Schouderklachten

schouderklachten

Ieder lichaam is uniek, en dat geldt zeker voor de schouders. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we hier extra aandacht aan besteden. Hoe breed zijn uw schouders? Wat is de afstand tussen de buitenkant van uw schouders en uw oren? En hoe zit het met de hoek van uw schouders? Zomaar een paar vragen. Daarnaast is de juiste lighouding in bed van groot belang. Kortom, mensen met gevoelige schouders krijgen bij ons de benodigde zorg.

Naast het juiste matras, waarover u verderop meer kunt lezen, is het ideale hoofdkussen cruciaal bij schouderklachten.

Als het begin van uw dag vaak gepaard gaat met schouderklachten, wordt het hoog tijd om aandacht te besteden aan uw kussen. Het juiste hoofdkussen kan werkelijk een wereld van verschil maken. Een kussen, zoals onze Papillon, is speciaal ontworpen om de ideale slaaphouding aan te nemen en uw klachten te verminderen. Het biedt niet alleen ondersteuning aan uw lichaam, maar zorgt er ook voor dat uw spieren ontspannen doordat u in een natuurlijke houding ligt. U zult merken dat uw schouderklachten verminderen.

Een van onze tevreden klanten deelde: “Dit kussen ligt heerlijk, ik wil nooit meer een andere.”

Wij hebben diverse soorten kussens in ons assortiment, maar de Papillon springt eruit doordat deze volledig op uw maat en lichaamshouding kan worden aangepast.

 

Matras advies

Het juiste matras is afhankelijk van heel wat factoren. Dat is ook niet vreemd, want ieder mens is anders. Daarbij is proefliggen waardevol. Dat geeft ons namelijk een goed beeld van uw slaaphouding en uw persoonlijke voorkeur voor hard of zacht slapen.

advies voor het beste matras

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS
slaapadviseur Wim

Wim Hofman
slaapadviseur

Gepassioneerd om mensen te helpen hun optimale nachtrust te vinden, doet Wim het uiterste voor zijn klanten. Deze natuurmens houdt van tuinieren. Hij kan je er bijna net zoveel over vertellen als over het beste matras.

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?