U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Senioren slaapkamer met hoog laag bed
senioren slaapkamer met hoog laag bed

Senioren slaapkamer met hoog laag bed

Meneer en mevrouw De Kwaadsteniet bewijzen dat niet alleen vrouwen van een inloopkast dromen. Hun eigentijdse en levensloopbestendige senioren slaapkamer is het resultaat van kordate beslissingen. Het begon met Arie’s wens voor een walk-in closet, maar De Suite bood hen deskundig advies en een in hoogte verstelbare boxspring voor de toekomst.

Complete slaapkamer

senioren slaapkamer indeling

Slaapkamer indeling

Een doordachte slaapkamerindeling voor senioren is van vitaal belang. Het moet ruimte bieden voor een gemakkelijke beweging, voldoende verlichting en toegankelijke opbergoplossingen. Onze adviseurs creëren in uw slaapkamerindeling een comfortabele sfeer zonder concessies te doen aan uw wensen en mogelijkheden. 

senioren slaapkamer met inloopkast

Ruimte en mobiliteit

In een senioren slaapkamer is ruimte en mobiliteit van groot belang. Zorg voor voldoende loopruimte rondom het bed en meubilair. We bieden een ruime keuze in verlichting met handige schakelaars en bieden u alle functionaliteit die u nodig heeft. Opbergoplossingen moeten toegankelijk en ergonomisch zijn om het dagelijks leven te vergemakkelijken.

hoog laag bed en room divider

Hoog laag bed voor senioren

Een hoog laag bed is essentieel voor senioren. Het biedt de mogelijkheid om de hoogte van het bed aan te passen voor gemakkelijk in- en uitstappen. Dit bevordert de mobiliteit en onafhankelijkheid van ouderen in de slaapkamer, wat bijdraagt aan een comfortabele levensstijl en het verbeteren van uw welzijn.

Klant aan het woord

Blij met senioren slaapkamer

Dat alleen vrouwen van een inloopkast dromen is niet meer van deze tijd. Moeiteloos ontkrachten meneer en mevrouw De Kwaadsteniet die mythe. Overtuigend poseren ze in de slaapkamer die na wat kordate beslissingen een signatuur is van hun karakter. Eigentijds, weldadig en levensloopbestendig. Arie: “Die walk-in closet was écht mijn wens, die moest er in. We hebben nu een vrouwen- en een mannenkant.” Corrie: “Al snoep ik wel iets van zijn kant af hoor.”

Als je Arie en Corrie een geranium laat beschrijven moeten ze even hard nadenken. In ieder geval hebben ze er nog nooit achter één gezeten. Arie: “Ik ben commissaris van een woningbouwcorporatie, zet me in als vrijwilliger voor de kerk, heb een verkapte functie als huismeester van dit complex, ben bezig om een nieuw CPO-project voor senioren te ontwikkelen en heb een modeltreinenhobby. Ik vraag me echt af hoe ik er ooit een fulltime baan als aannemer er bij heb gedaan.”

Samen met een architect en een medebewoner heeft Arie heeft niet alleen hun appartement, maar het volledige complex van maar liefst 14 appartementen ontwikkeld en laten bouwen. “Doordat ik met pensioen ben, mocht ik ze helaas niet meer zelf bouwen,” zegt Arie met een kwinkslag. Corrie: “Wat grappig is dat je in de loop van de tijd een andere rol krijgt. De ene dag praat je met elkaar over de bouw van 14 appartementen. Dan komt de dag dat je nadenkt over de inrichting van je eigen appartement.”

 

Op zoek naar een seniorenbed

Arie: “Na wat rondzoeken op internet naar een senioren bed kwamen we op de site van De Suite terecht. Toen we die zagen, hebben we direct een afspraak gemaakt.’ Corrie: ‘We zeiden tegen elkaar: dat is wel een zaterdagmiddagbezoekje waard. Even een gevoel krijgen. Wat doen ze nog meer dan alleen hoog laag bedden maken?’ Arie: ‘Toen we binnenkwamen had ik wel een duidelijk plan, maar ik vind het belangrijk dat ook mijn vrouw goed wordt geholpen.”

Arie en Corrie waren een van de eerste bezoekers van De Suite die een 3D-modeltekening te zien kregen. Corrie: ‘Wat mij hielp was een 3D-modeltekening die ze tijdens het gesprek voor ons maakten. Zo kon ik precies zien hoe het bed in de ruimte stond of waar we het dressoir het beste kon staan.’ Arie: “Het is ook fijn dat je direct in de showroom de materialen kunt voelen en naast elkaar kan leggen. Daar kan geen bouwtekening tegenop, dat moet ik toegeven.”

Corrie: “Van de showroom loop je zo de werkplaats in waar je kan zien hoe de bedden en kasten worden gemaakt. Daar zie je toch wel echt vakmensen aan het werk.” Arie: “Ze hebben kennis van de materialen en wisten wat wel en wat niet werkte in onze situatie.” Corrie: “Soms zagen we iets dat van prachtig materiaal was gemaakt, maar raadde Rutger (een medewerker van De Suite) het ons af. Dan zei hij: “Een prachtig product maar niet passend bij jullie wens.” Arie: “Ik houd wel van die directheid.”

Hoe het plan zich heeft ontvouwen zien wij tijdens een tour door het huis. Een modern appartement is zichtbaar die van alle gemakken is voorzien. Corrie: “De inrichting is gericht op de toekomst. Neem onze in hoogte verstelbare boxspring. Dat is niet alleen nu handig, maar ook als één van ons in de toekomst daarop verzorgd wordt. Zo kan men er altijd goed bij zonder te bukken. We voelen ons nog geen senior, maar we zijn blij met onze senioren slaapkamer!”

hoog laag seniorenbed durante

Hoog laag bed

Een hoog laag bed is een veelzijdige keuze voor elke slaapkamer. Dit bed kan eenvoudig in hoogte worden versteld, wat ideaal is voor senioren, mensen met mobiliteitsproblemen of zorgverleners. Het biedt gemak bij het in- en uitstappen en vergemakkelijkt de dagelijkse routine. Kies voor een hoog laag bed voor comfort en functionaliteit in uw slaapkamer.

detail hoofdpaneel durante
inloopkast met deuren open

Inloopkast

Een inloopkast is een droom voor velen. Het biedt een georganiseerde en ruime opslagruimte voor kleding en accessoires. Maatwerk inloopkasten kunnen worden aangepast aan uw behoeften en smaak, met handige planken, lades en hangsystemen. Een goed ontworpen inloopkast verbetert de functionaliteit en esthetiek van uw slaapkamer.

inloopkast interieur op maat
kaptafel en bureau in senioren slaapkamer

Kaptafel

Een kaptafel van De Suite is een elegant en functioneel meubelstuk dat een vleugje luxe en eigen ontwerp aan elke slaapkamer toevoegt. Met handige opberglades en een spiegel is een kaptafel zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk. Het is de perfecte aanvulling op uw luxe slaapkamer als u op zoek bent naar een stijlvolle plek om de dag te beginnen.

kaptafel als bureau

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.