen

De stijl van uw slaapkamermeubelen is geheel naar wens te personaliseren dankzij de vele prachtige houtsoorten, afwerkingsdetails en bekledingsstoffen die De Suite biedt. Bijpassende slaapkamer gordijnen en vloeren maken de ambiance in uw moderne slaapkamer compleet. Raamdecoratie speelt met licht en is daarmee uitermate geschikt om uw moderne slaapkamer precies de juiste uitstraling te geven. Maak uw moderne slaapvertrek af met een vloer die dezelfde sfeer ademt als uw meubelen. Voor deze exact kloppende finishing touch van uw slaapkamer werken wij samen met Tamara van Blijswijk van Residenza.

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Moderne slaapkamer ontwerpen

In welke sfeer u uw moderne slaapkamer het liefst inricht, is aan u. De Suite biedt u de helpende hand bij het stijlvol inrichten en ontwerpen van uw design slaapkamer. Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van moderne slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.