U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Moderne slaapkamer met design bed Duo Pezze
moderne slaapkamer met design bed duo pezze

Moderne slaapkamer met design bed Duo Pezze

“In dit modern ingerichte appartement hebben we de slaapkamer getransformeerd met ons Duo Pezze design bed en een bijpassende ladekast. De zwevende nachtkastjes versterken het strakke en stijlvolle karakter van de ruimte. Onze klant, die in onze showroom de warme, huiselijke sfeer ervoer en zich direct welkom voelde, reageerde enthousiast: ‘Wauw, wat is het mooi geworden!’ We streven ernaar om een persoonlijke touch en aandacht te geven aan elk ontwerp, afgestemd op de unieke wensen en stijl van onze klanten.

Complete slaapkamer

hoofdpaneel design bed duo pezze

Design bed Duo Pezze

Met ons designbed Duo Pezze kunt u op stijlvolle wijze hout en stof combineren in het hoofdpaneel, de bedden en de nachtkastjes. Een prachtig model voor het inrichten van de moderne slaapkamer.

nachtkastje met verlichting bij design bed

Nachtkastje en verlichting

De zwevende nachtkastjes met dubbele lades hebben zwevend gemonteerd aan het hoofdpaneel. Op het blad hebben we de bedlamp “Scar Led” gemonteerd, een flexibele lamp die ideaal is bij het lezen in bed.

ladekast met tv erboven

Ladekast onder TV

Wij combineren maatwerk met superieure kwaliteit. Een ladekast, uitgerust met duurzame Blum ladegeleiders, past perfect bij de stijl van onze bedden en kasten, met een scala aan materialen om het design van de slaapkamer te verrijken.

modern design bed duo pezze

Design bed

Bij De Suite ontwerpen we design bedden die naadloos passen in de moderne slaapkamer. Ons team, met 40 jaar ervaring, zorgt voor het perfecte matras en een stijlvolle bedombouw. "Genieten doe je bij ons niet alleen met je ogen dicht, maar ook met je ogen open."

detail design bed duo pezze
ladekast onder TV

Ladekast

Elke ladekast maken we met de duurzame ladegeleiders van Blum, waarmee de laden soepel en geruisloos werken, volledig uittrekbaar zijn en tot 40 kg kunnen dragen. Ons maatwerk zorgt voor een perfecte match met de bedden en kasten die we maken.

houten laden van ladekast

Gordijnen

Ontdek de perfecte slaapkamergordijnen bij De Suite, met expertise van Residenza. Verduisterende en in-between gordijnen bieden een combinatie van functionaliteit en esthetiek, terwijl Tamara van Blijswijk u persoonlijk advies geeft voor een stijlvolle slaapkamerinrichting die aan uw wensen voldoet.

moderne slaapkamer met verduisterende gordijnen
vitrage in slaapkamer
verduisterende gordijnen

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.