zolder slaapkamer met bed onder schuin dak
U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Zolder slaapkamer met bed onder schuin dak

Zolder slaapkamer met bed onder schuin dak

In veel woningen is de zolder best wel groot en prima geschikt om als slaapkamer in te richten. Het schuine dak kan echter voor wat hoofdbrekens zorgen. De rechte ruimte onder het schuine dak wordt het knieschot genoemd en deze moet uiteraard hoog genoeg zijn om het bed tegenaan te kunnen plaatsen.

Wilt u ook de zolder als slaapkamer gaan gebruiken? Wilt u weten wat er met uw eigen ruimte mogelijk is? Neem dan eens contact op, voor een goed advies en een creatief ontwerp van uw slaapkamer.

Projectfoto’s

bed onder schuin dak

Het inrichten van een zolderkamer biedt een unieke kans om een persoonlijke en gezellige ruimte te creëren. Vaak gekenmerkt door schuine daken en knusse hoekjes, nodigt een zolder uit tot creatieve oplossingen een op maat gemaakt bed onder het schuine dak.

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.