Luxe senioren slaapkamer

We maakten kennis met deze klant toen ze op zoek waren naar een senioren bed voor in hun nieuwe appartement. Dat senioren bed is een in hoogte verstelbaar bed geworden en daarnaast hebben we ook mogen helpen met de complete slaapkamer inrichting. In de grote slaapkamer van de nieuwe woning konden we precies de gewenste indeling maken met als resultaat een eigentijdse senioren slaapkamer met inloopkast.

Luxe senioren slaapkamer

We maakten kennis met meneer en mevrouw De Kwaadsteniet toen ze op zoek waren naar een seniorenbed voor in hun nieuwe appartement. Dat senioren bed is een in hoogte verstelbaar bed geworden en daarnaast hebben we ook mogen helpen met de complete slaapkamer inrichting.

ouder echtpaar in slaapkamer

Slaapkamer voor senioren zonder fröbels en niet té strak

Dat alleen vrouwen van een inloopkast dromen is niet meer van deze tijd. Moeiteloos ontkrachten meneer en mevrouw De Kwaadsteniet die mythe. Overtuigend poseren ze in de slaapkamer die na wat kordate beslissingen een signatuur is van hun karakter. Eigentijds, weldadig en levensloopbestendig. Arie: “Die walk-in closet was écht mijn wens, die moest er in. We hebben nu een vrouwen- en een mannenkant.” Corrie: “Al snoep ik wel iets van zijn kant af hoor.”

Gepensioneerd & gepassioneerd

Als je Arie en Corrie een geranium laat beschrijven moeten ze even hard nadenken. In ieder geval hebben ze er nog nooit achter één gezeten. Arie: “Ik ben commissaris van een woningbouwcorporatie, zet me in als vrijwilliger voor de kerk, heb een verkapte functie als huismeester van dit complex, ben bezig om een nieuw CPO-project voor senioren te ontwikkelen en heb een modeltreinenhobby. Ik vraag me echt af hoe ik er ooit een fulltime baan als aannemer er bij heb gedaan.”

14 appartementen.. dat lijkt complex

Samen met een architect en een medebewoner heeft Arie heeft niet alleen hun appartement, maar het volledige complex van maar liefst 14 appartementen ontwikkeld en laten bouwen. “Doordat ik met pensioen ben, mocht ik ze helaas niet meer zelf bouwen,” zegt Arie met een kwinkslag. Corrie: “Wat grappig is dat je in de loop van de tijd een andere rol krijgt. De ene dag praat je met elkaar over de bouw van 14 appartementen. Dan komt de dag dat je nadenkt over de inrichting van je eigen appartement.”

senioren slaapkamer

Op zoek naar een senioren bed

Arie: “Na wat rondzoeken op internet naar een senioren bed kwamen we op de site van De Suite terecht. Toen we die zagen, hebben we direct een afspraak gemaakt.’ Corrie: ‘We zeiden tegen elkaar: dat is wel een zaterdagmiddagbezoekje waard. Even een gevoel krijgen. Wat doen ze nog meer dan alleen hoog laag bedden maken?’ Arie: ‘Toen we binnenkwamen had ik wel een duidelijk plan, maar ik vind het belangrijk dat ook mijn vrouw goed wordt geholpen.”

Slaapkamer ontwerpen in showroom

Arie en Corrie waren een van de eerste bezoekers van De Suite die een 3D-modeltekening te zien kregen. Corrie: ‘Wat mij hielp was een 3D-modeltekening die ze tijdens het gesprek voor ons maakten. Zo kon ik precies zien hoe het bed in de ruimte stond of waar we het dressoir het beste kon staan.’ Arie: “Het is ook fijn dat je direct in de showroom de materialen kunt voelen en naast elkaar kan leggen. Daar kan geen bouwtekening tegenop, dat moet ik toegeven.”

Eerlijk en betrokken advies

Corrie: “Van de showroom loop je zo de werkplaats in waar je kan zien hoe de bedden en kasten worden gemaakt. Daar zie je toch wel echt vakmensen aan het werk.” Arie: “Ze hebben kennis van de materialen en wisten wat wel en wat niet werkte in onze situatie.” Corrie: “Soms zagen we iets dat van prachtig materiaal was gemaakt, maar raadde Rutger (een medewerker van De Suite) het ons af. Dan zei hij: “Een prachtig product maar niet passend bij jullie wens.” Arie: “Ik houd wel van die directheid.”

Blij met senioren slaapkamer

Hoe het plan zich heeft ontvouwen zien wij tijdens een tour door het huis. Een modern appartement is zichtbaar die van alle gemakken is voorzien. Corrie: “De inrichting is gericht op de toekomst. Neem onze in hoogte verstelbare boxspring. Dat is niet alleen nu handig, maar ook als één van ons in de toekomst daarop verzorgd wordt. Zo kan men er altijd goed bij zonder te bukken. We voelen ons nog geen senior, maar we zijn blij met onze senioren slaapkamer!”

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.