U bent hier: 5 Bedden 5 Gecapitonneerde bedden

Gecapitonneerde bedden

De Louvre is een gecapitonneerd bed dat volledig naar uw wens is samen te stellen. Het matras maken we – na een persoonlijk gesprek – op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Een Louvre wordt traditioneel gecapitonneerd en kunt u ook laten maken in een extra hoge uitvoering.

hoofdpaneel luna gecapitonneerd

Gecapitonneerde bedden

Capitonneren is traditioneel en handmatig vakwerk

Als beddenmakers beheersen we het traditionele stoffeerderswerk. Met veel aandacht en oog voor detail wordt elk bed perfect gestoffeerd in de stof van uw keuze. De collectie stoffen is veelzijdig en haast oneindig groot met prachtige, natuurlijke stoffen zoals wol, linnen, katoen- linnen en velours. Heeft u liever leer? Bij De Suite vindt u tientallen verschillende leerdoeken in honderden kleuren. Leer heeft een chique uitstraling en is makkelijk schoon te maken.

Eén van de stoffeertechnieken is traditioneel capitonneren volgens de Chesterfield techniek waarbij we elke knoop met een draad door de stoffering trekken om deze vervolgens met twee man vast te zetten aan een frame. Een bewerkelijk klusje, want een gecapitonneerd hoofdpaneel telt zomaar 100 knopen. Wanneer alle knopen vastzitten heeft zich een netwerk van kussentjes gevormd. Tussen deze kussentjes wordt vervolgens, ook weer handmatig, één voor één een plooi gelegd.

De juiste stof

De toegepaste stof is essentieel voor een mooi gecapitonneerd bed. Een stof moet precies de juiste rek hebben en bij voorkeur geen of een heel regelmatig patroon. Stoffen die zich goed lenen voor capitonneren zijn fluwelen en velours stoffen, wol en linnen.

gedetail gecapitonneerd hoofdpaneel boxspring louvre
klant maakt bed op in luxe slaapkamer

Kom langs in ons atelier

In ons atelier helpen wij u graag met het vinden van de perfecte stof. U vindt in onze collectie ook verscheidene leerdoeken die een mooi resultaat geven met capitonneren.

Nog geen keuze kunnen maken? Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in Moordrecht.

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Persoonlijk advies bij De Suite

Bezoekers aan de showroom van De Suite en naastgelegen werkplaats/atelier worden ondergedompeld in een waar paradijs van ambacht en eersteklas materialen. In Moordrecht vindt u vele opstellingen van deelbare bedden: moderne design beddenluxe boxsprings, houten bedden en twijfelaar bedden. Stuk voor stuk geschikt als deelbaar bed, volledig met de handgemaakt en van topkwaliteit. Wilt u meer weten over de opties, voordelen of specificaties van onze deelbare bedden? Sandra staat u graag te woord.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.