U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Industriële slaapkamer met houten bed en inloopkast
industriele slaapkamer met inloopkast

Industriële slaapkamer met houten bed en inloopkast

Ontdek de essentie van elegantie in deze industriële slaapkamer, waarbij elk element bijdraagt aan een gestroomlijnde uitstraling. Van het stijlvolle houten designbed tot de doordachte inloopkast, is elk detail zorgvuldig overwogen. De op maat gemaakte kast, met planken en lades, biedt ruime opslagmogelijkheden voor kleding en accessoires, terwijl het slimme gebruik van de ruimte met rekken die de hoogte optimaliseren, zorgt voor een efficiënte opberging van beddengoed en dekens. Alles is perfect in harmonie met het strakke ontwerp van de slaapkamer.

Complete slaapkamer

minialistisch houten design bed

Houten design bed

Dit notenhouten designbed straalt tijdloze elegantie uit, ontworpen in samenwerking met de klant. Met diepbruine tinten en karakteristieke houtnerfpatronen past het bed perfect in de industriële slaapkamer.

rustgevende slaapkamer met houten bed

Rustgevende slaapkamer

Deze slaapkamer straalt een onmiskenbare rust uit, dankzij het strakke en minimalistische ontwerp, de natuurlijke houttinten en doordachte opbergoplossingen. Een serene oase voor een vredige nachtrust.

vrouw haal kleding uit inloopkast

Inloopkast

In de inloopkast bevindt zich een zee van opbergruimte, waar dagelijks met plezier de perfecte outfit wordt gekozen. Het stijlvolle ontwerp draagt bij aan de ochtendroutine van het kleding uitzoeken.

detail houten design bed

Houten design bed

Bekijk dit dit prachtige designbed. Vervaardigd uit diepbruin notenhout met opvallende houtnerfpatronen, vormt het een smaakvolle aanvulling op de moderne slaapkamer. De subtiele taps toelopende pootjes en het doordachte hoofdpaneelontwerp zorgen voor een harmonieus geheel.

zwevend nachtkastje naast houten design bed
moderne inloopkast achter scheidingswand

Inloopkast achter scheidingswand

De doordachte opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat de slaapkamer makkelijk netjes te houden is en het esthetische karakter van het industrieel ontwerp behouden blijft. Deze industriële slaapkamer combineert moeiteloos functionaliteit en vormgeving, waardoor het de ultieme plek is om te ontspannen en te genieten van een welverdiende nachtrust.

inloopkast achter scheidingswand met tv
industriële slaapkamer met houten bed en inloopkast open

Klantervaring

Egbert en Aranka delen hun ervaring met onze industriële slaapkamer. Ze waarderen het houten design bed en de ruime inloopkast enorm. “Functioneel en prachtig,” zeggen ze. “Onze nachtrust is nu ongeëvenaard comfortabel.”

jong stel liggend op houten bed

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.