U bent hier: 5 Bedden 5 Durante 5 Deelbare senioren boxspring
deelbare senioren boxspring durante

Deelbare senioren boxspring

Deelbare senioren boxspring: Een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit, met het Durante hoofdpaneel en een veelzijdig hoog laag bed.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over deze senioren boxspring

Deze deelbare senioren boxspring weerspiegelt onze missie om slaapcomfort te personaliseren en te optimaliseren voor elk individu​​. Dit model biedt de flexibiliteit van een hoog laag bed, wat bijdraagt aan betere zorgmogelijkheden en gemak bij het opstaan​​.

Het bed, met het hoofdpaneel Durante, combineert moeiteloos de elegantie van een klassiek bed met de functionaliteit van een modern slaapsysteem. “Met een hoog laag boxspring haalt u het beste in huis voor nu en voor later,” vertelt een van onze klanten​​. Deze boxspring is ideaal voor senioren die op zoek zijn naar een bed dat zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch is.

Kenmerken

hoofdpaneel durante met zwevende nachtkastjes

Houten ‘wangen’ met nachtkastjes

Ons model Durante kenmerkt zich door het grote gestoffeerde hoofdpaneel met robuuste houten ‘wangen’ waar we geheel in stijl onze nachtkastjes aan hangen.

hoog laag boxspring durante voor senioren

Deelbaar en hoog laag verstelbaar

Een deelbaar bed dat in hoogte verstebaar is verbetert uw veiligheid en onafhankelijkheid. Er is zorg aan bed mogelijk, u kunt makkelijker in- en uitstappen en ook klusjes als opmaken van uw bed wordt gemakkelijker. 

kaptafel op maat

Bijpassende kaptafel

Een kaptafel op maat van De Suite voldoet volledig aan uw wensen. We creëren een uniek ontwerp met opbergmogelijkheden, spiegels en materialen die geheel in stijl bij uw bed en slaapkamer passen.

Senioren slaapkamer met deelbaar hoog laag bed

Wij ontwerpen senioren slaapkamers met zorg en volledig naar wens van de klant, compleet met deelbare en in hoogte verstelbare bedden. Voor meneer en mevrouw De Kwaadsteniet maakten we niet alleen een prachtige bed, maar ook een bijpassende inloopkast.

senioren slaapkamer