U bent hier: 5 Bedden 5 Finotôre 5 Boxspring Finotôre in donkerblauw fluweel
boxspring finotore blauw

Boxspring Finotôre in donkerblauw fluweel

Ervaar luxe en comfort met onze boxspring Finotôre in donkerblauw fluweel, compleet met een hocker met TV-lift voor ultiem entertainment en ontspanning.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over deze stijlvolle boxspring

Bij De Suite draait alles om het bieden van ultiem comfort en stijl. Onze filosofie is geworteld in het belang van goed slapen, en deze boxspring Finotôre in donkerblauw fluweel belichaamt deze overtuiging. Het op moderne wijze gecapitonneerde hoofdpaneel geeft een klassieke en eigentijdse uitstraling aan uw slaapkamer. 

Het bed met de TV aan het voeteinde maakt het mogelijk om uw favoriete programma’s of films te bekijken in alle comfort. Met zijn hoogwaardige materialen en doordachte details is de boxspring Finotôre in donkerblauw fluweel de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een bed dat zowel comfortabel als stijlvol is.

close up fluwelen boxspring finotore kleur donkerblauw
kingsize boxspring finotore met tv lift

Kenmerken

detail hoofdpaneel boxspring finotore in donkerbluaw fluweel

Gecapitonneerd in fluweel

Gecapitonneerd in fluweel met een subtiele glansgraad en een zijdezachte touch. De combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap transformeert dit gecapitonneerde hoofdpaneel tot absolute klasse.

pootje onder boxspring finotore

Elegante bedpootjes

De design pootjes onder dit bed voegen een modern en esthetisch element toe, waardoor uw slaapkamer een verfijnde elegante uitstraling krijgt. De pootjes zijn verkrijgbaar in een scala aan uitvoeringen en maten.

hocker voor voeteinde met tv lift

Boxspring met tv-lift

errijk uw slaapkamer met onze stijlvolle TV-hocker, perfect passend bij uw boxspring. Deze elegante hocker biedt niet alleen een verborgen TV-lift maar ook extra zitruimte.