zolder slaapkamer
zolder slaapkamer

Slaapkamer op zolder

De zolder tot slaapkamer verbouwen kan veel ruimte opleveren. De Suite beschikt over veel ervaring met slaapkamer ontwerpen en het inrichten van de beschikbare ruimte. Uw wensen vormen daarbij ons uitgangspunt en we spelen handig in op bijvoorbeeld lichtval en schuine daken. Naast goed advies en stijlvolle ontwerpen, kunt u voor de inrichting van de complete slaapkamer bij ons terecht. De Suite kan iedere zolder omtoveren tot een mooie slaapkamer.

zolder slaapkamer inloopkast

Kast onder een schuin dak

De meeste huizen in Nederland beschikken over een schuin dak, al dan niet voorzien van ramen of misschien een dakkapel. De schuine wanden zijn medebepalend voor een zolder slaapkamer en zorgen vaak voor loze ruimtes. Daarom is een kast op maat onder een schuin handig. Loze ruimtes worden ineens functioneel. Daarbij kunnen we ook rekening houden met eventuele obstakels in de wand. Zo vormt uw kastenwand een ononderbroken en stijlvol geheel.

schuine kast onder dakkapel

Zolderkamer met dakkapel

Waneer de dakkapel niet over de volle breedte van de zolder loopt, dan houdt u schuine wanden over. Deze wanden zijn vaak nog prima te benutten met kasten. Ook als het dak volledig schuin loopt, is een kast met schuine deuren prima mogelijk.

zolder slaapkamer kasten

Veel kastruimte

Als u de volledige zolder als slaapkamer gebruikt, dan wilt natuurlijk zoveel mogelijk daglicht behouden. Aan de andere kant wilt u ook kastruimte voor uw kleding en andere spullen. Bij De Suite vinden we altijd een weg om elk mogelijk hoekje te benutten.

Bed onder schuin dak

Is uw slaapkamer geschikt om uw bed onder het schuine dak te plaatsen? Dat kan bijvoorbeeld tegen een knieschot met voldoende hoogte. Wanneer u het bed voor een laag knieschot plaatst, levert dat verloren ruimte achter het bed op. Maar ook daar zijn passende oplossingen voor.

slaapkamer onder schuin dak
slaapkamer onder schuin dak
luxe zolder slaapkamer

Zolder slaapkamer ontwerpen

In deze zolder kamer zijn alle schuine wanden optimaal benut. Deze slaapkamer ligt op de zolderetage onder een rieten dak. De hoge nok, de vele schuine wanden en de pijp van de open haard midden in de ruimte waren bepalend voor het ontwerp. Omdat lastige hoeken vaak toch slecht begaanbaar zijn, is het juist handig om daar kasten te maken.

slaapkamerkasten op zolder

Zolder slaapkamer op maat

Wij kunnen de gehele zolder slaapkamer op maat leveren. Naast kasten, vervaardigen we bedden en matrassen in onze eigen werkplaats. Ook daarin is de keuze eindeloos en het resultaat van onovertroffen hoge kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak of bel met 0182-375022. We ontvangen u graag in onze showroom waar u ook onze fraaie vloeren en gordijnen kunt zien.

Zolder slaapkamer met bed onder schuin dak

Zolderkamer met bed onder schuin dak

In deze grote slaapkamer op zolder maakten we een bed onder een schuin dak en een TV-meubel.
Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.