sfeervolle slaapkamer met inbouwkast header
U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Sfeervolle slaapkamer met boxspring en inbouwkast
luxe bed en bijpassende kast

Sfeervolle slaapkamer met boxspring en inbouwkast

Hoe richt je een slaapkamer sfeervol in? Dat begint in deze slaapkamer met een creatieve indeling met twee kasten die met rug tegen elkaar staan. Tussen twee kasten is ruimte gehouden voor de schuifdeur die toegang geeft toe de badkamer.

Zoekt u ook een leuk en creatief idee voor de slaapkamer? Laat dan weten hoe wij u kunnen helpen. Wij maken slaapkamers, bedden en kasten hoe u het maar wilt. Maak een afspraak en kom uitgebreid oriënteren voor de slaapkamer van uw dromen.

Projectfoto’s

sfeervolle slaapkamer

Na een flinke verbouwing is bovenetage van deze jaren 30 woning compleet anders ingedeeld met een sfeervolle slaapkamer met badkamer ensuite als resultaat. Het was een leuk project om aan te werken om samen met de klant een slaapkamer te creëren met een creatieve indeling en een gezellige hotel chique uitstraling.

detail seniorenbed scatole

Boxspring Scatole

Het hoofdpaneel van deze boxspring Scatole is opgebouwd uit kleine losse panelen die samen één groot paneel vormen. Op die manier krijgen de blokken extra volume en kunnen we zoveel panelen aan elkaar rijgen als de klant maar wilt.

bedlamp enna
hotel chique seniorenbed
detail houten kledingkast

Houten kast

De houten inbouwkast is gemaakt met plafondhoge draaideuren en een echte sfeermaker.We hebben hier een notenhout gebruikt dat donker gebeits is.

luxe slaapkamer met houten kledingkast

Glazen kast

Deze glazen kast staat met de rug tegen de slaapkamerkast naast het bed. Tussen deze kasten hang een schuifdeur die de doorgang tussen de slaapkamer en de badkamer markeert. Achter de glazen deuren is het kastinterieur subtiel te zien en daarom symmetrisch ingedeeld.

doorgangsdeur tussen twee kledingkasten
inbouwkast met glazen deuren

Parsol glas

De glazen deuren zijn gemaakt van parsol glas, beschikbaar in de tinten grijs, zwart en brons.

kastinterieur met verlichting

Kast verlichting

Deze kastverlichting fresen we in over de volledige lengte van het kastinterieur, zodat het licht gelijkmatig wordt verdeeld.