U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Moderne slaapkamer met houten bed
moderne slaapkamer met houten bed

Moderne slaapkamer met houten bed

Voor een ouder echtpaar dat naar gelijkvloers wonen overging, ontwierpen we een moderne slaapkamer met dit bijzondere houten bed. De nieuwe aanbouw, bestaande uit slaapkamer, badkamer en toilet, werd compleet gemaakt met een stijlvol bed en functionele inbouwkasten.

De slaapkamer is volledig van deze tijd, voorzien van alle gemakken en weerspiegelt onze toewijding om het bed en de kasten perfect op elkaar af te stemmen door alles volledig in eigen hand te houden, van ontwerp, tot productie en levering.

Complete slaapkamer

moderne rustige slaapkamer met maatwerk kasten

Grote slaapkamer inrichten

Ontdek bij De Suite een allesomvattende aanpak voor uw slaapkamer. Van bedden tot op maat gemaakte kasten en accessoires, gecombineerd met deskundig advies voor een creatief en persoonlijk ontwerp.

modern houten bed

Modern houten bed

In onze eigen meubelmakerij maken we houten bedden in nagenoeg elke afmetingen en in elke denkbare houtsoort. Van hetzelfde hout maken we bijpassende kasten zoals nachtkastjes, ladekasten in inbouwkasten.

moderne slaapkamer met bed en kast

Maatwerk kasten

Met een creatieve oplossing voor een kast op maat is vaak is veel meer mogelijk met de beschikbare ruimte. Gaat u verhuizen of verbouwen? Wij zijn dé specialist in het inrichten van de complete slaapkamer.

sfeerbeeld massief houten bed met japanse uitstraling

Houten bed

Dit houten bed hebben we gemaakt van eiken hout met robuuste noesten en knoesten. Samen met het Duo Pezze hoofdpaneel, waarin we twee materialen combineren, komt dit bijzondere hout extra goed tot zijn recht.

draaideurkast met design bed duo pezze
elektrisch verstelbaar houten bed
draaideurkast met voorliggende laden

Maatwerk kasten

Deze inbouwkast hebben we naadloos tot aan het plafond ingebouwd. Met een doordachte indeling wordt elke centimeter optimaal gebruikt en biedt deze kast een ordelijke en stofvrije plek voor uw kleding.

draaideurkast op maat
verduisterende raam decoratie

Slaapkamer gordijnen

Ontdek de perfecte slaapkamergordijnen bij De Suite, met expertise van Residenza. Verduisterende en in-between gordijnen bieden een combinatie van functionaliteit en esthetiek, terwijl Tamara van Blijswijk u persoonlijk advies geeft voor een stijlvolle slaapkamerinrichting die aan uw wensen voldoet.

vitrage in slaapkamer

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.