moderne slaapkamer met design bed duo pezze
U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Moderne slaapkamer met Duo Pezze bed
detail design bed duo pezze

Moderne slaapkamer met Duo Pezze bed

Met het herinrichten van deze slaapkamer hebben we een moderne en uitnodigende ruimte gecreëerd.  Met het design bed Duo Pezze als middelpunt, een grote ladekast  en een ingebouwde schuifwandkast. We hebben ook geholpen met het maken van een lichtplan.

Wilt u ook uw slaapkamer opknappen en ontdekken wat er mogelijk is met de beschikbare ruimte? In Moordrecht vindt u onze showroom vol inspiratie en maken we voor u een uniek ontwerp.

Projectfoto’s

moderne slaapkamer

We hebben deze slaapkamer van A tot Z opnieuw ingericht. Naast het bed en de kasten hebben we ook gezorgd voor de gordijnen, de vloer en het vloerkleed. Ook hielpen we met de samenstelling van de materialen en alle kleuren. De klant had zelf een aannemer voor het stuckadoorswerk, maar ook daar hebben wij desgewenst onze netwerk voor.

detail hotel chique design bed

Design bed
Duo Pezze

Het unieke design van de Duo Pezze past perfect in een moderne slaapkamer. Het hoofdpaneel maken we in twee overlappende delen, voor deze klant volledig in stof. Een combinatie met hout wordt ook vaak gekozen.

hotel chique design bed bed duo pezze
inbouwkast met schuifdeuren

Inbouwkast met schuifdeuren

Deze inbouwkast is naadloos (stofvrij) tot aan het plafond ingebouwd. De buitenste schuifdeuren zijn van gelakt glas gemaakt en de middelste van gastineerd glas.

schuifdeurkast met deuren open
moderne slaapkamer met schuifwandkast

Ladekast

Ladekasten maken we op maat en passend bij het bed. Deze ladekast heeft acht brede laden en is gemaakt van hetzelfe notenhout als de nachtkastjes.

detail ladekast
moderne slaapkamer met design bed en ladekast