U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Moderne slaapkamer met Japanse twist
moderne slaapkamer met japanse twist

Moderne slaapkamer met Japanse twist

In deze moderne slaapkamer met een vleugje Japanse esthetiek komen de expertise en klantgerichte aanpak van De Suite tot hun recht. Het op maat gemaakte designbed Embrace en ingebouwde kledingkast passen naadloos in de ruimte. De rustgevende kleurencombinatie van grijs, wit en donker hout creëert een eigentijdse ambiance.

Complete slaapkamer

japanse slaapkamer met design bed en inbouwkast

Grote slaapkamer met bed en kast

In deze ruime slaapkamer heeft de klant gekozen voor een op maat gemaakt design bed en kledingkast. De moderne inrichting kenmerkt zich door een harmonieus kleurenpalet van grijs, wit en donker hout.

japans design bed embrace

Design bed Embrace

Het bed, met zijwangen en een achterpaneel voor bedlampen, biedt een stijlvolle en functionele toevoeging aan deze moderne slaapkamer.  Het achterpaneel is geschikt gemaakt voor zwevende nachtkastjes.

vrouw bij loft slaapkamer met inbouwkast en draaideuren

Inbouwkast van vloer tot aan plafond

Deze op maat gemaakte inbouwkasten met draaideuren zijn volledig ingebouwd van vloer tot plafond, wat zorgt voor een nette uitstraling en optimaal gebruik van de ruimte.

Design bed Embrace

Het design bed Embrace belichaamt de essentie van De Suite: persoonlijke stijl en vakmanschap. Met kenmerkende wangen en een zwevend effect op een terugvallende plint, straalt het bed moderniteit en elegantie uit. De zwevende nachtkastjes voegen praktische functionaliteit toe zonder afbreuk te doen aan het ontwerp.

japans design bed embrace
japans design bed embrace

Slaapkamerdromen

Bij De Suite draait alles om het realiseren van uw slaapkamerdromen, waarbij persoonlijk ontwerp, hoogwaardige materialen en deskundig advies samenkomen. Een Embrace bed is niet alleen een bed; het is een statement van uw eigen stijl en onze toewijding aan kwaliteit en comfort.

hoofdpaneel embrace
vrouw gebruikt kledinglift

Inbouwkast met draaideuren

De Suite maakt in eigen beheer inbouwkasten die perfect passen in de beschikbare ruimte. Met zorgvuldige precisie wordt over elk detail goed nagedacht. Onze eigen monteurs zorgen voor de montage.

tekening interieur kledingkast
vrouw bij draaideurkast op maat

Slaapkamer gordijnen

Ontdek de perfecte slaapkamergordijnen bij De Suite, met expertise van Residenza. Verduisterende en in-between gordijnen bieden een combinatie van functionaliteit en esthetiek, terwijl Tamara van Blijswijk u persoonlijk advies geeft voor een stijlvolle slaapkamerinrichting die aan uw wensen voldoet.

slaapkamer met japanse gordijnen
vrouw opent gordijnen in de slaapkamer

Klantervaring

Een grote slaapkamer biedt eindeloze mogelijkheden voor comfort en stijl. Ontdek hoe we voor Esther een moderne oase hebben gecreëerd, waarbij elk element met zorg is ontworpen en op maat gemaakt.

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.