U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Moderne slaapkamer met houten bed en inloopkast
moderne slaapkamer met houten bed en inloopkast

Moderne slaapkamer met houten bed en inloopkast

In deze moderne slaapkamer staat het Amerikaans notenhouten bed met een breed hoofdpaneel en zwevende nachtkastjes centraal. Het design van dit bijzondere bed wordt verder versterkt door de bijpassende inloopkast. Deze inloopkast biedt niet alleen praktische opbergruimte maar geeft de kamer ook een unieke uitstraling.

Complete slaapkamer

moderne loft slaapkamer met bed en kast

Moderne slaapkamer

In deze moderne slaapkamerinrichting draait alles om strakke lijnen, minimalistisch design en functionaliteit. Het ontwerp van bed en kast zijn zorgvuldig bedacht om een harmonieuze slaapkamer te creëren.

tekening houten bed op maat

Houten design bed op maat

Hier ziet u de oorspronkelijke ontwerptekening van ons prachtige houten bed. Het begon allemaal met een idee en diverse afbeeldingen van Pinterest. Dat idee is nu werkelijkheid geworden.

tekening open kast

Open inloopkast

Voor elk project gaat een zorgvuldig ontwerpproces vooraf. Dit geldt ook voor onze inloopkasten. Voor elke kast maken we uitgebreide tekeningen om uit te komen op een perfect resultaat.

houten design bed pace met zwevend nachtkastje

Houten design bed Pace

Het ‘Pace’ houten design bed belichaamt onze expertise in het creëren van verfijnde en eigentijdse bedontwerpen, met strakke lijnen en doordachte details voor een moderne slaapkamer.

luxe houten design bed pace

Zwevende montage

Dit prachtige design bed zweeft moeiteloos boven de grond dankzij de slim ontworpen terugvallende plint, waardoor het een lichte en moderne uitstraling heeft.

zwevend bed pace van notenhout

Inloopkast

De bijpassende moderne inloopkast biedt niet alleen een perfecte opbergruimte, maar is ook een esthetisch hoogtepunt van de slaapkamer. De unieke wandmontage voor planken, roedes en ladekast, samen met de geïntegreerde ruimte voor schoenen, zorgt voor een strak en eigentijds design.

moderne inloopkast met laden en plateau voor schoenen

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.