U bent hier: 5 Bedden 5 Manifesto 5 Elektrische boxspring Manifesto
elektrische boxspring manifesto

Elektrische boxspring Manifesto

Ervaar luxe en gemak met de elektrische boxspring Manifesto, een compleet bed met zwevende nachtkastjes en hoog laag functie voor ultiem comfort.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over dit bed

Onze benadering is gebaseerd op het creëren van luxe en maatwerk, terwijl we het belang van goed slapen omarmen. De elektrische boxspring Manifesto is een uitbreiding van deze visie, met zwevende nachtkastjes en de toevoeging van een hoog laag functie voor ultiem gemak. Dit model biedt niet alleen een comfortabele slaapervaring, maar ook de mogelijkheid om uw bed aan te passen aan uw behoeften, zowel in hoogte als in functionaliteit, zoals bijvoorbeeld de toevoeging van een TV-lift.

De elektrische boxspring Manifesto is de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van luxe en functionaliteit. Met zijn zwevende nachtkastjes, hoog laag functie en op maat gemaakt ontwerp biedt dit bed zowel comfort als gemak. Genieten doet u bij ons niet alleen met uw ogen dicht, maar ook met uw ogen open!

sfeerbeeld boxspring manifesto
sfeerbeeld zwevend nachtkastje

Kenmerken

voor stofzuigt tussen deelbare boxspring manifesto

Deelbaar bed

In een rustige slaapkamer met een deelbaar bed van De Suite geniet u van praktisch comfort. Dit bed, dat eenvoudig in tweeën kan worden gesplitst, maakt het opmaken en schoonmaken moeiteloos.

vrouw maakt hoog laag bed manifesto op

Makkelijk opmaken

Makkelijk opmaken wordt een fluitje van een cent dankzij de in hoogte vestelbare én deelbare onderbedden. Met deze handige functie kunt u elke kant afzonderlijk opmaken, wat vooral praktisch is als u ouder wordt.

hoog laag boxspring manifesto met senioren

Uit te breiden tot hoog laag bed

Een hoog laag verstelbaar bed combineert comfort en functionaliteit. Het maakt het in- en uitstappen makkelijker en vereenvoudigt het bed opmaken en het schoonmaken onder uw bed.