U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Hotel chique slaapkamer met kastombouw
hotel chique slaapkamer met kastombouw

Hotel chique slaapkamer met kastombouw

Het toppunt van luxe met deze hotel chique slaapkamer met kastombouw. Bij De Suite ontwerpen we op maat gemaakte slaapkamers die elegantie en verfijning uitstralen. Onze kastombouw maximaliseert de opbergruimte, waardoor uw kamer georganiseerd en prachtig blijft.

Complete slaapkamer

bed met kastombouw

Bed met kastombouw

De op maat gemaakte bedombouw met kastruimte is zowel stijlvol als praktisch. Het slimme ontwerp benut elke centimeter voor de kleding, met accessoires zoals garderobeliften en schoenenrekken. De combinatie met de alkoof zorgt voor een persoonlijke toch.

kastombouw met hoekkast

Kastombouw met hoekkast

Wat deze slaapkamer echt bijzonder maakt, is de naadloze overgang tussen kastombouw en hoekkast. Hierdoor ontstaat een harmonieuze en ruimtelijke slaapkamer. De Suite zorgde voor een perfecte integratie, zodat de hoekkast en kastombouw één geheel vormen.

kastombouw met veel kastruimte

Brugkast boven het bed

Een brugkast benut de ruimte boven het bed. We kiezen er vaak voor om deze kast wat ondieper te maken dan de andere kasten zodat je niet in een al te diepe nis komt te liggen. De deuren voeren we naar keuze uit met draai- of met vouwdeuren.

Kastombouw

De kastombouw biedt een zee aan opbergruimte met kasten boven het bed, naast het bed én door de combinatie met de hoekkast. Wij zijn specialist in het ontwerpen en maken van complete slaapkamers waarbij we zoveel mogelijk kastruimte vinden.

hotel chique slaapkamer met kastombouw, kamer donker
hotel chique slaapkamer met kastombouw, deuren open
detail akoof en kastombouw met deuren open

Alkoof

De alkoof is niet alleen constructief belangrijk, maar ook een opvallend stijl element van een kastombouw. Voor deze hotel chique slaapkamer hebben we de kast uitgevoerd in notenhout, een houtsoort die perfect past in een luxe interieur.

alkoof voor bed met kastombouw
verlichting in alkoof

Verlichting in alkoof

De alkoof is een ideale plek om verlichting in te plaatsen. We frezen deze verlichting in het dak van de alkoof en zoals in deze slaapkamer over de hele breedte. Deze verlichting is niet alleen prettig om bij te lezen  maar geeft ook veel sfeer aan de slaapkamer.

nachtkastje en leeslamp in alkoof
ladekast op maat

Ladekast

Passend in de stijl van deze hotel chique slaapkamer maakten we deze ladekast op pootjes. Voorzien van rankje pootjes en 4 brede laden op maat.

hotel chique slaapkamer met ladekast

Raamdecoratie

Ontdek de perfecte slaapkamergordijnen bij De Suite, met expertise van Residenza. Verduisterende en in-between gordijnen bieden een combinatie van functionaliteit en esthetiek, terwijl Tamara van Blijswijk u persoonlijk advies geeft voor een stijlvolle slaapkamerinrichting die aan uw wensen voldoet.

hotel chique slaapkamer gordijnen
verduisterende raamdecoratie

Klantervaring

Charlotte en Rijk hebben hun slaapkamer aan een complete metamorfose onderworpen met De Suite. Ze waarderen de betrokkenheid van De Suite, die actief luisterde naar hun ideeën en wensen. De Suite gaf hen de kans om hun voorkeuren te delen en leverde een slaapkamer op die aan al hun verwachtingen voldeed.

klant in slaapkamer met kastombouw

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.