U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Moderne slaapkamer met bad
moderne slaapkamer met bad

Moderne slaapkamer met bad

In deze moderne slaapkamer is het thema ‘zwart-wit’ consequent toegepast. De witte wanden en witte vloer in combinatie met het zwarte bed geven deze grote slaapkamer een bijna industriële sfeer. De slaapkamer staat in open verbinding met de badkamer en inloopkast, zodat de slaapkamer nog groter lijkt.

Complete slaapkamer

zwevend design bed ferrara in zwart

Design bed Ferrara

Dit tijdloze Ferrara design bed past zich moeiteloos aan aan verschillende woonstijlen. Of men nu kiest voor boudoir chique, stoer vintage of minimalistisch. Ingericht met de juiste wand- en raambekleding, vloer, slaapkamer-meubels, verlichting en accessoires ontstaat de gewenste sfeer.

zwevend modern bed ferrara

Beter slapen

De beste combinatie van bodem en matras bij De Suite heeft nooit invloed op het design van het bed. U kiest dus precies wat u mooi vindt én wat u lekker vindt liggen. We kijken naar uw postuur, uw slaaphouding, uw slaapgedrag en alle andere factoren die van invloed kunnen zijn op de keuze van het matras.

moderne slaapkamer met uitzicht over polder

Uitzicht vanuit bed

Samen creëren we uw droomslaapkamer die perfect aansluit bij uw stijl en behoeften. Ferrara heeft een subtiel ontwerp dat eenvoudig in iedere slaapkamer vorm te geven is. U combineert het bed met uw eigen inrichting, waardoor er een unieke sfeer ontstaat en u een fantastisch uitzicht heeft vanuit bed

detail modern bed ferrara

Design bed Ferrara

Zoals elk bedombouw wordt ook de Ferrara door onze eigen beddenmakers ontworpen en met de hand gemaakt. Naast de vele opties zoals een elektrisch verstelbaar bed, bijpassende bedkubussen en bedlampen, kunt u zowel voor een deelbare boxspring uitvoering kiezen als voor een bedombouw (zoals afgebeeld).

strak hoofdpaneel model ferrara
design bed ferrara elektrisch
bad in moderne slaapkamer

Bad in slaapkamer

De Ferrara komt prachtig tot zijn recht in een industriële of moderne slaapkamer. Voor uw precieze ontwerp van een design bed begeleiden wij u graag met creatieve ideeën, prachtige tekeningen en grote collectie aan bekledingen en houtsoorten. Voor deze klant moest het strakke ontwerp passen bij het moderne bad in de slaapkamer.

moderne slaapkamer met badkamer ensuite

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.