bohemian slaapkamer met bijzonder bed
U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Bohemian slaapkamer met bijzonder bed
detail bijzonder bed

Bohemian slaapkamer met bijzonder bed

Bent u op zoek naar inspiratie voor een bohemian slaapkamer? Bekijk dan onze projectfoto’s van deze slaapkamer in een prachtig gerenoveerde notariswoning. De absolute smaakmaker is het Red Gum hout voor zowel het bijzonder bed, de draaideurkast, de room divider als de kaptafel.

Wilt u weten wat er met uw eigen ruimte mogelijk is? Neem dan eens contact op, voor een goed advies en een creatief ontwerp van uw slaapkamer.

Projectfoto’s

Dit exclusieve Red Gum hout, met zijn zijdeachtige glans en contrasterende kleuren, vormt het hart van het ontwerp. De stoffering van het bed is perfect afgestemd op de unieke houttinten, waardoor een harmonieuze en uitnodigende sfeer ontstaat. Met ramen rondom baadt de kamer in natuurlijk licht, wat de bohemian stijl versterkt. Dit project toont hoe een zorgvuldige materiaalkeuze en stijlvol ontwerp een droomslaapkamer creëren.

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.